× Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Stubb

Lisää
28.05.2013 21:08 #19257 : juppe
juppe loi aiheen: Stubb
Stubb on vahvin ehdokas Kokoomuksen seuraavaksi puheenjohtajaksi ja siitä virasta voi päästä pääministeriksi asti, joten on aika aloittaa hänen sekoilujaan seuraava ketju. Niitähän riittää.

Stubbilla on Twitterissä lähes 70 000 seuraajaa. Stubb itse twiittailee ahkerasti ja hän on yksi Twitterin seuratuimmista suomalaisista.

Viime päivinä sosiaalisessa mediassa on puhuttanut Stubbin todellisten seuraajien määrä.

Internetissä on työkalu, jolla voi laskea, kuinka moni seuraajista on aitoja, ja moni twiittaajista onkin tästä innostunut.

Tällä viikolla asian nosti esiin The Banker's Umbrella -blogi, jonka blogikirjoitusta on jaettu ahkerasti. Blogikirjoituksen mukaan Stubbin seuraajista peräti 47 prosenttia on ostettuja tai muuten vain epäaitoja, 27 prosenttia seuraajista on ei-aktiivisia ja vain 26 prosenttia aktiivisia ja oikeita seuraajia.

Valeseuraajien ostaminen on yleistä erityisesti Yhdysvalloissa vaalien alla, kun ehdokkaat haluavat näyttää olevansa suositumpia, mitä oikeasti ovat.


www.iltalehti.fi/uutiset/2013052817075735_uu.shtml

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.05.2013 16:53 #19265 : Jukkis
Jukkis vastasi aiheeseen: Stubb
Joo, Stubbille voi povata melkoista tulevaisuutta sillä politiikoksi hän on komea kaveri, ja brandi jo valmiina. Tahtia tietenkin haittaa että hän harmikseen on tätä keskinkertaisten sukupolvea, joka tavoittelee intohimoisesti keskinkertaisuutta ja harmaata mitäänsanomattomuutta, kuten muutkin sukupolvensa edustajat. Hiljalleen kun alkaa paljastua millaisen tomppeleiden sukupolven tuo DDR:stä apinoitu peruskoulujärjestelmä sai aikaan. mutta se siitä, ei eksytä ladulta.

Keskinkertaisuus näkyy oikeastaan aikas hyvin kokoomuksenkin riveissä, jolla on hakusessa linjavalinta ja arvokäsitykset. Varmasti sielläkin on idealistisia republikaaneja, vanhoja koti- uskonto- isänmaa –patriootteja tai suurmoguleita korporatiivisine katsantoineen. Hämäriä liikemiehiä, kiipijöitä, ja kaikkea sitä sälää joka kukin vuorollaan nousee suunnanvetäjäksi. Linjattomuus oikeastaan näkyy selvimmin tuossa Stubbissa joka on kiistatta eurooppalaisempi kuin eurooppalaiset itse. silti hänenkin politiikasta on vaikea nähdä mitä se eurooppalaisuus on, minne päin sitä pitäisi vetää ja mitä kautta rakentaa. Mulla on tullut kuva että eurooppaministerinä Stubb ajaa yhtälailla vihreää, sosialistista, liberaalia kuin oikeistokonservatismia kunhan se vaan tulee euroopasta ja on eurooppalaista. Kai se ajais vaikka Marxin teorioita jos se vaan tuoksuu riittävän eurooppalaiselta.
Tässä mielessä Stubb on toivoton opportunisti, kala joka ui kaikenlaisissa vesissä, ja häneltä tuskin voi vaatiakaan mitään selkeää linjaa mihinkään kysymykseen. Siinä mielessä täydellinen politiikko; kameleontti joka osaa liikkua virran mukana ja olla omaamatta yhtään omaa ajatusta mihinkään. mutta kuten sanottua; eihän se ole Stubbin vika että hän on oman munattoman sukupolvensa edustaja.

Minä kyllä ihmettelen jos hänellä olisi moinen määrä faneja. varsinaisestihan hän ei edusta kenenkään etuja tai aja mitään asiaa. tai voidaan se sanoa niinkin päin että ajaa kaikkien asiaa, eli viime kädessä ei kenenkään. Pitkän päälle yllätyksetön ja tylsä tyyppi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.05.2013 17:53 #19266 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Stubb
Stubb selvästikin on Kokoomukselle hyvin tärkeä henkilö, sillä häntä pidetään paljon esillä, vaikkei hänellä ole mitään tähdellistä sanottavaa ja sitäkin vähää. Hän toistelee samoja sekavia pölinöitä monta kuukautta. Luultavasti kansan luottamus Kokoomuksen ykkösketjuun, eli Jygään ja muihin ylijäämäjuppeihin, ei ollutkaan ihan sitä mitä suunniteltiin ja vieteriukkoa tarvitaan luomaan eloisampaa vaikutelmaa.

Silti meillä on vielä toivoa, sillä Stubbhan ei päässyt ulkoministeriksi kannatuksensa tähden vaan Kokoomuksen ylijäämäjupit sumplivat salkun hänelle sen jälkeen kun Kanerva joutui eroamaan. Stubb ei omilla avuillaan päässyt edes eduskuntaan asti.

Periaatteessa hän on vielä tällä hetkellä kuin wanhanaikainen työnjohtaja, joka on hyvä supliikkimies ja seuranpitäjä, mutta hän ei päätä mistään tärkeästä itse vaan sen tekee johtoporras.

Tilanne kyllä muuttuu jos hänen kannatuksensa kasvaa ylijäämäjuppien kannatuksen laskiessa, mikä näyttää vääjäämättömältä.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.05.2013 19:29 #19267 : Super-Electric
Super-Electric vastasi aiheeseen: Stubb
Joskus nuorempana ja sinisilmäisempänä äänestin kokoomusta.. en puoluetta vaan henkilöä. Nyt en enää.. ikinä.

Tämä puolue oli aiemmin isänmaan asialla.. logossa oli Suomen leijona- vaakuna. Nyt on kaikki toisin. Sekoomus on suuren kusetuksen puolue tyhmemmälle kansanosalle, jolla ei ole aivoja ajatella, vaan ulkonaiset seikat ovat sisältöä tärkeämpää. Jokainen jolle on omat aivot suotu tarkastella ja ajatella asioita itsenäisesti havaitsee mistä tässä on kyse.

Sumua ja peilejä.. silmänkääntötemppuja ja illuusioita. Tyypillistä markkinakansan höynäytystä, johon valtaosa lankeaa. Varsinkin ne, joilla on laiska mieli, eivätkä kykene itsenäiseen ajatteluun, vaan antavat sosiaalisen ympäristön vaikuttaa ajattelunsa.
Kokoomus on isänmaan ja Suomen kansan demokratian vihollinen numero 1. Raimo Sailas kommentoi ja kritisoi tänään hieman kevyemmin nykyhallitusta. Tässä täältäkin hieman palautetta..

Kokoomuksen ja nykayhallituksen ansiot toistaiseksi
- enemmän EUta. Sitoumukset liittovaltiokehitykseen lähes peruuttamattomat. Suomi R.I.P.
- enemmän Natoa..
- enemmän kuntaliitoksia.. Hallinnon keskitystä
Kaikki edellä mainittu tuhoaa itsenäisyyttämme ja demokratiaamme. Käykääpä kirkkomaalla katsomassa sankarihautojamme ja katsokaa isoisiämme silmiin..

Kokoomuksen saldo euroina
OP Heinonen 4 miljardia
J.Häkämies 10 miljardia ( valtion omaisuuden hävitys)
J.Katainen 30 miljardia ( and counting)

Suomen itsenäisyyden aikana ei ole suurempia valtion rikollisia maa päällemme kantanut. Hyvä tavaton.

Niin tää ketju koski Stubbia.. Kommunisti Barroson juoksupoikia.. samaa loisivaa kommunistisakkia."Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Liitetiedostot:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.05.2013 20:17 #19268 : Jukkis
Jukkis vastasi aiheeseen: Stubb
Tajuan kyllä pointin mutta ongelma lienee kaikkien kolmen neljän suuren puolueen. Jos äänestät kokoomusta, äänestät vastuuttomuutta ja totaalista piittaamattomuutta mistään – ja sitä että se kakkospuolue hallituksessa kuitenkin todellisuudessa johtaa. Jos äänestät sossuja, äänestät taas korkeita veroja, heikkoa ostovoimaa ja massatyöttömyyttä. Jos äänestät keskustaa, äänestät suomen pysymistä toivottomana takapajulana ja jurpolana. Jos Persuja, niin junttiutta ja kaiken muuttumattomuutta. Vihreitä niin saat city-idealismia josta arkijärki on kateissa ollut aikaa sitten. RKP – no jaa – sen tietää sanomattakin. Kyse äänestämisessä on kai, kuka aiheuttaa vähiten vahinkoa. Tässä kilvassa opprtunistit Jykä, Stubb ja Häkämies sentään on voittajia koska saadakseen tuhoa aikaan pitäis ensin saada ylipäätään jotain aikaan.

Periaatteessa kai oikeistolaisuus – tai oikeammin kapitalismi – on se joka pyörää pyörittää eteenpäin. Suomalaisen oikeiston ongelma vuosikymmenestä toiseen tuntuu sen sijaan olevan tuo punaoikeistolaisuus, joka näkyy liiankin selvästi esim tässä nykyhallituksessa. Onhan se selvää että nykyisen massatyöttömyyden ja vyönkiristyksen takana on sosiaalidemokraatit, jotka todellisuudessa vie hallituksessa ja Jykän tehtävä on lähinnä koettaa pitää pakka kasassa, ja antaa kiristää itseään – ja ottaa jokainen säästö piikkiinsä. Korkeat verot ja hinnathan on hyvin sosialistista politiikkaa.
Pohjimmiltaan ongelma on että kokoomuksella ei ole itsenäistä puolueohjelmaa, eikä sillä ole hajuakaan mitä sen pitäisi tehdä. ja ihan mielellään nuo apupuolueet – tässä tapauksessa sosialistit – vie hommaa koska niillä on sentään valmis ohjenuora koska aina voi korottaa veroja.

Muuten ihmettelen että ko. hallitus on edelleen kasassa. tiettävästi se ei ole historiansa aikana saanut mitään aikaan. Kuntauudistus, SOTE-uudistus ym on kaikki olleet surkuhupaisia floppeja ja toivottoman naiveja viritelmiä. Hallituksen taloussäästö politiikka on oikeastaan vain syventänyt lamaa ja pannut ihmiset kituuttamaan.

Sen mitä sivusta olen seurannut. mutta muuten ei ihmisen pidä seurata politiikkaa. en tunne yhtäkään keski-ikäistä tai sitä vanhempaa joka ei politiikan seuraamisesta olisi katkeroitunut. ainoa joka on onnea (ja työpaikkoja) kyennyt luomaan on ollut tekninen kehitys.
Politiikkojen luomat työpaikat; no jaa... www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194816521948/artikkeli/rikkihappop...kaivoksella+rikkihapposumua+ilmassa.html

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.05.2013 21:35 #19269 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Stubb
Kokoomus on kyllä saanut paljonkin aikaiseksi. Se on härkäpäisesti jatkanut rahan syytämistä konkurssimaile demareiden vastustuksesta huolimatta ja järkännyt parhaansa mukaan tulonsiirtoja omilleen. Virkamiehien palkat ovat laman aikana nousseet jo reilut 40%, mikä kyllä näkyy ylijäämäjuppien kannatuksessa.

Myös juosten kustujen päätösten läpi ajaminen ettei hallitus vaikuttaisi ihan halvaantuneelta on sen ansiota, sillä jos hallitus hajoaa, uuden muodostaa seuraavaksi eniten ääniä saanut SDP. Sekametelisoppa oli kokkareiden viimeinen mahdollisuus päästä pääministeripuolueeksi ja sitä näköjään pidetään kasassa hinnalla millä hyvänsä.

Suomi on aika lailla paskana kun perseilyn loppulasku lankeaa maksettavaksi, mutta kaippa Kokoomuksen ministereille palkintovirat löytyvät. Sehän tässä kumminkin on tärkeintä.


Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.05.2013 21:45 #19270 : Jukkis
Jukkis vastasi aiheeseen: Stubb
Jatkan vielä – kun nyt vauhtiin päästiin – mikä on tämänhetkinen kapitalismin tila. Loppujen lopuksi oikeistolainen politiikka on hyvinkin lavea käsite, ja siinä on vivahteita jotka eroaa paljonkin toisistaan. Viimeksi sitä on luonut keskustan & kokoomuksen luotsaama Vanhasen hallitus. Sanomattakin selvää että nykyhallitus ei ole sitä kyennyt muuttamaan, ei noilla taidoilla.

Keskustan politiikka on harvinaisen selkeää. Se on sitä suomi-filmien heinälato-romantiikkaa jossa eletään onnellisen autuaina pientilallisina. Oli kai itsestäänselvää että teollisuus siirrettiin keskustan johdolla ulkomaille, ja yleensäkin rahat siirrettiin sinne jotta kotomaahan jäisi vain maataloussektori. Tai siis jäihän kaupunkilaisille tämä palveluyhteiskunta jossa me kaikki ollaan nykyisin osa-aikaisia R-kioski myyjiä, leikkelekonsultteja Prismassa, taksinkuljettajia tai ilmaislehtien jakelijoita. Palkkaluokka parisataa kuussa. Joku voisi kai sanoa että ollaan palattu maaseutuihanteen piika-yhteiskuntaan jossa on enää kaksi säätyä; piiat ja hyvinvoivat virkamiehet. Näinhän 1800-luvulla viimeksi ja se on tietenkin hyvä.
Tässä mielessä teollisuuden siirtäminen ulkomaille – ja metsäsektorin katoaminen sinne oma-aloitteisesti – oli hyvä juttu. Ei tarvi huolia vientisektorista koska ainoan vientituotteen pitää muutenkin olla sianliha ja rypsi. Mieluiten vielä sellainen kustannussäästöinen ylikemikalisoitu sairauspommi, jollaisia P.Puska niin rakastaa.

Näin saamme aikaan keskustalaisen unelman: valtion jolla on vain maataloussektori. Pieniä takapajuisia sisäänlämpiäviä kauppaloita silloin tällöin joiden itsemurhatilastot ja mielenterveysongelmat on zeniitissä mutta hei – tää on sitä heinälatoromantiikkaa. Mikä parasta, näistä jotka vaan panee turnipsia maahan, niistä kai harvemmin syntyy raketti-insinöörejä mutta kuka sitä korkeateknologiaa kaipaakaan? Tässä se ongelman ydin tällä hetkellä, tai ydinhän on siinä että oppositiojohtaja keskustan puheenjohtajasta taas povaillaan maan uutta pelastajaa ja suunnannäyttäjää. voi Luoja. Ei uskoisi miten tyhmiä ihmisiä täällä elää että äänestävät tätä kolmen suuren vaihtuvaa triangelia vuosikymmenestä toiseen.
mutta tämä on tällä hetkellä rakenteellisen kapitalismin kokokuva ja paljon vaivaa nähdään ettei tämä muuttuisikaan.
Olisihan esim kaupungistuminen paha juttu. Se toisi teollisuutta, teollisuus toisi työpaikkoja ja pääomien kasautumista. se taas voisi johtaa laadukkaisiin korkeakouluihin ja yliopistoihin ja viimein syntyisi teollisuuden, pankkipääomien ja innovaatioiden yhdistelmä joka on siis paha juttu. Hyvin paha jos ajattelee että heinäladot on kehityksen huippu eikä se muuttua saa. Eikä se sitten olekaan muuttunut.

Tällä ajoin kai takaa että jos joku kuvittelee vastauksen löytyvän oppositiosta, erehtyy pahasti.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.05.2013 22:13 #19273 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Stubb
Sillä aikaa kun meidän pieni vähemmistömme seuraa tilannetta ja ottaa asioista selvää, apinoiden suuri enemmistö vahtaa urheilua ja roskasarjoja ja äänestää urheilua ja roskasarjoja seuraavia apinoita järkkäämään itselleen tulonsiirtoja. Kukaan niistä ei tajua oikein mitään ja kaikki lukevat samoja maakuntalehtiä, apinat siksi, että niissä on oman kylän urheilukisat ja kissanristiäiset, ja poliitikot siksi, että tietäisivät mitä äänestäjät haluavat kuulla.

Kun kansantalous on saatu kunnolla paskaksi, apinat onnistuvat viimeikin nostamaan perseensä ja kiinnostumaan politiikasta. Sitten ne alkavat tapella keskenään jäljellä olevista rahoista.

Kun tulee vanhemmaksi niin alkaa arvostaa yhä enemmän eugeniikkaa ja väkimäärän rajoittamista harrastavia salaliittoilijoita. Hyvällä tuurilla heikäläiset päästävät jonkin apinoihin iskevän viruksen vapaaksi ennen kuin tilanne käy liian kuumaksi.

Biologiset aseethan eivät ole aikoihin olleet pernarutto-tasolla niin kuin uutiset apinoille uskottelevat vaan nykypäivää on pisaratartuntana leviävä superkuppa, joka tappaa kolmen viikon, kahden tunnin ja kuudentoista minuutin aikana prikulleen 78,1% penkkiurheilua ja akkojenlehtiä märehtivästä väestösegmentistä ja kuolee sitten itse pois.

Uutisissa voidaan sitten ihmetellä tapainturmelusta, joka on johtanut holtittoman ja ennen kaikkea suojaamattoman seksin yleistymiseen ja edelleen sukupuolitautien eksoottisiin mutaatioihin.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: jones

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.05.2013 22:44 #19276 : julsei
julsei vastasi aiheeseen: Stubb
Eli ei mitään uutta tämän taivaan alla, vanhan toistoa tosin, kyllä ne "herrat" tietää miten lampaat pidetään tietämättöminä. Viihde ja jne pitää immeisen aisoissa, jollei viihdettä olisi ja sun muuta niin ihmiset sekä sokea reetta alkais näkee asioita ihan eri tavalla, tämän "herrat" tietää. Siksi meille syötetään kaikenlaista paskaa joka tuutista.

Eli onko TV loppujen lopuksi hyödyksi vai haitaksi...??? Monenlaista kulmaa on näön kannalta.

Joskus seurasin kanssa politiikkaa ja huomasin olevani eri mieltä joka asiassa, siis melkein joka asiassa.
Joten jätin politiikan ja keskityin siihen mihin tuuli vie minua, ja sillä tiellä ollaan. Hyvä näin.

Köyhät kyykkyyn meininki on mielestäni liian kauan toiminut jo.

777 x 12.92 x 777

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.05.2013 23:08 #19278 : Jukkis
Jukkis vastasi aiheeseen: Stubb
Myönnän kyllä että itsekin olisin mielelläni uutispimennossa tietyistä aiheista. erityisesti politiikka on sellainen joka vaan saa ärtymään ja ihanne-elämä olisikin sellainen johon politiikan kynsi ei yltäisi. tai eihän sitä voi tietty välttää kun se näkyy erilaisina käytäntöinä ja hintoina ym arjessa olevina asioina. Viisas kyllä jättääkin seuraamatta ja keskittyy asioihin joihin voi oikeasti vaikuttaa. siis nehän on asioita joihin pitkän päälle vaan kiukustuu ja turhahan sitä elämäänsä on sellaiseen tuhlata.

toisaalta siinä saa aikas lailla jättää maailmanmenoakin seuraamatta. en tiedä oletteko huomanneet mutta uutistilaa varastaa nää Stubbit melkein 80% kaikista uutisista? Ei se niin haittaisi mutta kun tota samaa politiikkaa on seurannut vuosikymmenestä toiseen jossa vaan naamat vaihtuu mutta samat pölinät jauhaa, niin tympiihän se. Luulen että tää onkin syy miksi ns. järkiuutiset ei vaan vedä - eihän niissä oikeesti oo mitään järkeä ollutkaan aikoihin. eikä ne ees oo uutisia, ne on kuulumisia mitä tänään on joku sanonu jossain joka ei oikeesti ketään kiinnosta.

Tän takia vissiin itse olen enemmän kiinnostunut yksittäisten politiikkojen sijasta poliittisista rakenteista ja järjestelmistä silloin kun jokin sattuu kiinnostamaan

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.05.2013 07:40 #19288 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Stubb

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.05.2013 09:35 #19289 : Antero
Antero vastasi aiheeseen: Stubb
Juupa, pari viikkoa sitten kataanen oli maakuntakierroksella ja innostui kuvauttamaan ihmisten kännykkäkameroilla itteään. Anoppikin sai kapulaansa kuvan ittestään kataasen kanssa, kätteli ja vispas niin ettei irti meinannut päästää. Anoppi tuumas että oli niin eri näköinen mies mitä teevees, ei yhtään saman näköönen.

Jusseista sen verran että kun turnipsi katoaa lopullisesti pellon kulmalta, kaupungeissa tullan näkemään näläkää sillä paperin pyöritys ja toistensa sukkien pesukaan ei kauan elätä kun savupiiputkin, joissa raudasta taottiin Valmetit sun muu, on aikaa sitten kadotettu Kiinaan. Tämän enempää maalla ei rakettitiedettä tarvita vaikka kyllä sitäkin osataan: Renkipoijan musta loota

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.05.2013 11:13 #19290 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Stubb
Koko Eurooppa alkaa olla niin pihalla, että nyt kannattaa opetella venäjää, sillä itärajan toisella puolella on turvapaikka, jossa vallitsee terve keskinäinen epäluottamus, yksimielisyys siitä että eurooppalaiset ovat hulluja ja voimakas hevonpaskan vastaisuus.Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: julsei

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.05.2013 20:52 - 30.05.2013 20:53 #19293 : Jukkis
Jukkis vastasi aiheeseen: Stubb
Joo, selvennän vielä hetken tuota keskusta-juttua ettei vaan jää väärinkäsityksiä. Eihän mulla mitään turnipsia vastaan saati sen viljelijöitä. Keskusta on vaan sellainen puolue että se ajaa näitten etuja henkeen ja vereen, mutta ei ymmärrä sitä kokonaiskuvaa että väestöstä viljelijöitä on n. 5% eikä maaseudulla kauheasti muutenkaan asu sen enempää väkeä. Tätä kautta voi ymmärtää että keskustalaisuus on nimenomaan vähemmistön ehdoilla tehtyä politiikkaa. ja se suhteuttaa tämän vähemmistövaateen kokonaisuuden kuvioon. Sillä maajussit ei tartte teollisuutta eikä kaupungit investointeja koska maajussit ei niillä mitään tee. mutta rahojen syytäminen erilaisten tukien muodoissa valtimon tieverkkoon tai hornankuusen palvelusektoriin on viisaampaa koska se on maaseudun etujen mukaista. mieluiten miljardeittain sillä koko maahan on pidettävä asuttuna. Joku vois ehkä sanoo että tässä menee miljarditolkulla rahaa kankkulan kaivoon mutta ainahan se enemmistö jostain marisee.

On tietty toinenkin porvaripuolue RKP joka ajaa niin ikään vähemmistöpolitiikkaa. Siinä missä keskusta on vallassa ja ohjaa maata maaseudun ehdoilla (joka johtaa investointi- rahoiitusmarkkina – ja teollisuuspakoon ulkomaille) ajaa RKP vähemmistöagendaa johon vuorostaan enemmistön on sopeuduttava. tämä on johtanut pakkoruotsin aiheuttamaan koulutustaantumaan ja resurssituhlaukseen sekä tietenkin tähän vääristyneeseen maahanmuuttoideologiaan.

Kokoomus vuorostaan ei ole mitään mieltä mistään. se on yleispuolue jonka ainoa ohjenuora on opportunismi. oli se vaalivoittaja tai ei, sen rooli on toimia aina apupuolueena. Yleensä porvaripuolueiden hegemoniassa silkkaa vähemmistöpolitiikkaa joka vinouttaa maata enemmän ja enemmän ja ajaa sitä kummallisiin tuuliin, joista ei ikinä tiedä mihin ne johtaa – mutta yleensä ei mihinkään. Tällä kertaa se on SDP:n kelkassa, joten nyt ajetaan sosialismin nimellä.

Monessa mielessä kokoomus ja vihreät muistuttaa toisiaan pohjattoman opportunisminsa ansiosta. siinä missä kokoomus on oikeistolainen opportunisti, edustaa vihreät samaa vasemmalla laidalla. ne onkin monessa mielessä enemmän elämänkatsomuksellisia liikkeitä kuin oikeita puolueita. tai sanotaan nyt sekin että tottahan Persutkin on elämänkatsomuksellinen arvopohjainen kokonaisuus, jonka ohjelmat kaikki tietää vain ns. vaistonvaraisesti. Homman ongelmat alkaa myös syventyä. Kotimaisten poliittisten puolueiden taidot tuntuvat riittävän oman nurkkakuntaisen lumpeenlehden luotsaamaan vähemmistöpolitiikkaan, joka yleensä toteutetaan enemmistön kustannuksella. toinen puolisko on sitten vaan mukana roikkujat joilla ei omaa mielipidettä ole koskaan mistään, mutta sitkeästi sitä haistellaan tuulesta. Stubb lienee tällä hetkellä opportunisti-politiikan kirkkain tähti.
Viimeksi muokattu: 30.05.2013 20:53 : Jukkis.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.05.2013 22:39 #19297 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Stubb
RKP on kanssa pelkkä ongelma. Se on joka hallituksessa näpertelemässä omiaan ja rakentamassa ruotsalaistyylistä konsensusta, joka on ihan oma mielenvikaisuuden muotonsa.

Niin kuin nyt nämä Tukholman mellakat. Kukaan ei tunnusta tietävänsä mikä mättää, koska silloin joku joutuisi myöntämään tehneensä virheitä ja ottamaan vastuuta ja sehän ei passaa ollenkaan. Vieläkään ei olla edes ajateltu niin pitkälle, että jos halutaan tietää ketkä mellakoivat niin kannattaa katsella keitä poliisit ovat ottaneet kiinni, koska sillähän se selviää. Jos se tehtäisiin niin seuraavaksi pitäisi ihmetellä miksi juuri tämä viiteryhmä mellakoi ja siitä päästäisiin suoraan ikäviin vastuukysymyksiin.

Niinpä mikään ei muutu, mellakointi jatkuu Husbyssä ja siihen totutaan pikku hiljaa. Mamulähiöthän ovat käytännössä syrjään rakennettuja pikku kaupunkeja, joissa on palvelut omasta takaa, joten ei se muita tukholmalaisia haittaa jos niissä poltetaan autoja.

Samaa kikkaa on sovellettu jo monessa muussakin mamulähiössä, joissa sattuu ja tapahtuu eikä se ole kenenkään mielestä ollenkaan tärkeää.

Ratkaisua on yritetty löytää omituisista projekteista, joista ei ole ollut todellista hyötyä. Joku dialogipoliisi vaikuttaa ehkä hyvältä idealta palaverissa, mutta käytännössä se vain pahentaa tilannetta. Eiväthän ne remuavat nuoret viranomaisia pelkää kun saavat elää kuin pellossa ja rangaistukset ovat korkeintaan yhdyskuntapalvelua jos ketään ei saada hengiltä. Mellakkapoliisikkaan ei saa käyttää vesitykkejä tai kyynelkaasua vaan kilven takaa pitäisi osata hoitaa tilanne puhumalla.

Kulissitoiminnaksi tällainen piirileikki kumminkin riittää ja ruotsalaiset ovatkin varsin tyytyväisiä tuloksiin, koska he uskovat että tilanne olisi paljon pahempi jos mitään ei tehtäisi. Jos palokunta ei pääse sammuttamaan tuhopolttoa koska poliisi ei saa nuorisoa minkäänlaiseen järjestykseen, mikä on aivan normaalia, niin poliisi ei osaa jutella nuorisolle ja sitä pitäisi harjoitella. Vuodet kuluvat ja sama meno jatkuu, joten poliisit ovat varmaankin tyhmiä kun eivät opi puhumaan.

Kun Ruotsista apinoitu maahanmuuttopolitiikka alkaa tuottaa tulosta täälläkin niin odotettavissa on samanlaista jahkailua ja munien puristelua, sillä ongelman alku ja juuri eli ruotsalainen konsensus on jo täällä.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.184 sekuntia