× Tämä foorumi on omistettu salatieteelle ja muulle epäilyttävälle hermeettiselle menolle.

Joku käy asunnossani ...

Lisää
11.08.2018 06:09 #41095 : Jukkis
Jukkis loi aiheen: Joku käy asunnossani ...
Mäkin liityn nyt sit tähän kerhoon jonka otsikko sanoo ja joita juttuja löytää naistenlehtien palstoilta. Ne jutut tosin tuntuu aikas vahvasti liioiteilluilta mitä niitä lueskelin.

mun juttu on sitä et kun muijan kaa oltiin ajelemassa länsirannikolla niin kotiin tullessa makkarin ovi oli kiinni. Siis sillain kunnolla kiinni eli kahvasta väännettynä. Kyl me mietittiin voisko sen ilmavirta paiskata lujaa kun kerran ikkuna ja parveke oli raollaan ja periaatteessa se vois synnyttää läpivedon. Ei sitä kumminkaan ole koskaan tapahtunu aiemmin enkä mä sitä juttua niele - kyllä se ovi on ihmisen kii laittama. Vaan kuka?

Ei noilla huoltomiehillä pitäs olla mitään asiaa kämppiin ja ne olis ilmottanut etukäteen tai ainakin (teoriassa) jättäneet lapun. Varas se tuskin oli koska ei meiltä mitään ollu kadonnu eikä siinä tolkkua oliskaan tiirikoida itteensä kämppään jossa ei oo mitään viemistä. Paranoidisti kyllä mietin sitäkin joko astuu jutuillaan jonkun viranomaisen huomiolle ja sen takia tottakai tsekkasin läppärin lokitiedostotkin mut tää menee kyl oikeesti vainoharhan puolelle.
Sit tuli kyl mieleen et appivanhemmilla taitaa olla tänne avain. kai sen on pakko olla appiukko joka on jotain haahuillu kaupungissa ja päättäny lainata vessaa tai tullu hörppään lasin vettä tai jotain. vetäny sit vaistomaisesti oven kii kuten kotonakin tai sit kun on ollu ulko-ovi auki, se on synnyttäny sen läpivedon johon ovi olis reagoinu. Ei se sitä kyllä tunnustas jos menis kysyyn.

Anyway, kyl tätä tässä saa ny pohtia parisen päivää

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11.08.2018 09:48 - 11.08.2018 10:06 #41097 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Joku käy asunnossani ...
Jos sä aiot ottaa vainoharhasta kaiken irti, niin eti kameroita ja mikrohvooneja. Saa muija vähän ihmettelemistä.

Mä en oo koskaan tarkistanu mitään lokitiedostoja. Joskus on kyllä tehny mieli epäillä jotain hakkeria kun ei oo yhtään huvittanu alkaa selvitellä jotain mystistä yhteensopivuusongelmia, mutta jonkun aikaa kun sitä takkuamista kattelee, niin pakkohan sitä ongelmaa on alkaa selvitellä järjen kanssa.

Luettuasi tämän pienen kirjaston, kykenet taatusti ällistyttämään ystäväsi tiedoillasi.
goo.gl/5cicCo
goo.gl/GhVR1Y
goo.gl/owH1GR
goo.gl/PS5cM2
goo.gl/jqhdLG
goo.gl/Y36JMZ

Viimeksi muokattu: 11.08.2018 10:06 : juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11.08.2018 19:34 #41099 : Jukkis
Jukkis vastasi aiheeseen: Joku käy asunnossani ...
Kyl se tarttee mielenrauhan nimissä vaan vakuutella ittelleen et läpiveto olis syyllinen. Ei sitä oo kyllä koskaan aiemmin tapahtunu mut kertahan se on ensimmäinenkin. Kyl tollasesta vähän paranoidi tulee

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.08.2018 06:13 #41100 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Joku käy asunnossani ...
Eihän toi oikeestaan mitenkään paranoidia oo, kun siitä kesähessusta ei kuitenkaan yhtään tiedä, että mitä se keksii kun se saa yleisavaimen.

Luettuasi tämän pienen kirjaston, kykenet taatusti ällistyttämään ystäväsi tiedoillasi.
goo.gl/5cicCo
goo.gl/GhVR1Y
goo.gl/owH1GR
goo.gl/PS5cM2
goo.gl/jqhdLG
goo.gl/Y36JMZ

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
27.08.2018 23:41 - 27.08.2018 23:43 #41252 : futu
futu vastasi aiheeseen: Joku käy asunnossani ...
kun minut vuonna 2011 yritettiin tappaa kotiini luonnevikaisella poliisikoiralla joka oli opetettu puremaan nivusiin/vatsaan: joudun sitten pakkohoitoon. oli skitsofrenia sanoa netissä kaikille että Fukushiman laskeumat tulee Suomeen. myös vapaamuurarit jne. liitin asiaan, luonnollisesti.

asiassa jännittävää oli se, että koiran vatsaan raatelemia haavoja ei koskaan putsattu edes. lääkäri työnsi sisälle isoimmasta vanupuikkoa ja totesi, että parin päivän päästä saa tietää onko suoli puhjennut. minut nakattiin sairaalan putkaan, haavoja ei siis puhdistettu edes - en ollut väkivaltainen.

minut luonnollisesti huumattiin hoidossa, mutta sensijaan annettiin vaihtoehto otanko jäykkäkouristusrokotteen. eli olin kuulemma niin sekaisin, että piti huumata ja laittaa kiven sisään: mutta kuitenkin sain valinnan, että aiheutanko itselleni hengenvaaran.

en ottanut rokotetta, tietenkään. eivät saaneet haluamaansa, kun ei tullut kouristuksia.

pääsin lopulta pois n. vuoden jälkeen kun olin viimein ymmärtänyt, että jos en tunnusta syntejäni inkvisitiolle ja teeskentele sairaudentunnollista, niin en pääse sieltä koskaan. hoitotapaamisissa minulle huudettiin että pitää olla hiljaa, en siis saanut puhua mitään vaan piti kuunnella hiljaa psykologista propagandaa siitä, kuinka erittäin sairas ihminen olin ja että ainoa keino parantua olisi "tehdä yhteistyötä".

"yhteistyö" siis tarkoitti sitä, että en enää kysellyt miksi minua pidetään täällä ja mikä on sairauteni jne.

halusin siis vain tietää että millä perustein minua täällä pidetään, mutta selitykset olivat epämääräisiä "harhoja".

kun pääsin pois niin vuokrasin asunnon nokialta. olin siis pitkässäniemessä pöpilässä n. puoli vuotta sen jälkeen puoli vuotta hoitokodissa.

aloitin aktivismit jälleen. eräänä päivänä kun juttelimme arto laurin kanssa niin kone meni rikki. virheilmoitus kertoi, että kovalevy oli rikkoontunut. yllättävää. lähdin baariin missä oli netti.

kun tulin kotiin niin nukahdin enkä silloin tajunnut ihmetellä sen enempää, missä on tyynyni. aamulla kuitenkin aloin ihmettelemään ja etsin koko pienen yksiön läpikotaisin: joku oli vienyt tyynyni silläaikaa, kun kävin baarissa.

tämä tekijä ilmeisesti myös rikkoi koneen netin kautta ja tiesi tarkalleen, koska asunnossa voi siis käydä. lukkoa ei ollut murrettu, tietenkään, eikä mitään muutakaan todistusaineistoa oltu jätetty.

arvatkaa meninkö poliisille ilmoituksen tekemään? juuri päässy pöpilästä ja nyt tyyny hävinnyt. hyvin olivat järjestäneet pelottelunsa / psykologisen operaationsa. se vain ei toiminut, koska tässä sitä vieläkin ollaan: totuuden puolesta jne.

asiassa on se lohduttavaa, että varjoiset eivät voi toimia kuin varjoissa tällä tapaa. mutta kun levottomuuden lisääntyy yhteiskunnassa, mikä on niiden tarkoituskin: saatika että tulee sota, sisällissota; voi olla että alkaa häviämään muutakin, kuin tyynyt; alkaa häviämään ihmisiä.

minulla olisi täällä iso maatila joensuussa. talo on n. 1000m2 osaksi remontissa, mutta valmiita huoneita olisi nyt tarjolla ainakin 4. täällä asuu minun lisäksi yksi hampuusi. olisi kiva porukassa viljellä peltoa ja tehdä tästä luonnontieteiden labra, aloittaen tästä mikrolevän kasvatuksesta:

spirulinasuomi.wordpress.com/
Viimeksi muokattu: 27.08.2018 23:43 : futu.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
27.09.2018 23:49 #41613 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Joku käy asunnossani ...
Mulle sattu tosi friikahtava juttu. Avaimenperä irtos renkaasta silleen ihmeellisesti, että mitään ei näytä vääntyneen.

Siinä on semmonen muovinen hahmo, minkä on kiinnitetty sellanen pieni metallirengas, missä on ruuvi. Tää on sitten toisella pienellä metallirenkaalla kiinni siinä renkaassa, mihkä avaimet pannaan, mutta kumpikaan näistä pienemmistä renkaista ei ollu vääntyny yhtään. Kun mä panin sitä syndeemiä takasin kuntoon, niin tuli selväks, että pienemmät renkaat on aika jäykkää tavaraa pelkästään sormilla väännettäviks ja ne jää siihen asentoon kun ne vääntää.

Kaiken järjen mukaan toisen niistä olis pitäny olla vääntyny raolleen, mutta eipä vaan ollu.

Tän jo onnistuis järkeileen, niin sen voi myydä temppuna jollekin taikurille.

Luettuasi tämän pienen kirjaston, kykenet taatusti ällistyttämään ystäväsi tiedoillasi.
goo.gl/5cicCo
goo.gl/GhVR1Y
goo.gl/owH1GR
goo.gl/PS5cM2
goo.gl/jqhdLG
goo.gl/Y36JMZ

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.124 sekuntia