× Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

WTC - Mitä todella tapahtui ?

Lisää
15.09.2014 12:06 #23955 : rcislandlake
rcislandlake loi aiheen: WTC - Mitä todella tapahtui ?
www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/3230066/purettiinko-wtc-7-rajahteilla

Purettiinko WTC-7 räjähteillä?

Peik Johansson

Syyskuun 11. päivän tapahtumien muistojuhlat hukkuivat tänä vuonna uuden terrorisminvastaisen sodanjulistuksen alle, kun presidentti Barack Obama ilmoitti keskiviikkoiltana, että Yhdysvallat aikoo käynnistää ilmapommitukset ääri-islamilaista Isis-järjestöä vastaan nyt myös Syyriassa.

Yhdysvaltojen ilmavoimat ovat tehneet kuukauden aikana jo yli 150 ilmaiskua Isisin valtaamille alueille Irakissa. Pommitusten kuolonuhrien määrästä ei ole julkistettua tietoa.

Maailmanlaajuisen terrorisminvastaisen sodan käsite lanseerattiin vuoden 2001 syyskuun 11. päivän tapahtumien jälkeen. 13 vuoden aikana Yhdysvallat on käynyt sotaa terroristeja vastaan Irakin ja Syyrian lisäksi ainakin Afganistanissa, Pakistanissa, Jemenissä, Somaliassa, Libyassa, Malissa ja Filippiineillä.

Barack Obaman hallinto on pyrkinyt välttämään terrorisminvastaisen sodan käsitteen käyttöä, mutta tämä ei ole estänyt ilmapommituksia ja lennokki-iskuja aseellisten islamistiryhmien valtaamille alueille.

Pakistan Bodycount -verkkosivuston keräämien tietojen mukaan pelkästään Pakistanissa tehdyissä lennokki-iskuissa on kuollut mahdollisesti yli 3 000 ihmistä, joista noin 2 500 oli siviilejä. Kuolleista enintään 45 oli Al-Qaidan jäseniä.

Al-Qaidan 19:ää terroristia syytettiin 13 vuoden takaisista matkustajakoneiden kaappauksista ja törmäyksistä New Yorkin World Trade Centerin kaksoistorneihin, jotka tuntien päästä räjähtivät yläkerroksista palasiksi ja sortuivat lähes vapaan pudotuksen nopeudella ilman että alempien kerrosten aiheuttama vastus lainkaan hidasti romahdusta.

Myös hiukan sivummalla ollut World Trade Centerin rakennus 7 luhistui kasaan muutamassa sekunnissa, vaikka siihen ei osunut mitään lentokonetta.

Kolmannen kaapatun koneen kerrottiin törmänneen Yhdysvaltojen puolustusministeriön Pentagonin rakennuksen ulkoseinään, mutta koneen hylystä ei löytynyt selvää jälkeä eikä törmäyskohta vastaa Boeing-koneen törmäystä.
>>Mikäli kansalaisaloite hyväksytään, New Yorkin rakennusvirasto joutuu selvittämään, miksi WTC-7 todella romahti.

Neljännen koneen kerrottiin syöksyneen maahan Pennsylvaniassa. Tästäkään lentokoneesta ei jäänyt törmäyskohtaan muuta kuin kuoppa pellonreunaan, mutta koneen osia löydettiin kilometrien säteeltä.

Vuosia myöhemmin julkistetut viranomaistutkimukset eivät selitä sitä, miksi WTC:n kaksoistornit romahtivat räjähdyksenomaisesti tulipalojen seurauksena tai miksi WTC-7 luhistui kuin räjähteillä puretut talot purkutyömailla, kahdeksan tuntia WTC:n kaksoistorneihin tehtyjen lentokoneiskujen jälkeen.

Koskaan aikaisemmin yksikään teräsrakenteinen pilvenpiirtäjä tai kerrostalo ei ole romahtanut pelkästään tulipalojen ansiosta.

Presidentti Bushin asettama 9/11-komissio pyrki raportissaan lähinnä osoittamaan, että kyse oli Al-Qaidan terroristien salaliitosta, mutta ei selittänyt eikä selvittänyt tornitalojen tuhoutumista.

Syyskuun 11. päivän tapahtumien virallisia selityksiä kyseenalaistavat näkemykset eivät ole saaneet juuri tilaa valtamediassa – tai jos ovat, niin niiden esittäjät on leimattu salaliittoteorioita levittäviksi hörhöiksi.

Viime aikoina erityisesti World Trade Centerin rakennuksen 7 purkuräjähdystä muistuttava romahdus on saanut jonkin verran laajempaa huomiota Yhdysvalloissa.

Arkkitehtien ja insinöörien 9/11-totuusliikkeen käynnistämä ReThink911-kampanja on ostanut mainostilaa New Yorkin keskustan Times Squarelta, missä kuukauden ajan on nähtävillä lyhyt video WTC-7:n romahduksesta 30x15 metrin kokoisella valotaululla.

Viime syksynä kampanjaryhmä osti ulkomainostilaa New York Times -lehden toimitustalon ulkopuolelta ja kyseli töihin tulevilta lehden toimittajilta, miksi he eivät ole raportoineet WTC-7:n romahduksen kummallisuuksista ja lukuisista muista syyskuun 11. päivän tapahtumien epäselvyyksistä.

New Yorkissa äänestäjät saattavat päästä marraskuussa myös äänestämään uudesta kansalaisaloitteesta, joka velvoittaisi kaupungin rakennusviraston tekemään kunnollisen tutkimuksen kaikista New Yorkissa romahtaneista tornitaloista 11.9.2001 tapahtuneen kaksoistornien tuhoutumisen jälkeen.

Mikäli tämä ”tornitaloja koskeva turvallisuusaloite” hyväksytään äänestyksessä, rakennusvirasto joutuu asettamaan tutkimusryhmän selvittämään, miksi WTC-7 todella romahti ja mitä vaikutuksia tällä romahduksella tulisi olla kaikkien olemassa olevien ja rakenteilla olevien tornitalojen turvallisuuden parantamiseksi.

9/11-konsensuspaneeliksi kutsuttu eri alojen tutkijoista koostuva riippumaton kansainvälinen tutkijaryhmä julkaisi puolestaan kesäkuussa useita selvityksiä, joiden perusteella tutkijaryhmä uskoo, että WTC-7 tarkoituksellisesti purettiin rakennukseen etukäteen asetetuilla räjähteillä.

Julkisuuslain nojalla saatujen rakennuspiirustusten perusteella tutkijaryhmä osoitti, että Yhdysvaltojen teknillisen tutkimuskeskuksen NIST:n laatima tietokonesimulaatio WTC-7:n romahduksesta perustui virheellisiin väitteisiin tornitalon teräksisistä tukirakenteista.

NIST:n simulaation mukaan tulipalon aikaansaama lämpölaajeneminen johti rakennuksen yhden vaakapalkin irtoamiseen teräksisestä pystypilarista, mikä sai koko 47-kerroksisen rakennuksen romahtamaan.

9/11-konsensuspaneeli kumosi myös väitteen, jonka mukaan NIST:n tutkijoilla ei ollut lainkaan käytössään WTC-7:n tuhopaikalta talteen otettuja näytteitä rakennuksen tuhoutuneista teräspilareista.

Todellisuudessa suurin osa WTC-7:n tuhoutuneista rakennusaineksista siirrettiin pikaisesti pois paikalta, mutta onnettomuustutkijat pääsivät kuitenkin tutkimaan ja valokuvaamaan tuhopaikalta peräisin olevia teräspalkkien palasia, joista osa oli sulanut ja jopa höyrystynyt äärimmäisen kuumassa lämpötilassa, mikä viittasi räjähdysaineiden käyttöön.

Konsensuspaneeli kokosi yhteen myös lukuisia palomiesten lausuntoja, joiden mukaan heille oli kerrottu iltapäivällä 11. syyskuuta, että WTC-7 tullaan kohta purkamaan. Sekä CNN että BBC raportoivat rakennuksen 7 romahduksesta tv-lähetyksissään jo ennen kuin rakennus romahti.

9/11-konsensuspaneelin tutkimustulokset ovat luettavissa englanniksi ryhmän verkkosivuilla www.consensus911.org .

Tämä 9/11 tapahtuman jälkeen tuli Yhdysvalloissa Patriot Act -terrorismilait ja se oikeutti jenkkien Irak ja Afganistani -sodat.

גברי (בן מלחמתי) יוחָנָן חסיד משיח אִי אגם - Gav'riy (ben milchamtiy) yochanan hasid masiach iy agam

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
15.09.2014 12:42 #23958 : Antero
Antero vastasi aiheeseen: WTC - Mitä todella tapahtui ?
Muistan missä oli tuolloin kun tornit tuli alas. TV:stä sitä seurattiin kuin kansanjuhlaa koko maailman katsoessa tapahtumia. Tornien alkaessa valua alas, ne näytti heti alusta alkaen räjähdystyömaalta, joissa rakennukset puretaan niille sijoilleen siististi. Tunnen muutamia ukkoja, jotka ammatikseen räjäyttävät kallion leikkauksia ym. kunnallisteknisiä työmaita. Nämä pitivät itsestään selvänä että rakennukset oli panostettu ja ne "purettiin" siististi alas.

Jesse Ventturassa kerrottiin äijästä, nimeltä Larry Silverstein. Kiinteistösijoittajana äijä oli ostanut WTC tornit joku kuukausi takaperin itselleen ja tietysti hankkinut hyvät vakuutukset niihin. Muutama kuukausi ja hups, äijä kääri hyvät tuotot sijoitukselleen vakuutusyhtiöiden maksaessa kynsin hampain rahat kouraan. Ukko hommasi muualtakin rakennuksia, josta "hupaisa" lainaus Valtiot ja terrorismni kirjasta:


Kesäkuussa 2006 Yhdysvaltojen oikeusministeri Alberto Gonzales julkisti näyttävästi Floridassa tehdyn ”terroristipidätyksen”. Viranomaiset olivat pidättäneet 7-henkisen amerikkalaisen al-Qaida-solun, jonka tarkoitus oli maasodan aloittaminen Yhdysvalloissa ja mm. Chicagon Sears Towerin kaataminen räjähteiden avulla Michigan-järveen, mistä olisi aiheutunut tsunami. Tapaus oli kuitenkin kokonaan FBI:n järjestämä. Lähi-idästä kotoisin oleva FBI:n agentti Elie Assad esiintyi al-Qaidan edustajana ”veli Mohammad” ja hankkiutui köyhälistön asuttamassa Miamin Liberty Cityssä erään miesporukan seuraan. Miehet jopa vannoivat agentin johdolla uskollisuudenvalan al-Qaidalle FBI:n videoidessa kaiken salaa. Oikeuskäsittely oli keväällä 2008 keskeytetty jo kahdesti tuomarin päätöksellä, sillä valamiehistö ei ole kyennyt antamaan tuomiota jutussa.

Sears Tower tosin saattaa olla vaarassa muista syistä. Kiinteistösijoittaja Larry Silverstein nimittäin hankki sen omistukseensa maaliskuussa 2004. Silverstein tunnetaan siitä, että hän kuusi viikkoa ennen syyskuun 11:nnen iskuja sai 99 vuoden leasing-sopimuksella hallintaansa koko WTC-kompleksin ja myöhemmin nosti vakuutuskorvaukset siitä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
15.09.2014 17:14 #23959 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: WTC - Mitä todella tapahtui ?
Tornien tapaus oli selvä siinä vaiheessa kun niiden sortumisesta julkaistiin se dokkari, jossa oli oikein tietokoneanimaatioita. Taisi tulla Yleltä seuraavana keväänä.

Kaikissa vanhemmissa dokkareissa muistettiin kertoa hitaasti ja kuvien kanssa, ikään kuin se olisi maailman tärkein asia, että torneissa oli maailman järeimmät tukipilarit, mutta tässä mullistavassa dokkarissa selitettiin sortuminen tyhjentävästi siten, että ne olikin jätetty pois ja siksi pannukakkuromahtaminen oli mahdollista.

1984-maailmassa tuollainen yllättävä juonenkäänne jaksossa n+1 on näköjään uskottava, mutta noin niin kuin ihan oikeasti se on sama asia kuin terrori-iskun lavastamisen tunnustaminen.

Sen jälkeen lavastuksen toteuttaminen jaksoi kiinnostaa vielä jonkun vuoden ajan, mutta nyt se on wanha juttu. Tuoreempiakin hämärähommia on tehty yllin kyllin.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV

Ajan tasalla pysyvä versio, joskaan mitään isompia muutoksia ei ole tulossa: bit.ly/2GdX8wS

Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
16.09.2014 07:05 #23971 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: WTC - Mitä todella tapahtui ?
Silloin aikoinaan Vermont oli eroamassa Yhdysvalloista, minkä povattiin hajottavan liittovaltion. Nyt Skotlanti näyttää olevan eroamassa britanniassa ja sen povataan hajottavan EU:n. Mahtaneeko jotain jysähtää tälläkin kertaa?

www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2014/09/15/strategi-eu-voi-hajota-kuin-neuvostoliitto/201412827/12

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV

Ajan tasalla pysyvä versio, joskaan mitään isompia muutoksia ei ole tulossa: bit.ly/2GdX8wS

Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
23.09.2014 15:13 #24098 : aamutähti
aamutähti vastasi aiheeseen: WTC - Mitä todella tapahtui ?
ihmisiä ja palomiehiä on tuon tiimoilta haastateltu ja
ovat kertoneet räjähdyksistä ennen sortumista.
Se selittäisi sen että rakennukset on räjäytetty, koska
muutenhan pelkkä lentokone rakennuksen kyljessä
ei riittäisi välttämättä hajottamaan kuin vain
osan rakennuksesta. Miten painava ns. "lentokone"
on edes ollut ei ole tiedossa.
Jotenkin vaikuttaa että tässä on jotain todella hämärää, koska
sortumispaikalla pidettiin sotilaskulkue joka näytti
isommassa kuvakulmassa isolta illuminaattiselta silmältä.
Taas sitten mumistaan että ne foliohatut...

Tietäjä ja teknoshamaani

www.satanismi.fi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.09.2017 06:56 #37932 : Antero
Antero vastasi aiheeseen: WTC - Mitä todella tapahtui ?
Suomessa 9/11 tutkimuksia seurannut ja sivustoa pitänyt Hannu Yli-Karjanmaa siirtyi mananmajoille Ruotsin Lapissa rakkaan veneilyharrastuksensa parissa. Mitä tapahtui, siitä on vain arvailuja.

m.youtube.com/user/HannuYK/about

Hannu oli Syyskuun 11. ja ”terrorismin vastainen sota” -sivuston – joka tunnetaan paremmin nimellä 11syyskuu-sivusto – perustaja ja ylläpitäjä. Häntä haastateltiin useita kertoja radiossa ja TV:ssä, ja hän oli järjestämässä erilaisia tapahtumia virallisen kertomuksen valheellisuuden esiintuomiseksi. Tapahtumiin kuuluu iskujen neljäntenä vuosipäivänä Ostrobotnia-talolla järjestetty seminaari, jossa puhuivat Saksan entinen teknologiaministeri Andreas von Bülow, joka on kirjoittanut kirjan Die CIA und der 11. September. Internationaler Terror und die Rolle der Geheimdienste, sekä – jokapaikan tiedefilosofi Esko Valtaojan suureksi närkästykseksi – kirjailija Leena Krohn ja tekniikan tohtori Heikki Kurttila. Hannu kirjoitti kirjan Valtiot ja terrorismi: Katsaus propagandan luomien kulissien taakse (Multikustannus 2008), joka on vapaasti luettavissa hänen sivustollaan vuonna 2013 päivitettynä PDF-versiona.


Lähde: vastavalkea.fi/2017/09/11/hannu-yli-karjanmaa-memoriam/

www.sinikivi.com/keskustelu-sinikivi-com/paivakohtaiset/1789...a-muut-vastaavat-kriisit?start=960#23902

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.09.2017 12:03 #37933 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: WTC - Mitä todella tapahtui ?
Mulla on tuo opus kirjahyllyssä muitten lukemattomien kirjojen joukossa. Siirtyy varmaan varastoon kun hylly tulee täyteen joululahjakirjojen takia.

Ei nää vanhat jutut enää jaksa silleen kiinnostaa.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV

Ajan tasalla pysyvä versio, joskaan mitään isompia muutoksia ei ole tulossa: bit.ly/2GdX8wS

Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.09.2017 15:07 - 12.09.2017 15:10 #37937 : Antero
Antero vastasi aiheeseen: WTC - Mitä todella tapahtui ?
Kyl se kirja kannattaa lukea, antaa syvyyttä tähän valtiolliseen salaliitto puoleen niin idässä kuin lännessä ja se ei käsittele yksinomaan tätä 9/11 tapausta. Viime viikolla tämä hypririhommakin alkoi näkyä. Koko pulju on Suomessa Pariisin rauhansopimuksen vastainen taas kerran. Siinähän keskittyvät vaihtoehtomedioiden mollaamiseen ja ihan tavallisten kansalaisten ja kansallismielisten kyttäämiseen. Näillähän on jopa lupa tappaa ja verovapaus. Se porukka haukkaakin piitkälti leiiipäää.
Viimeksi muokattu: 12.09.2017 15:10 : Antero. Syy: tekstin fiilausta

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.09.2017 22:24 #37943 : VesQ
VesQ vastasi aiheeseen: WTC - Mitä todella tapahtui ?
Ootteko kahtoneet YouTubesta niitä videoita 911-iskuista, joissa väitetään ettei mitään lentokoneita ollut ollenkaan vaan että kaikki kuvatallenteet olis ns. trikkikuvia tai jotain hologrammeja? Siellä on pari aika hyvää näkemystä. tuben hakukenttään vain "no planes".

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.09.2017 22:48 #37945 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: WTC - Mitä todella tapahtui ?

Antero kirjoitti: Kyl se kirja kannattaa lukea, antaa syvyyttä tähän valtiolliseen salaliitto puoleen niin idässä kuin lännessä ja se ei käsittele yksinomaan tätä 9/11 tapausta.


Täähän on ihan selvä homma. Ensin Vermont oli ittenäistymässä ja Jenkkilä hajoamassa ja sitten Vermont ei enää ollukkaan ittenäistymässä. Sen jälkeen on valmistauduttu tukahduttaan kansannousuja ja Trump vissiin laukasee ne nyt kun valtiolla vielä on enemmän aseita ja ammuksia kun kansalla.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV

Ajan tasalla pysyvä versio, joskaan mitään isompia muutoksia ei ole tulossa: bit.ly/2GdX8wS

Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 1.148 sekuntia