× Arkeologit-keskustelussa tutkitaan Suomen muinaisuutta, historiaa ja vähän muutakin.

Se oikea Atlantis!

Lisää
11.09.2018 23:54 #41389 : OnWhiteMars
OnWhiteMars loi aiheen: Se oikea Atlantis!
Myytinkertojien uusin video on julkaistu, tällä kertaa teemana Atlantis. Olisikohan se vihdoin löydetty?


Liity Myytinkertojiin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.09.2018 20:44 #41422 : tarja
tarja vastasi aiheeseen: Se oikea Atlantis!
Minä voisin kyllä ostaakin tämän teorian. Ainoa isompi mutta on tietääkseni se, että kyseinen rengasrakennelma on tiettävästi kallellaan 10-20 astetta, jos olen oikein ymmärtänyt. Mutta sekään ei tietysti ole mikään este, jos jokin maankuoren mullistus on aikanaan heittänyt maaperän kenolleen ja samalla kuivannut Saharan sisämeren.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.09.2018 21:12 #41423 : OnWhiteMars
OnWhiteMars vastasi aiheeseen: Se oikea Atlantis!
Onhan tuossa 12t vuoden aikana tapahtunut maan kohoamista ja saattaa olla että mullistukset jo silloin vaikutti.

Uskon kuitenkin ensimmäisen vaikuttaneen enemmän. Pitääkin tutkia tarkemmin lähitienoon kohoamiset.

Liity Myytinkertojiin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
19.09.2018 09:14 - 19.09.2018 21:39 #41490 : Storyan
Storyan vastasi aiheeseen: Se oikea Atlantis!
Atlantiksen oikea nimi oli todennäköisesti Atalanta. Atlantis on IE-väännös. Ata toistuu siellä täällä, mm. vedateksteissä mainitaan Atacaina, Ata-kuningas. Mesopotamien sateen jumaluus oli Adad/ Atat, mikä saattaa sekin liittyä Atalantaan. fi.wikipedia.org/wiki/Adad Tuo OWM:n videolla esitetty muodostelma kuuluu osana kuvioon, mikä voisi olla muinaisen giga-aluksen tukijalkojen laskeutumisjäljet.

Tällä videolla esitellään niiden muodostamia selkeän geometrisia kuvioita. Mahdollisten laskeutumisjälkien t.alusten paikoilla on myös lähes poikkeuksetta magneettisia anomalioita. E-Afrikassa anomalian kohdilla näkyy geologisissa tutkimuksissa n. 3 km syvyydessä magneettinen tihentymä, mikä voisi olla sinne laskeutunut alienalus. Miten alienalus laskeutuu kallion läpi- heillä on mahdollisesti kehittynyt tietämys neutriinomuuntautumisesta tai sitten aikoinaan siellä on ollut laskeutumisväylä.Videolla esitellään Lappajärven seutuakin. Siellä on mm. muinainen alien station, selkeästi magneettikartassa näkyviä gigatynnyreitä ja giga-alieneita. Magneetti- ja peruskalliokartassa näkyy myös selkeät giga-aluksen jäljet sen siirryttyä paikasta toiseen. Tämä siis on todellisuutta, mikä on kaikkien nähtävillä, jos viitsii hieman katsella karttoja. Apinanpoikimat mk-taustaiset nykytieteilijät eivät ymmärrettävästi saa tolkkua alansa kartoista, koska hehän edustavat "tiedettä". Näiden apinanpoikimien "tiede" ei vain vastaa todellisuutta, mitä se sitten onkin.

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.
Viimeksi muokattu: 19.09.2018 21:39 : Storyan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.307 sekuntia