× Tämä foorumi on omistettu salatieteelle ja muulle epäilyttävälle hermeettiselle menolle.

Herrakansa hädässä

Lisää
29.11.2017 15:32 #38562 : Antero
Antero loi aiheen: Herrakansa hädässä
Minen sitte ymmärrä tuota suomenruotsalaisten ajatusmaailmaa ja toilaaluja, ensin pitää halata koko maailmaa ja saada pakolaisia pilvin pimein niin Syyriasta, Somaliasta kuin pimeimmästä afrikasta. Sitten kun ruotsalaiset auliisti kuljettivat Irakilaisia junilla ja linja-autoilla Haaparannan kautta Suomeen näitä lähi-idän ja afrikan ihmeitä, niitä sijoitettiin myös runsaasti ruotsinkielisten alueille. Vaasassakin muualta tulijoita on ollut jo vuosikymmeniä ja lisää on pitänyt saada. Arvaahan sen kuinka siinä käy, seksuaalinen ahdistelu ja kouriminen alkaa olla normaalia missä suuri joukko pillunnälkäisiä miehiä laumoittain liikkuu. Sitä saa mitä tilaa tavataan sanoa.

Jostain kumman syystä myös ruotsinkielisissä kouluissa, niin yläasteella kuin ammatillisissa kouluissa opettajien hurjastelu on enemmän sääntö kuin poikkeus. Väestömäärään nähden ruotsinkielisiltä alueilta erilaisia kopelointeja tulee vuosittain runsaasti ilmi, verrattuna suomenkielisiin alueisiin... Jotenkin tuo "metoo" kampanja tuntuu kovin ulkokullatulta, ansaitulta ja nimenäkin se etoo herättäen epäilyksen, mikähän kulttuurimarksilainen mädätys on nyt tämänkin kanssa takana... Vai herätetäänkö tässä uuden ajan noitavainoja rannikon asukkaiden keskuudessa?

Yli 6 000 suomenruotsalaista naista vaatii vetoomuksessa loppua seksuaalisesta häirinnästä vaikenemiselle.

Nimilista ja vetoomus on julkaistu Astra-lehden verkkosivuilla.

Asiasta uutisoivat myös Yle ja HBL.

Allekirjoittajat vaativat muun muassa, että naisten ja tyttöjen turvallisuus ja ruumiillinen koskemattomuus turvataan yhteiskunnan kaikilla osa-alueilla.

– Käännymme päättäjien puoleen: Antakaa lasten koulutukselle, kouluille ja terveydenhuollolle resursseja ja taitoja työskennellä seksuaalista häirintää ja hyväksikäyttöä vastaan. Rakentakaa kaupunkeja, joissa tytöt ja naiset voivat kokea olevansa turvassa päivin ja öin, vetoomuksessa kirjoitetaan.

Tekstissä vedotaan myös esimerkiksi suomenruotsalaisiin yhdistyksiin ja säätiöihin.

– Nostakaa asia etusijalle työssänne. Seksuaalinen häirintä ja hyväksikäyttö on ongelma, jota täytyy hoitaa kaikilla tasoilla, vetoomuksessa sanotaan.

Kampanjassa on kerätty myös yli 800 kertomusta suomenruotsalaisten naisten kohtaamasta häirinnästä. Kampanjan tunnuksena on #dammenbrister (pato murtuu).


Lähde Ilkka

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.11.2017 15:41 - 29.11.2017 20:43 #38563 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Herrakansa hädässä
Suomenruottalaisuus on hyvin keinotekonen ilmiö. Se on syntyny silleen, että pyrkyrit on vaihtanu nimiä ja nainu parempiin sukuihin ja lopputulos on sitten tällanen kultti, mikä kutsuu itteensä suomenruottalaisiks.

Nää, joista huomaa selkeesti, että sukujuuret on vahvasti Ruottissa, ei yleensä halua olla tekemisissä tän toisen heimon kanssa vaan ne valittee ihan jonkun muun puolueen kun RKP.

Tätä vois ajatella jonain lahkona, koska se on hyvin samanlainen. Se on olevinaan jotenkin muita parempi, vaikka kaikki tietää, ettei se oo mitään sinne päinkään ja on vaan ajan kysymys millon kaikki paska nousee pinnalle sisäsien riitojen takia.

Norjassa ihmetellään nyt jotain lestadiolaislahkoa, mikä on innostunu esitteleen raiskauksiaan. Jotain 150 on jo tullu julki ja ekat on tapahtunu 50-luvulla.

Ne ei ollu tärkeitä ennen kuin tuli joku syy vetää poliisi ja oikeuslaitos mukaan omiin riitoihin, koska onhan tässä ollu aikaa tehä rikosilmotuksia, vaan tää suma johtuu ihan vaan siitä, että lahkolla on nyt tärkeempiäkin murheita kun raiskaukset. Ehkä jotkut on vetäny välistä liikaa ja sen takia niistä halutaan päästä eroon.

Luettuasi tämän pienen kirjaston, kykenet taatusti ällistyttämään ystäväsi tiedoillasi.

goo.gl/GhVR1Y
goo.gl/owH1GR
goo.gl/PS5cM2
goo.gl/jqhdLG
goo.gl/Y36JMZ

Viimeksi muokattu: 29.11.2017 20:43 : juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.108 sekuntia