× Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Pummista pummiin

Lisää
04.07.2017 20:53 #37355 : juppe
juppe loi aiheen: Pummista pummiin
Mä olen seuraillut nuivien puuhia sen verran, että siitä on jopa oppinu jotain, mistä on hyötyä yleisellä tasolla.

Hommalla on suunnilleen aina käynnissä narina Liisa Jaakonsaaresta, koska monelle on ollu järkytys havaita, että se onkin tunteeton valehtelija. Aina pitäis tarkistaa asiat muista lähteistä kun se avaa suunsa.

Tää on sitten saanu ne luottaan Soiniin, joka on samanlainen. Ei tarvii kehittyä ollenkaan kun voi vaan vaihtaa nilkkiä, mihin luottaa.

Keskusteluun osallistuu tietty sellasiakin, jotka on oppinu näkeen näitten tyyppien läpi, mutta niille annetaan vaan vähän periks, että voitais keskustella silleen, että ajatukset tuntuu vaihtuvan. Lopullinen takinkääntö tuli sitten yllätyksenä, vaikka Persujen ja SMP:n historian perusteella tällaiset liikkeet pitäisi ymmärtää hyvinkin mahdollisiksi. Sillä keskustelulla on oikeesti vaan luotu uskoa uuteen nilkkiin ja sitä tarkotusta Soininkin kritisoiminen on palvellu.

Halla-aho on nyt sitten kova sana, vaikka sen johtamistaitoja ei olla vielä nähty ja sillä on taipumusta keskittyä vaan niinin asioihin, jotka kaivelee sen kannattajia. Politiikasta yli 90% ei vissiin kiinnosta sitä ollenkaan ja haastatteluissa se yrittää jotenkin ryhtyä uhriks, ettei sen tarviis alkaa haaskata aikaa niihin vaan vois jauhaa pelkästään sitä mitä kannattajat haluaa kuulla.

Se on oikeestaan hyvin samankaltanen kuin Stubb, joka pääsi jorinoillaan pääministeriks asti ja sitten vartoiltiin suunnilleen vuoden verran, josko se osaisikin jotain. Ei osannu, niin että nyt se halutaan unohtaa.

Tällasien tyyppien yleistyminen politiikassa on selkeesti yhteydessä siihen, että kansa on pohtivinaan näitä asioita. Robert D Hare kiinnostaa kovasti, koska sekin on yks näistä ja on osaavinaan selittää, miten näitä vastaan voi suojautua.

Psykopaateista horisemiseen pitäis tajuta olla kiinnittämättä kauheesti huomiota jo sen takia, että se ei oo kovin suosittu diagnoosi. Mieluummin käytetään narsistista persoonallisuushäiriötä, jota ei olla valehdeltu ihan pilalle, mutta se on se, mikä ei hirveesti kiinnosta, ja narsismi yritetään selittää jokskin, mikä sopii siihen, mitä huijarit selittää psykopaateista.

Mulla on pari Haren kirjaa ja niissä on ihan mielenkiintostakin juttua, mutta viitekehyksenä on standardimallinen huijarin jorina, missä se on kaikkitietävä kertoja, joka antaa ymmärtää, että pitäis luottaa vaan siihen eikä ottaa asioista selvää. Se, että tietää psykopaateista oikeesti jotain, mitä ei voi kumota pelkällä jorinalla, on vika. Ei saa lähteä tekeen omia kenttätutkimuksia ja sellaiset, jotka on sattunu syntyyn psykopaatin perheeseen, ei suinkaan oo alan johtavia asiantuntijoita vaan jotain, minkä kokemuksia itte guru voi käyttää lähdetietoina ihan miten haluaa.

Omista perheasioistaan se ei vissiin kerro ollenkaan ja sen saattaiskin olla vaikeeta esiintyä terveenä jos kertois, koska tällaset ei osaa valehdella niistä hirveen uskottavasti. Kirjaa varten vois kasata jotain muitten kertomuksista, mutta sitten siitä joutuis keskusteleen ja pitäis osata kertoo sellastakin, mistä ei oo tullu ottaneeks selvää. Tää on kuitenkin vaan eduks, koska ihailijat voi kuvitella sen vapaammin sellakseks, millanen sen niitten mielestä pitäisi olla.

Se on aika taitava, mutta kummiskin samanlainen kun Soini ja moni muu kollega, joita pyörii politiikassa.

Psykopaatteja ihmettelemällä on sitten päästy sellaseen tilanteeseen, että muut hallituspuolueet sekaantuu Soinin kikkailuihin, koska nekin on tullu valinneeks johtoon jotain kikkailijoita. Nää tietty on varmistanu oman uransa jatkumisen jossain muualla, mutta puolueet joutuu vielä selitteleen kauan, että miten siihen hallitukseen pääsikin ilmestyyn äkkiä joku ihan outo puolue, jolla ei ollu kannatustakaan havaittavaks asti.

Nyt yritetään pelailla sillä toivolla, että kansa vain tyytyis siihen, että hallitus pysyy pystyssä eduskunnan luottamuksella, mutta se voi mennä aika vaikeeks kun eduskunta pysyy pystyssä kansan luotamuksella. Rivit alkaa rakoilla kun kansanedustajat laskeskelee, miten paljon niillä on varaa puhua paskaa ilman että joutuu ettiin seuraavien vaalien jälkeen muuta tekemistä, ja oppositio tietty yllyttää kansaa vastustaan hallitusta, että omat mahkut päästä seuraavaan hallitukseen paranis.

Tästä voi ihan hyvin syntyä vielä lakkoja ja mielenosotuksia, koska kansalla on täys syy olla käärmeissään.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2O1FddZ (flipbook)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.07.2017 22:33 #37356 : Jukkis
Jukkis vastasi aiheeseen: Pummista pummiin
Mä sanoisin tähän että Mestari lienee tällä hetkellä poliittisen uransa huipulla ja pidemmälle ei enää pääse, poislukien rivikansanedustajan vakanssi. Se jää nähtäväksi mikä on tulevan suosion käyrä, sillä etääntyvä imago voi olla valttia, mutta sellainen kääntyy äkkiä itteensä vastaankin. Mut on tässä ollu hyvääkin ja se on nk vihapuheen hetkellinen häviäminen kun tyypeillä on ny tekemistä riviensä kokoamisessa.
Muutenkin alkaa ilmapiiri seestyä kun lama-ajan hermojenkiristys vaimenee. Vielä kun tulee palkankorotukset niin homma alkaa näyttää mukiinmenevältä.

Noususuhdanne yleensä tietää myös kulttuurista elpymistä ja se toivoaksemme näkyy myös keskustelukulttuurissa. Periaatehan on ollu et kun on jotain mieltä, sitä kommentoidaan sillä iänkuisella kliseellä ja sit jops siihen vastaa, toinen pitää taukoa ja sit jatkaa kun mitää ei olis sanottu. Eli keskustelukultturia Leimaa ne samat kliseiset ja rutinoituneet väitteet ja vastaväitteet. Ihan kun robotit puhuis. Se on tietenkin myös oire älyllisyyden katoamisesta jakyl mun täytyy sanoo et älymystö oli jollain lailla sidoksissa teolliseen yhteiskuntaan, kun niitä ei vaan oo enää. Politiikka on kai vaan se missä se näkyy.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.07.2017 22:56 - 04.07.2017 23:21 #37357 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Pummista pummiin
Halla-aho tulee pääsen vielä pitkälle, koska siltä toivotaan paljon. Kaikki muuttuis jotenkin hyväks kun se panis rajat kiinni.

Mitään muuta sillä ei oikeen sitten ookkaan tarjolla, koska sen puheet on muuten aika tavallista oppositiolänkytystä, mihkä ei tarvii haaskata paljon aikaa. Sanoo vaan, että taloutta pitää elvyttää, niin voi taas palata maahanmuuttoasioihin, koska näitä juttuja vatvotaan muutenkin paljon eikä kukaan ees oota, että ne johtais jotain. Pitää elvyttää kun kerran Hitlerkin elvytti, mutta ei tarvii osata sanoa, että mitä oikein oltais elvyttämässä kun talous on aika hyvin muuttanu karkuun sillä aikaa kun populistit on vaan aukonu päätään.

Selkeiden suunnitelmien puuttuminen on politiikassa iso etu kun ei tuu keskustelua niitten toteuttamisesta. Voi vaan leikkiä, että osais hommat paremmin kun muut ja se riittää syyks arvostella muita.

Halla-aholle tää on helppoa kun suunnilleen kaikki muut puhuu, että talous lähtee kasvuun kun otetaan halvempaa porukkaa tekeen suomalaisien työt. Sen tarvii vaan sanoa, että tällanen kasvattaa työttömien määrää ja laskee palkansaajien ostovoimaa ja koko teoria on torpattu. Ainoo, mikä on vaikeeta, on se, että sitä ei saa ilmasta tälleen suoraan vaan se pitää jotenkin muuttaa jaaritteluks ja lähdetietojen käyttämiseks, että vaikuttais siltä kun sen tajuamiseen tarvittais ihan poikkeuksellinen ajattelija.

Kansa alkaa olla kyllästymässä sellasiin poliitikkoihin, jotka ajattelee joka käänteessä vaan omaa etuaan. Se tarvii jotain tällaista, koska sillon vaikutta asiltä kun poliitikolla on salaisia suunnitelmia, joilla se pärjää pelissä muita vastaan, niin että Halla-ahon tapasien yhden asian ihmeiden suosio sitten kasvaa. Niillä kiertää päässä joku yks juttu ja muu kietoutuu jotenkin sen ympärille, niin että niilläkin sitten vaikuttaa olevan joku nerokas suunnitelma, millä ne pärjää.

Persut ei Soinin jälkeen toista samanlaista halua, niin että ne sitten ryhmittyy Halla-ahon ympärille ja järkkää sen sellaseen asemaan, että ne pääsee pettyyn siihenkin.

Hakkaraisellakin on pitkä kokemus johtamisesta, mutta silti se vaan tarvii tällasen tyypin johtajakseen.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2O1FddZ (flipbook)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3
Viimeksi muokattu: 04.07.2017 23:21 : juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
06.07.2017 20:26 #37370 : Jukkis
Jukkis vastasi aiheeseen: Pummista pummiin
Uskoisin että Halla-aho on juuri nyt kansansuosionsa huipulla mutta alkaa siitä asteittain laskea. Sympatiapisteitähän ne kun siltä vedettiin matto niin rumasti alta ja Soinin hoveineen kaikki näkee nyt pahana. Ainoa vaan että Halla-aho ei tunnu osaavan hyödyntää millään tavoin tilannetta ja keräämällä juuri nyt jos koskaan kelpoveikon imagoaan, johon olisi saumaa.

Mitä olen ilmapiiriä haistellut niin maahanmuuttojutut alkaa olla kiinnostavuudeltaan tasaisessa laskussa. Siihen on tietenkin syynsä sillä jokainen yhteiskunnallinen keskustelu on myös agenda, ja kaikkien agendojen kiinnostavuusarvo laskee ennemmin tai myöhemmin. Sitä en suinkaan epäile, että joku jihadismiterrorismi tähän lakkaisi, mutta saako sillä sitten pitkän päälle poliittisia irtopisteitä, onkin toinen kysymys. Se mikä oli hebdo -jutussa shokki, on nykyisin enää maininta uutisvirrassa jota jaksetaan kauhistella tunnin tai päivän, mutta sitten mietitään jo muuta. Ihmiset alkaa asteittain mukautua negatiivisiin uutisiin ja katukuvan naamanvärin muutoksiin ja kaikesta tulee arkisia ilmiöitä. Agendat toimii juuri näin. Ajan takaa että maahamuuttojutut alkaa olla hissuksiin auringonlaskujuttua ja jos tähän ei ajoissa mukaudu, käy vaaleissa köpelösti.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
06.07.2017 21:01 #37371 : Antero
Antero vastasi aiheeseen: Pummista pummiin
Vesi-Sepon aikoihin Irakissa työskennellyt kertoi, että se maa oli arabimaailman rikkainta seutua ja elintaso 1970 luvulla parempi kuin täällä. Sitten tuli Iranin ja Irakin sota ja Kuwaitin suhteen Hussein petettiin jenkkien toimesta. Joka tapauksessa jos minä olisin Irakilainen, miksi helevetissä täällä kylmässä kärvistelisin...

Numeroiden valossa Halla-aho näyttäisi tulevan lokakuussa Brysselistä kotiin ja mikäli osallistuu presidentin vaaleihin, tulos näyttää vahvasti ykköspaikkaa nykyisen jäädessä kotiin...

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
06.07.2017 21:03 - 06.07.2017 21:46 #37372 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Pummista pummiin
Halla-aho ei kerää irtopisteitä vaan se ajattelee tulevaisuutta. Tää on ihan helppoa jos puheet ei oo tarkalleen sitä mitä vaalikarja haluaa kuulla.

Ruottista apinoitu maahanmuuttopolitiikka ei toimi, vaikka populistit miten väittäis, että se toimii, ja originaalista voi luntata yksityiskohtia, mitkä tulee aikanaan yllätyksenä populisteille. Se pystyy oleen monta askelta edellä ihan vaan sillä, ettei se oo tuuliviiri.

Kun meillä ei muka oo ollu mitään syytä varautua terrorismiin, vaikka oikeesti kyllä olis ollu, se vahvoilla ihan vaan sillä, että sen ennustukset toteutuu paremmin kun niitten, jotka on valehdellu hiki päässä sitä millä saa kerättyä irtopisteitä.

Vasemmistopopulistit on kaikista heikoimmille, koska niille terrorismi on ollu mörkö vaan siinä mielessä, että sen torjuminen vois haitata huumeiden ostamista. Ei saa olla mahdollista vakoilla tietoliikennettä tai profiloida epäilyttäviä tyyppejä, koska pitää voida ostaa aineet turvallisesti netistä ja hakee ne jostain kadunkulmasta. Tälleen ei terrorismiakaan sitten voi torjua nätisti ajoissa vaan varautumisen on pakko näkyä katukuvassa. Ensin tulee esteitä, ja sitten kun iskut alkaa, tulee aseistettuja univormupukusia tyyppejä eikä ne lähe pois ulisemalla fasismista, koska poliitikon on pakko tehä jotain jos se haluaa tulla valituks uudelleen.

Patologisien valehtelijoiden keskellä voi saavuttaa paljon ihan vaan sillä, että jaksaa puhua vuoskaudet suunnilleen totta. Kansa menettää uskon kilpailijoihin ja oma uskottavuus kasvaa ilman että tarviis varsinaisesti tehä mitään.

Ghettoutumiskehitys on menny Ruottissa silleen, että ensin kantikset muuttaa pois ja vasemmiston reaktio on uli uli uli. Mitään järjellistä ei saa tehä vaan ongelma on vaan siinä, että kantikset lähtee. Sitten lakkaa käymästä postinkantajat ja taas vasemmiston reaktio on uli uli uli ja ongelma on muka vaan siinä, että postinkantajat ei halua mennä ghettoon. Sitten ruvetaan ihmetteleen, pitäiskö sinne lähettää ees ambulansseja ja palokuntaa ja taas kuuluu uli uli uli eikä syihin saa puuttua. Poliisin työturvallisuudesta puhuminen aiheuttaa vaan ulinaa ja alan töiden suosio laskee. Ghettoutuminen ei kohta ookkaan vaan ghettojen ongelma, koska niihin muodostunu kulttuuri saa tulla ja mennä vapaasti.

Suomessa ollaan valmiita noudattaan samaa kaavaa, niin että poliitikon on mahollista suunnitella uraa pitkällä tähtäimellä. Valittee vaan ittelleen kivan roolin siinä tilanteessa, mitä muut on kyhäämässä.

Suomalainen haluaa mielellään johtajaks huomiohuoran, jolla on paljon kannatusta kun se on niinku voittaja, mutta kun tilanne alkaa käydä vaaralliseks, aletaan kattella jotain muuta. Teeskentelijä ja paskanpuhuja kelpaa vieläkin, mutta sen pitäis osata tehäkin jotain muuta kun muuttaa ongelmat abstraktioiks, joista voi leipoo älyllisellä itsetyydytyksellä jotain kivaa, millä saa irtopisteitä.

Paras tilanne olis sellanen, että olis vaikka kuningas tarhaamassa sitä sontaa, mitä kansa tarvii johtajiks. Ne tunnistettais jo varhain ja sitten ne kastroitais ja koulutettais. Möhlimisestä sais tapaamisen pyövelin kanssa, mutta hyvästä elämäntyöstä palkittais komeella hautamonumentilla. Alkkikset siirrettäis pois tärkeistä hommista jo ennen kun ne eläis ihan omissa maailmoissaan.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2O1FddZ (flipbook)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3
Viimeksi muokattu: 06.07.2017 21:46 : juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
06.07.2017 22:28 - 06.07.2017 22:30 #37376 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Pummista pummiin
Terrorismi ei oikeestaan oo ongelma vaan hyvä juttu, niin kun se on Ruottissakin. Kansa saa yhteistä pelättävää ja kerkiää riiteleen sitten vähemmän.

Ongelma on tää aivoton perseily, missä kaikesta pitää tehä ääriliike, että jengi sais kusen päähän. Ensin ollaan rakentamassa niin suurta monikulttuurista tulevaisuutta, että ei muuta kun heil Hitler! Järki ei pelaa ja homma kusee reisille, niin että sitten suunta alkaa muuttua ja siitä tulee tappelua niitten kesken, jotka vielä uskoo vanhaan sontaan ja niitten jotka ei enää usko siihen.

Politiikaks kutsuttu urheilulaji, missä vajaaälynen talipääkin voi olla sankari, menee ihan sekasin ja ritten rupee tuleen levottumuuksia.

Terrorismilla pyritään epävakauttaan yhteiskuntaa, niin että pohjoismaissa ei oo siitä hirveesti pelkoo, kun homma on hanskassa muutenkin. Jotkut muslimit vaan innostuu siitä omia aikojaan kun kantiksien mielialat tarttuu niihin, niin että talipäät on ihan hakoteillä kun ne luulee, että se olis joku ulkonen uhka, minkä takia pitää olla huolissaan siitä mitä Lähi-idässä juonitellaan.

Oikeesti ongelma on politiikka, missä on kaks valtavan suurta vikaa, elikkä kansa ja johtajat, ja terrorismi vaan vie huomiota väärään suuntaan.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2O1FddZ (flipbook)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3
Viimeksi muokattu: 06.07.2017 22:30 : juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.126 sekuntia