× Tämä foorumi on omistettu salatieteelle ja muulle epäilyttävälle hermeettiselle menolle.

Kristinebergin Jeesus

Lisää
30.09.2017 22:45 - 30.09.2017 22:57 #38108 : Antero
Antero loi aiheen: Kristinebergin Jeesus
Enpähän oo ennen kuullut saati nähnyt, mutta tänään tuli vastaan niin erikoinen kivi-ilmiö jotta se ansaitsee huomiota. Kyseessä on muinaisen Kainuun ruotsin puoleiselta alueelta 1940-luvulla löydetty kristushahmo, johon liittyy vieläpä sitä aikaisemmin tallennettu profetia. Alkuperäinen profetia on tallennettuna Upsalan murrearkistoon ja kopio siitä on Uumajan lääninmuseossa. Itse kristushahmo on syvällä maan alla ja sitä nimitetään Jumalan rakentamaksi kodiksi Jeesukselle. Hahmo löytyi iltavuoroossa olleen kaivosmiehen tehtyä päivän viimeisen räjäytystyön puolenyön aikaan. Sen jälkeen ukko lähti kotia ja aamuyöstä viiden aikoihin kaivokseen tullut kaivosvouti kävi tarkistamassa räjähdyksen jäljet ja oli pudottaa silmät päästään, kun kaivoslampun valo osui yli kaksimetriseen hopealle hohtavaan Jeesuksen hahmoon:

Löydöstä tuli sensaatio, sitä kävi katsomassa jokainen kynnelle kykenevä aina tavallisista ihmisistä kirkonmiehiin ja lehdistön edustajiin. Myös vanha profetia muistettiin ja mitä siinä kerrottiin jonkun vuoren sisällä olevasta Jeesuksen kodista. Kaivosmiehet kieltäytyivät kaivamasta enempää ja kiviainesta tutkittaessa huomattiin että hahmo kannatteli vuoren kiviaineita ja eteneminen olisi aiheuttanut vaarallisen sortuman. Kun häly ja pöly oli laskeutunut, ihmiset pikkuhiljaa unohti erikoisen esiintymän olemassaolon ja lopulta kaivosmiehet peitti paikan soralla. Vuonna 1969 Jeesushahmo kaivettiin esiin taas ja syvälle maan alle perustettiin kirkko, jonne jokaisella Kristianbergissä on mahdollista käydä katsomassa löytöä. Profetiassa on ennustettu että silloin kun ajat muuttuu maailman ihmisiä koetteleviksi ja synti on suurimmillaan, hahmo tulee maanpäälle ja suojelee pohjoismaan kansaa tulevilta koittelemuksilta, kunnes taas unohtuu, synti palaa entisiin mittoihin ja lopulta vuori ja hahmo tuhotaan, jolloin Jumalan koettelemukset kohtaa pohjoismaan kansaa seitsemänkertaisesti...Kristinebergin profetia:

"Samalla kun Kristinebergin kaivoksesta löydettiin tuo merkillinen Kristus-hahmo, jouduttiin myös kiinnittämään huomiota erääseen hyvin vanhaan profetiaan, jonka eräs nainen Lapissa toi suunnilleen vuosisadanvaihteessa. Jäljennös siitä on Uumajan lääninmuseossa,ja alkuperäiskappale on Uppsalan murrearkistossa. Sen sisältö on siksi omaperäinen ja ajankohtainen,että se ansaitsee tulla mainituksi tässä yhteydessä,koskapa niin paljon sen ennustuksista on mennyt täytäntöön. Se kuuluu:


- Maailman viimeisinä aikoina tulee esiintymään monia vääriä profeettoja, joiista useat tulevat ennustamaan viimeisen tuomion ajan.Jos sinä kuulet sellaisten puhuvan,sinun ei pidä uskoa,mitä he sanovat,sillä ainoastaan Jumala tietää sen päivän.Todisteena siitä,että me lähestymme loppua,on ihmisten oppineisuus,joka leviää yli koko maan.
- Kansat tulevat myös olemaan itserakkaita ja luottavat itseensä. Kristillisyys vähenee,ja jumalisuus häviää.Ihmiset tulevat olemaan sitä mieltä,ettei mikään Jumala ole luonut maata.Jotkut tulevat uskomaan,että ihmiset itse ovat aikaansaaneet ihmeen.Tulevaisuuden ihmiset tekevät suuria keksintöjä,jopa niin suuria,että heidän mielestään ei edes Jumala ole tehnyt sellaisia ihmetekoja.Inhimillinen keksimiskyky tulee muovaamaan uudestaan ne ihmiset,jotka Jumala on luonut,mutta niiltä ihmisiltä puuttuu sielu.

- Ihmiset tulevat matkustamaan taivaalla lohikäärmettä muistuttavissa esineissä.Tulee olemaan lohikäärmeitä muistuttavia,sähiseviä esineitä ilmassa,maan päällä ja maan alla.Sinä aikana ihmiset riemuitsevat ja sanovat olevansa maailmankaikkeuden herroja.Mutta kuitenkaan he eivät ole tyytyväisiä.Seuraava toimenpide on yritys voittaa kuolema.Kenenkään ei tarvitse kuolla,vaan jokainen saa iankaikkisen elämän.Kaiken tämän tulevat ihmiset näkemään,mutta heillä ei ole enää viisauden silmiä nähdäkseen.He eivät tahdo tehdä parannusta synneistään.Vaivanajan tuskat kohtaavat kaikkia maapallon maita ja kansoja,ja kaikilla kielillä kuullaan valitushuutoja.

- Mutta Pohjolassa on maa,jossa asuu kookasta kansaa,ja Pohjoismaiden kansoja säästetään niin kauan kuin mahdollista niistä vaivoista,jotka jo ovat levinneet yli maan.Sillä Jumala itse on valmistanut asunnon ainosyntyiselle Pojalleen erään Pohjoismaan kimaltelevassa vuoressa.Vuori ja maa on kauan oleva Herran käden varjossa.Missä vuori ja maa on,sitä ei vielä tiedä kukaan,mutta se on käyvä ilmi maailman viimeisinä aikoina.Mutta ennen sen ajan tuloa ovat Pohjoismaiden kansat poikenneet pois Jumalan viitoittamilta teiltä.Vielä tulee Jumala armahtamaan Pohjoismaan ihmisiä,sen tähden että he ovat anteliaita.Mutta sekin kansa voimistuu synnin teossa.Silloin tulee Jumala osoittamaan ihmisille ainosyntyisen Poikansa asunnon kimmeltävässä vuoressa,sen asunnon,jonka Hän itse on valmistanut.

- Jonkin aikaa tulee olemaan suurta hämmästystä Kristus-kuvan johdosta.Mutta pian he unohtavat kaiken,ja jumalattomuus saa ylivallan kansan seassa.He tulevat huutamaan,ettei ole olemassa mitään muuta jumalaa kuin tiedon jumala.Välkkyvä vuori tulee silloin jälleen näyttäytymään,ja siitä puhutaan ihmisten keskuudessa,sen tähden että Jumalan suojeleva käsi edelleenkin lepää siellä asuvan kansan päällä.Tällä kertaa tulee Kristus-kuva näyttäytymään ylhäällä vuoren huipulla,niin että kaikki voivat nähdä sen.Jälleen ihmiset näkevät ja hämmästyvät suurta ihmettä.Jumala tulee myös jonkin aikaa suojelemaan Pohjoismaan ihmisiä ajan vaivoilta,niin kauan kuin jumalankuva on näkyvissä,eivätkä ihmisten kädet ole murskanneet sen asuntoa.

- Kuitenkin jumalattomuus lisääntyy.Ihmisten epäusko tulee suuremmaksi ja suuremmaksi.Vuori jumalankuvineen murskataan.Jumala ottaa silloin suojelevan kätensä Pohjoismaan kansan päältä.Ne vaivat,joilta tuota kookasta kansaa on niin kauan säästetty,tulevat heidän ylleen seitsenkertaisesti ja jälleen seitsenkertaisen pahempina kuin ne vaivat,jotka ovat kohdanneet muita maapallon maita ja kansoja.


Lähde: www.netikka.net/hans.backman/kaivoskuilu.html
Viimeksi muokattu: 30.09.2017 22:57 : Antero. Syy: tekstin fiilausta
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Ansgarius, Fenix

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
01.10.2017 11:48 #38109 : Ansgarius
Ansgarius vastasi aiheeseen: Kristinebergin Jeesus
** Tulevaisuuden ihmiset tekevät suuria keksintöjä,jopa niin suuria,että heidän mielestään ei edes Jumala ole tehnyt sellaisia ihmetekoja.Inhimillinen keksimiskyky tulee muovaamaan uudestaan ne ihmiset,jotka Jumala on luonut,mutta niiltä ihmisiltä puuttuu sielu. **

Mikäli keinoäly radikaalisti kehittyy ja ihmisestä tulee osittain kone, kyborgi niin sanotusti silloin ollaan lähellä sitä, että sielu menee hakuseen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
01.10.2017 13:20 - 01.10.2017 13:34 #38110 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Kristinebergin Jeesus

- Kuitenkin jumalattomuus lisääntyy.Ihmisten epäusko tulee suuremmaksi ja suuremmaksi.Vuori jumalankuvineen murskataan.


Tuohon on helppo uskoa, koska svedut on siirtymässä pakana-aikoihin. Epäselvyyttä on vaan sitä, että pitäiskö tää suorittaa äärivasemmiston vai äärioikeiston johdolla.

Sitä järjen palvomista on kyllä sitten vaikeempi nähdä, koska porukka muuttuu koko ajan vaan tyhmemmäks.

Myanmarin kansanmurhatäti oli aluks lukkojen takana, mutta hirveellä painostuksella se kummiskin saatiin valtaan ja nyt ei svedujakaan huvita oppia mitään. Ei oo ees keskustelua siitä, että onko niitä Nooppeleita ihan pakko kylvää joka suuntaan sen mukaan, mitä jotkut helvetin retardit fiilistelee tuntemattomista ihmisistä.

Joka puolella on tosi hiljasta eikä kukaan oo ehdottanu, että vois vaikka pyytää anteeks kun tuli tehtyä muille tällaista. Vähän kun oltais järkätty myanmarilaisille oma Hitleri.

Olis kaikkien kannalta parasta, jota tiettyihin maihin, niinku vaikka Ruottiin, saatais kansainvälisen yhteisön painostuksella sellasia johtajia, jotka osaa pitää idioottien turvat tukossa.

Sitä vois mainostaa rokkikonserteissa, koska kansan tyhmät rivit kummiskin oppii niistä enemmän kun mistään muusta. Bonokin tekis jonkun maksamme velkaa -renkutuksen, missä parempi maailma olis sellanen, että Ruottin valtiomuoto on karjatalous.

Kirja, joka mullistaa käsityksesi Suomesta ja suomalaisuudesta. Lataa omasi jo tänään.

pohjolangalapagos.wordpress.com/

goo.gl/Y36JMZ
Viimeksi muokattu: 01.10.2017 13:34 : juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.254 sekuntia