Charlie Hebdo

Lisää
09.01.2015 13:16 #25205 : Jukkis
Jukkis loi aiheen: Charlie Hebdo
Avaanpa tälle aiheelle ihan oman ketjunsa, sillä luulen että tulee tuosta siirtolaispolitiikasta laajemminkin vielä puhetta, enkä viitsi pilata hyvää ukraina-ketjua levittämällä juttua liikaa. Kerron vaan oman versioni tapahtumien syistä ja seurauksista.

Minä oon sitä mieltä että Charlie Hebdon isku ei ole verranollinen mihinkään muuhun maahan, eikä se ole sillä tavalla universaalia terrorismia. Täytyy vähän selittää asiaa ranskalaisen kansanluonteen kautta, joka on, kuten sanottua, melkoisen julmaa ollut historiansa ajan. Luulen että sellainen perusranskalainen ei tunnusta arabiväestön ihmisarvoakaan, ja tätä kautta kotimainen junttirasisti edustaa rasistisessa kentässä liberaalisiipeä. Se mitä nyt sanon, on tietenkin dramatisointia ja sen voi käsittää väärin iskun ”ymmärtämiselle” mutta kunhan koetan saada ylesikuvasta tolkkua ja asettaa terroristit oikeaan kuosiinsa.

No ensinnäkin ranskalaisten mielestä siiirtolaiset ja erityisesti arabisiirtolaiset, tarvitsee kolmea asiaa integroitumiseen; turpiin! Turpiin ja turpiin! Muuta ei pidä sitten missään nimessä antaa. Sen takia on ensin nämä valtavat ylibuukatut no-go –zone –lähiöt joihin ei sovelleta mitään sosiaalipolitiikkaa, pysykööt siellä ja tappakoot toisensa. Työttömyys ja rikollisuus on niissä tietenkin huipussaan. Kun sitten mellakat alkoivat sosiaalisen eriarvoisuuden vetäminä, oli selvää mitä ne tarttee: turpiinsa! Sinne lähetettiinkin mellakkapoliiseja pieksemään ihmisiä surutta ja sitten jaeltiin tuomioita – tiesivät paikkansa.

Tietenkin on olemassa lähiöpolitiikkaa. Se toimii niin että seuraaava etappi on vankila. Näyttäis siltä että oikeusistuimissa on kahdenlaisia tuomioita, niitä normaaleja ja sitten arabiväestölle tarkoitettuja. Jälkimmäiset on yleensä maksimiluokkaa, ja kohtuuttomia tuomioita jaellaan lähes liukuhihnalta mitättömistäkin rikoksista, jos tekijä on etninen arabi.

Niinpä ranskalainen vankilajärjestelmä onkin kiintoisa. Keskimäärin useassa EU-maassa muslimivankien prosenttiosuus on jossain 11-18% välimaastossa joka vastaa keskimäärin ikä- ja väestörakennetta. Yhdysvalloissa se on korkeampi – likemmäs 30% - joka johtuu paikallisista erityissyistä. Ranskassa luku on vaatimattomasti 70%.
Nämä vankilat ovat tietenkin ahtaita, täynnä ja lähes eläintarhoja. Kun sitten takavuosina tätä vastaan mellakoitiin vankiloissa, niin neuvotteluvastaus oli heti selviö: ne tarttee turpaansa! Lauma poliiseja kävikin ne kaasuttamassa, pieksemässä ja lopuksi jaeltiin tuomionpidennystä, eikä kenkään tarvinnut pelätä, että kukaan jäisi ilman pampuniskua – sitä riittää nyt ja pesee vastakin.

Seuraava vaihe on sitten vankiloissa oleva jihadismi. Lähiöihin jihadisteilla ei ole mitään asiaa siitä pitävät huumekauppiaat ja sutenöörit huolen, mutta vankilat ovat suoranaisia värväyskeskuksia. Tämä on aiheuttanut huolta ranskalaispolitiikoissa koska aatteita ja uskontoja ei voi hakata. Ranskalaisella onkin tähän vastaus ja se on kansallisylpeyttä tuottavassa laitteessa eli giljotiinissa. Kun vaan otetaan se käyttöön ja aletaan pätkiä päitä, niin hommat rauhoittuu.
Tämä lienee näiden terroristien polku jonka he ovat kulkeneet?

Pohjoismaisesta näkökulmasta tämä ranskalainen systeemi on lähes pöyristyttävän epäinhimillinen. Siihen on syynä paikallinen ilmapiirin luoma asenne, historia ja väestörakenne. Eikä se ole verrannollinen minkään muun maan kanssa. Se voidaan tiivistää niin, että ranskalaiset – vanhat siirtomaaherrat – ovat onnistuneet luomaan oman sisäisen siirtomaan maansa rajojen sisälle, ja kohtelevat etnistä väestöä kuin siirtomaan asukkeja. Tässä siirtomaassa väestöä kohdellaan tylysti ja kontrolloidaan väkivaltakoneistojen avulla. Kun he sitten oireilevat tai radikalisoituvat, lisätään kierroksia väkivaltaankin. Ehkä nyt ymmärrämme mitä Mark Twain tarkoitti puhuessaan julmista ja ranskalaisista?

Halusin vaan kertoa että vaikka tässä nähdäänkin pelkkä islamilainen terrorismi, sen syyt ovat huomattavasti syvemmällä, ja ne ovat monimutkaisten sosiaalipoliittisten syiden luonnollinen seuraus. En tiedä onko se kenenkään syy, ranskalaiset vaan hoitavat sen näin, ja kausaliteetin lait selittävät melko pitkälle iskuntekijöiden motiiveja ja miten he ylipäätään päätyivät huutamaan allah akbaria rynnärit käsissään.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Nico-Jeriko

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.01.2015 13:48 #25206 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Charlie Hebdo
Mua ei tuo ranskiksien tyyli ihmetytä, koska arabikulttuurissa on erilainen rangaistustaso kuin Ranskassa, eli jos integroituminen ei kiinnosta niin kohtelukin on kuin kotipuolessa.

Enempi jännään milloin ruotsalaiset siirtyvät samaan käytäntöön, koska nykyinen taivaan rannan maalaaminen ei tule kuitenkaan toimimaan. Jossain vaiheessa lähiöissä muhiva väkivaltakulttuuri alkaa etsiä lisää elintilaa ja helppoa riistaa

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.01.2015 15:55 #25207 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Charlie Hebdo
Tää juttu kehittyy aika lupaavasti kun ottaa huomioon, että kyseessä on alatyylinen lehti, jonka levikki on jotain 40 000 ja vihollisien määrä moninkertainen.Ensi viikoksi suunnitellaan vaatimatonta miljoonan kappaleen painosta ja väliaikaisessa toimituksessa on käynyt osoittamassa tukea porukkaa pääministeristä ja kulttuuriministeristä alkaen.

www.ts.fi/uutiset/ulkomaat/720991/Charlie+Hebdon+toimitus+ryhtyi+valmistelemaan+seuraavaa+numeroa

Tähän kun lasketaan mukaan Ranskassa vähän kohollaan oleva ISIS:n kannatus niin ei ole ihme, jos tapahtuu vielä yhtä ja toista muutakin.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.01.2015 16:13 #25208 : Jukkis
Jukkis vastasi aiheeseen: Charlie Hebdo
Koetan tässä vielä kartoittaa tuota ranskanmallia, ja sehän onnistuu parhaiten vertaamalla eri maiden käytäntöjä keskenään. Joka maassa kun on oma erilainen siirtolaispolitiikkansa, joka juontaa ennenkaikkea kansanluonteesta. Ranskalaiset ovat vissiin ääriesimerkkejä tällä saralla. Ranskalainen yhteiskunta ei suinkaan odota arabiväestön integroitumista vaan päinvastoin tekee kaikkensa, ettei niistä koskaan ranskalaisia tulisikaan. Tarkoitus on alunperinkin vaan sulloa ne lähiöihin ja jos ne oireilee, käydä ne hakkaamassa. En usko että yksikään pohjoismaalainen vaan kykenee tajuaan tälläistä ajattelua, mutta eihän meitä kasvatetakaan yhtä julmaan luonteenlaatuun. Me ollaan sittenkin liian humaaneja käsittään että ranskalaiset kirjaimellisesti ja aivan tosissaan pitävät arabeja alempiarvoisina ihmisinä.
Mekanismi eroaa huomattavasti esimerkiksi brittiläisestä tai saksalaisesta versiostaan.

Saksalainen siirtolaisuus lähtee kokonaan matalapalkka-alojen ideasta, ja aikas pitkälle ruotsalainen ajattelu on samaa. Siinä siis tavoitellaan tietoisesti sellaista piika-yhteiskuntaa, mutta se tarkoittaa että kotouttamista tapahtuu tiettyyn näkymättömään rajaan asti. Tästä syystä saksassa on huomattavasti vähemmän siirtolaistaustaisten radikalisoitumista koska se kuitenkin kykenee tarjoamaan niukan leivän itse kullekin.

Yhdysvaltojen malli eroaa tästäkin. Amerikkalaiset on ostovoimaltaan rikasta väkeä, vaikkakin vastapainoksi tekevät pitkää työpäivää ja omaavat vapaapäiviä harvoin. Se mahdollistaa yhä uudet siirtolaistulvat jotka polkevat palkkoja, estävät työväestöä järjestäytymästä ja pitävät hinnat matalina matalapalkka-alalla, joka muodostaa jo melkein enemmistön. Amerikan takapihalla tiietenkin on paljon rikollisuutta ja huumeita – ja sen seurauksena iso vankilakompleksi, mutta se on muotoutunut näin. Paikallinen keskiluokka hummaa koska on tavallaan kun olis suomalaiset suomalaisine palkkaluokkineen ja sosiaaliturvineen keskellä köyhintä albaniaa. nälkiintyneet albaanit vaan kattelis kun kassleria kannetaan pöytään päivittäin, jota saa paikalliselta torilta 10c/kilo, joka albaanille on tietenkin melkoinen sijoitus, mutta suomalaiselle pelkkä kolikko.

Ruotsalainen siirtolaispolitiikka on vaikeimmin määritettävissä koska siltä puuttuu selkeä linja. Se on sekoitus siirtolaisia palveluskuntana (tiskareina ja lattian moppaajina), halpatyövoimana ja ranskalaistyylistä ylijäämän työntämistä lähiöihin. Ilmeisesti ruotsalaista maahanmuuttopolitiikkaa säätelee enimmin suhdanteet. Ruotsalainen yhteiskunta on ollut myös harvinaisen haluton tasa-arvoiseen kohteluun.

Viimeisenä vaan ehkei vähäisimpänä on sitten kotimainen siirtolaispolitiikka, jonka negatiiivisin ilmenemismuoto on työmarkkinoiden protektionismi, eli suojeleminen ulkopuolisilta. tai negatiivinen ja negatiivinen, vapaat työmarkkinat – kuten britanniassa tai hollannissa – takaisivat että jokaisen suomalaisen työpaikka voitaisiin korvata ulkomaalaisella. Siis ihan jokaisen. Eikä nyt puhuta bussikuskeista tai kioskinpitäjistä vaan ihan jokaisesta; opettajasta, hoitajasta, insinööristä, teollisuusjohtajasta, muurarista, putkimiehestä… ja jokainen voidaan nopeasti korvata intialaisella vastineellaan. Protektionismi on vaan valtiojohdon suojamekanismi, sillä hetkeäkään ei kannata epäillä, etteikö joku Jyri Häkämies tai Nalle Wahlroos tuottaisi suomeen kaksi miljoonaa nuubialaista jos vaan suostuvat tekeen 0.5e/h ja kaikki suomalaiset voidaan panna sen myötä kortistoon.

me tunnemme protektionismin nimellä koulutusyhteiskunta. Kouluttamaton työväestö (ts. maahanmuuttajat) huomaa nopeasti ammattinimikkeiden kapeuden ja että puhtaasti englanninkielellä toimivia työmaita ovat vaan pahimmat mahdolliset hanttihommat. Voi kai sanoa, että kotouttamisohjelman pahin kompastuskivi on taloudellisen vapauden epääminen. Sen myötä on sitten helppokin syytellä laiskuudesta tms ja olla näkemättä että esteenä on työlainsäädäntö, ei niinkään viitseliäisyys.

Eli nämä eivät ole niin yksinkertaisia asioita kun kotimaiset Persut haluavat sen esittää. Ne ovat monisyisiä ja –mutkaisia asioita, ja kaikissa (länsi)maissa on omat käytäntönsä. Väittäisin melkein että Ranska on kaikista maista epäinhimillisin ja raain, ja sen myötä on selvää missä pahin radikalismikin nostaa päätään. Ranskalaisesta vinkkelistä tässä ei ole tietenkään mitään kummaa, sillä terrorismi on siinä maassa ikiaikainen juttu, eikä sellainen ketään oikeasti hetkauta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.01.2015 16:34 #25209 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Charlie Hebdo
Jos oot yhtään Ranskan tilannetta seurannut niin tiedät että siellä kaikki on radikaaleja. Mielenosoitus on rauhallinen jos ketään ei kuole, tielle kyhätyt barrigadit ovat normaali osa lakkoilua ja poliisiauton voi panna joukolla päreiksi ilman että maine kärsii.

Se on vaan sitä että kun valta siirtyy kansalle niin tavat muuttuu vähän karkeammiksi. Ei siellä ole muuta sivistyneistöä kuin muutama Pariisin kahviloissa lonniva urajuoppo ja loput ovat avoimesti täysiä juntteja.

Ranska on islamisteille herkkupala, koska se on muulle Euroopalle suunnan näyttäjä ja siellä on helppo saada kaaos aikaiseksi. Siksi ISIS varmaan uhkaakin aloittaa oman kampanjointinsa huomenna sieltä.

www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194952287677/artikkeli/saksalaism...uilla+huomenna+operaatio+on+alkanut.html

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.01.2015 16:56 #25212 : Jukkis
Jukkis vastasi aiheeseen: Charlie Hebdo
Minen usko että toi ISIS tuolla taustalla tee muuta kun hehkuttelee toisten teoilla. ja että koko episodi on tollasten paikallisradikaalien hommia, joiden kulkuhistorian tuossa ylempänä jo selitinkin. Yleensä radikaalit tapaa syntyä silloin kun muuta keinoa ei enää ole, mitään menetettävää ei ole, ja on saanut kokea epäoikeudenmukaisuutta - jolloin on värvärille helppo pala. tai näitä on kai ranskan vankiloissa kymmenintuhansin.

sit on tietenkin vielä tää verkkomedian versio
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=12611
Vaikken nyt innostuiskaan konspiraatiosta niin jotain jäi siitä mieleen. Eka on toi että tietty uunituorein numero olis provonnu pojat mutta onhan se kiistatonta tuo ammattimaisuus ja iskua on varmaan suunniteltu kuukausitolkulla, eli ei se nimenomainen irtonumero ole voinut olla se primus motor. . Toinen on toi vastatoimien äkillisyys eli just noi Je Suis kyltit jotka luetaan arabimaissa Jeesus.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.01.2015 17:20 #25213 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Charlie Hebdo
Kyllä tää enempi Lähi-idän radikaalien toiminnalta näyttää.

www.mirror.co.uk/news/world-news/charlie-hebdo-massacre-predicted-tweets-4945471

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.01.2015 17:41 #25214 : Jukkis
Jukkis vastasi aiheeseen: Charlie Hebdo
Ei ole tekemistä lähi-idän kanssa. tai siis onhan jätkät siellä käyneet rähjäämässä - sehän jo tiedettiinkin - mutta tää on kotikutoista. taistelukokemuksen jälkeinen adrenadiili vielä päällä, post-traumaattinen sotastressi, 10gr amfetamiinia antamassa "nousua" ja se on siinä koko resepti.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.01.2015 17:52 - 09.01.2015 17:55 #25216 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Charlie Hebdo
ISIS kumminkin on uhonnut, että sillä on Euroopassa likainen pommi niin että älä revi pelihousuja jos tää ei olekaan vielä tässä.

Nää on sen sortin sankareita, että pommitukset kostetaan siviileille.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3
Viimeksi muokattu: 09.01.2015 17:55 : juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.01.2015 18:10 #25217 : Jukkis
Jukkis vastasi aiheeseen: Charlie Hebdo
En varsinaisesti viitti uskoa koska en millään jaksa uskoa että John McCain olis antanu Isikselle likaisen pommin käytettäväksi ranskalaisia vastaan. Kyllä se on toistaiseksi jaellut – öljyä vastaan – ihan näitä perinteisempiä rynkkyjä ja sinkoja.

Sitä en sitten tiedä meneekö länsimaisen mediakuluttajan jakeluun ikinä, että mitään isistä ei ole olemassakaan. On vaan amerikkalaisten perustama, rahoittama ja luotsaama arabilegioona joka tottelee yksinomaan ja vain isäntiään Washingtonissa.

Al-Qaida on tietenkin eri juttu. Niillä ei oo mitään tekoa taas isiksen kanssa. Tai siis varsinaista al-qaidaa ei sitäkään ole olemassakaan muuna kuin pakistanin tiedustelupalvelun luomuksena joka on se alkuperäinen osa. Sen rahoitus lienee loppunut aikaa sitten. Loput on vaan yksittäisiä ja irrallisia soluja siellä täällä jotka toimivat täysin itsenäisesti päättäen itse tekemisistään ja panevat sen vaan kattojärjestönsä piikkiin. Al Qaida on niin löyhä porukka että jos otan ja menen ja rikon näytekikkunan kaupungilta ja panen sen al qaidan piikkiin, niin siitä hetkestä eteenpäi olen sitten qaidan yksi solukin. Sen kummempia liittymisrituaaleja ei tarvita. Eli se tarkoittaa että tää ei suinkaan ole vielä tässä. Näitä leimahtelee vielä senkin jälkeen kun me ollaan rollaosastoa.

Pidän kumminkin melko itsestäänselvänä että se mitä piakkoin tapahtuu, tapahtuu Ranskassa koska Ranskassa nyt vaan on sellainen meininki että se lietsoo näitä juttuja ihan itsekseenkin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.01.2015 18:37 #25218 : Jukkis
Jukkis vastasi aiheeseen: Charlie Hebdo
Myönnetään että ranska kyllä osaa näyttää mielenkiintoiselta kun asiaa rupeaa tutkailemaan. Onhan se aika erikoista että maa jossa on muslimeita n. 7-12% väestöstä omaa silti vankilat joissa muslimivankien määrä on jossain 60-70% hujakoilla.
Olen koettanut kattella syitä tälle ilmiölle ja sosiologit puhuu melko avoimesti etnisestä diskirminoinnista. Hallitusherrojen mukaan ilmiö juontaa siitä, että maahan saapuu paljon tyhjätaskuista pakolaista jotka ensi töikseen paneutuu rikoksen poluille. Tämä virallinen versio onkin tulkittu national frontissa niin, että rajat vaan kiinni. mutta onko se silti totuus? Pinnan alla on kumminkin se tietoisuus että näiden arabilähiöiden ensisijainen tarkoitus on eristää etninen väestö kantaväestöstä eli ne toimii idealtaan kun varsovan ghetto muinoin. Niihin sullotaan ihmisiä ihan tieten ja koetetaan tehdä kaikkensa, ettei ne pääsis sieltä ulos koskaan. Tän takia onkin niin paljon juttuja jolla voidaan ehkäistä pienetkin integroitumisen yrityksetkin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.01.2015 19:50 #25220 : Jukkis
Jukkis vastasi aiheeseen: Charlie Hebdo
ja jos jatketaan aihetta, niin pohtia sopii, miksi juuri tuon lehden toimitus? tai tietäähän sen kertomattakin kun kerran kundit on kattoneet asiakseen ärsyttää väkivaltaisia fanaatikkoja, mutta tuon silti esille vielä yhden näkökulman joka voi olla tai sitten ei.

Se pohjaa tähän ns. viha-ajatteluun. Ilmiö löydettiin silloin kun tyyppi joka ampui reagania, sanoi saaneensa idean pilakuvista jossa Ronnieta ammuskeltiin tämän tästä ja sen perästä tyyppi sit kuvitteli että on sosiaalisesti hyväksyttävää, tai jopa toivottavaa, jos joku tän ampuisi.
Vihapuheiden motivoima ampuja on tietenkin henkisesti sairas mutta kyse on sellaisesta prosessista joka luotsaa motiiveja jotka sitten ajatustyön seurauksena muuttuu teoiksi. Voisi kai ajatella että me kaikki luodaan sille pohja toistamalla netissä että olis hyvä jos Halla-Aho kuolis… olis hyvä jos Halla-Aho kuolis… olis hyvä jos Halla-Aho kuolis… olis hyvä jos Halla-Aho kuolis… olis hyvä jos Halla-Aho kuolis… olis hyvä jos Halla-Aho kuolis… olis hyvä jos Halla-Aho kuolis… jne.

Tai vaihtoehtoisesti kaikki arabit on raiskaajia… kaikki arabit on raiskaajia… kaikki arabit on raiskaajia… kaikki arabit on raiskaajia… kaikki arabit on raiskaajia… jne.

Jonkun päässä se kolahtaa. On kai aukottomasti todistettavissa että nää Breivikit ja lasermiehet on alkujaan saaneet idean, että niiden murhat on jotenkin ympäristön toivomia ja siitä se on sit lähteny kehittymään. Oli aiemmin näytettävissä että politiikkojen murhat syntyy samaisen idean pohjalta. Enkä sinänsä epäile, etteikö tuolla pariisin arabilähiöissä ole tiettyä viestiä, joka koskee ko. lehden toimitusta, toistettu toistamasta päästyä. Näin syntyvät murhaajat.

Suomessa asia on tiedostettu pitkään ja politiikkojen uhkailuun on tämän takia otettu ankara nollatoleranssi. Ei tarvi kun laittaa kuva ammutusta Stubbista ja voi olla varma että saa virkavallan peräänsä. Ei sen takia että kuvanlaittaja millään muotoa olis sitä ampumassa, vaan sen takia että se saattaa motivoida jotakuta joka elää omissa harhoissaan. Se googlettaa sit mitä mieltä Stubbin varhaisesta poismenosta ollaan yleisesti, ja käsittää olevansa yhteisen hyvän asialla, kun päättää hankkia aseen. Tää on myös se syy, miksi kannattaisi aina olla varovainen puheissaan koska osaltaan sitä on moraalisessa vastuussa jos jotain sattuu.

Vedin nyt ton Halla-Ahon tohon, koska yleisen protokollan mukaan itseensä kohdistuvia tappouhkauksia ei ole tapana julkistaa. Osaksi siksi että silloin on jo syöttänyt yleiseen tietoisuuteen ajatuksen politiikon kuolemasta. ja on itsekunkin fantasiahihhulin päänupista kiinni, kenet politiikon se näkee tulevana uhrinaan. Käytännössä tää vaatii kumminkin useiden vuosien – jopa vuosikymmenien – henkisen pohjatyön, eli uhka sinänsä ei ole reaalinen. Nää on kumminkin vaarallisia juttuja ja sen takia sitä ensimmäistäkään ajatusta ei pitäisi antaa kenenkään kahelin päänuppiin.

Mulla on kumminkin kutina että jollain lailla ne mielipiteet joita varmasti on arabimaailmassa Charlie Hebrosta, on provosoineet tätä juttua. Se toimii islamilaisessa maailmassa ihan samalla tavalla kun äärioikeiston tai –vasemmistonkin piireissä. Näin niinku näkökulmana vaan kun mietitään asioiden piilomotiiveja noin niinku yksilötasolla.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.01.2015 21:39 #25222 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Charlie Hebdo
Sä katselet nyt taas puita ettei tarviis nähdä metsää.

Tässä on kyse siitä, että liennetyksen ajan rauhankasvatus meni kunnolla överiksi, koska virkamiehet nyt on sellaisia, että ne tavoittelee ylennystä vetämällä hommat överiksi jos niitä ei pidetä kurissa. Niinpä siten yksi sukupolvi kasvatettiin käsi kädessä tanssivilla lapsukaisilla katsomalla kieroon leikkipyssyjä, vaikka olisi riittänyt jos kouluissa olisi opetettu, ettei sotiminen ole normaalijärkisen ihmisen hommia.

Vaihde jäi päälle, koska mitään mikä olisi pakottanut panemaan propagandan uusiksi ei ilmaantunut, ja nyt aletaan sitten korjata satoa.

Viime vuosikymmenellä kehitystä yritettiin jarrutella lavastamalla islamistien terrori-iskuja, mutta ne vain pahensivat tilannetta, koska porukka vajosi Tukholma-syndroomaan eikä halunnut enää kuulla mitään negatiivista muslimeista.

Lontoon 777-iskut olivat eri asia, koska niiden toteutuksesta näkee, ettei kansan edes odotettu heräävän.

Se räjäytetty bussi pytäytettiin terrorismin vastaisissa harjoituksissa tutkittavaksi, jolloin sen pohjaan asenettiin pommi. Sitten mentiin nurkan taakse suojaan ja räjäytettiin se pommi. Sitten tultiin takaisin ja oltiin muka ihmeissään kun pommi oli räjähtänyt ja henkiin jääneet matkustajat suhtautuivat tapaukseen lammasmaisesti.

Britanniassa on niin pitkälle kehittynyt mielenhallintakulttuuri, että rahvasta on hyvin vaikea saada hereille, Se luulee olevansa vapaa eikä halua rikkoa illuusiota yrittämällä olla vapaa, eli se tekee kiltisti niin kuin viranomaiset käskevät ja kuvittelee olevansa niiden palveltavana.

Ensinnäkin niillä on nämä sisäsiittoiset aatelissuvut, joita työväenluokka kunnioittaa, koska niillä on omaisuutta ja aatelisarvoja. Se ei halua tajuta, että ristiin naimisen takia korvien välissä ei liiku paljon muuta kuin verta ja kudosnesteitä, koska täydellistä nobodya on kiva pitää esikuvallisena tyyppinä. Sen jäljitteleminen ei nimittäin ole vaikeaa.

Paremman lisääntymistrategian omaavia aatelissukuja ei kunnioiteta samalla tavalla, koska niillä on tämä ikävä tapa arvottaa itseään henkilökohtaisien saavutuksien mukaan.

Sitten on tämä Saksasta löydetty degeneroitunut kuningassuku, joka ei takuulla tee mitään omin päin. Siitä ei yksinkertaisesti ole siihen.

Kuningatar osaa nippa nappa puhua siten, että vaikuttaa normaaliälyiseltä. Hyvällä tuurilla se olisi voinut olla konttorityöntekijä.

Prinssi Charles on sen verran fiksu, että siitä olisi voinut tulla alemman työväenluokan työnjohtaja. Inssiksi siitä ei olisi ollut eikä ole väliksikään, koska sen tarkoitus nimen omaan on pitää alempi työväenluokka ojennuksessa.

Se on sitä minkä se hyväksyy auktoriteetiksi ilman mukinoita, ja kun joku sellainen on kuninkaana tai kuningattarena, se kokee olevansa jo valmiiksi kukkona tunkiolla eikä ala kapinoida. Rähinäporukat tappelevat keskenään ja poliitikolle voidaan näyttää keskisormea, mutta se ei ala puuhata vallankumousta, koska ylin palli näyttää olevan jo valmiiksi sillä.

Sille paritettiin muijaksi Diana, joka osasi hymyillä herttaisesti. Näin varmistettiin, ettei seuraavastakaan sukupolvesta löydy inssiainesta. Kun se alkoi toteuttaa alemman työväenluokan taipumuksia liian julkisesti, se tapettiin, koska illuusio oli vaarassa särkyä. Kansa olisi voinut herätä ja tajuta, että sillä on kuninkaallisina lauma sisäsiisteiksi kasvatettuja Juhanna Tukiaisia, mikä taas olisi johtanut parlamentin vallan kasvamiseen ja edelleen Ranskan tilanteeseen, mikä on kaukana terveestä.

Siksi toisekseen kansa on valinnut alahuoneeseen niin paljon pedofiileja ja muita ei-toivottuja aineksia, että on senkin takia parempi, ettei sitä kunnioiteta liikaa.

Oikeasti siellä on valta virastoilla, joita on varmuuden vuoksi perustettu niin paljon, etteivät ne onnistu muodostamaan niin suurta liittoumaa, että vallan kaappaaminen olisi mahdollista.

Britit varmaan handlaavat islamistitkin omalla tyylillään, mutta Ranskan tilanne on kiintoisa, koska se alkaa muutenkin olla katastrofikunnossa.

Venäläiset, joita sä kunnioitat suuresti Ukrainan yhteydessä, povaavat että Euroopassa virtaa kohta veri ja monikulttuuria ne ovat pitäneet mielisairautena alusta saakka. Siltä suunnalta kun alat koluta aihetta niin tilanteen vakavuus alkaa hahmottua.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.01.2015 23:40 #25223 : Jukkis
Jukkis vastasi aiheeseen: Charlie Hebdo
Oon tosiaan oppinut uusia asioita kun olen koettanut kaivaa mistä oikein on kysymys. Mitkä näitten kavereitten taustat oikein on, ja siinä sivussahan oppii paljon ranskalaisesta yhteiskunnastakin. Tai olin kai aavistuksen hajulla, mutten noin systemaattisesti.
En edes tiennyt että tällä mun esittelemällä maailmankuvalla on nimikin jota sanotaan sosiaaliseksi apartheidiksi. (social apartheid tai urban apartheid). Wikipedian mukaan se on yleistä eteläamerikassa ja euroopan maista – yllätys kyllä – ainoastaan Ranskassa. Latinoversio on hivenen erilainen.

Yhtä kaikki, ne liittyy näihin tornitalolähiöihin mitä me sanotaan nogo-zoneksi. Nehän on sellaisia epäpaikkoja joiden ainoa tarkoitus on pitää ihmiset sisällä. Sen takia yksi funktio on estää ketään käymästä esim töissä ja tässä on auttanut julkisen liikenteen rajoittaminen joko bussivuoroja lopettamalla tai että junat ja metrot ajaa ohi pysähtymättä. Peräti 80% asuintaloista on ala-arvoisessa kunnossa ja niissä on hissit rikki, eristeet risat tai vesivahinkoja, eikä hallitus ole tietenkään ohjannut yhtään pesoa niiden kunnostamiseen. Kuten ei ylipäätään mihinkään julkiseen palveluun; kaupat ja postitoimistot on aikaa sitten suljettu ”pelon vuoksi” kuten konservatiivihallitus asian ilmaisee. Nyt on ilmennyt että työnantajilla ja julkisten virkojen täyttäjillä on työhakemuksissa koodi ei-ranskalainen joka automaattisesti tarkoittaa hylkäämistä. Erityisen tarmokkaasti on estetty arabiväestön kouluttautumista ja tässä tulee takavuosien burkha-jupakka mieleen, joka oli ovela veto siivota arabitytöt ulos koulutusjärjestelmästä. Myös ajatus lähiöiden korvaamisella hajasijoituksen avulla sai konservatiivit jaloilleen, idea torpattiin ja tilalle astui mittavat karkoitukset.
Itse asiassa poliisi on ainoa näkyvä asia näissä lähiöissä. Se harrastaa avointa rotuprofilointia ja amnestylla on kai ihan omat ihmisensä tutkimassa ranskalaispoliisien tekemiä pahoinpitelyitä, kidutuksia ja murhia joita maan oikeusministeriö on ollut hyvin haluton tutkimaan. On tietenkin korostettava että näissä lähiöissä on oikeasti kova rikollisuus joka selittää senkin miksi ranskassa ensisijaisesti muslimit täyttää vankilat. Rikolliseksi ryhtyminen näyttää siellä olevan pääasiallisin elinkeino – ja myöhemmin saada täyteen tupatuissa vankiloissa jihadistinen herätys.
Tätä on siis sosiaalinen apartheid. Puhdasveristä diskirminointia työ- ja koulutusmahdollisuuksista ja karkotus asuinalueille, joissa ei ole infraa edes nimeksi, ja joihin joutumisesta voidaan käyttää termiä eristäminen.

Tämä on mitalin toinen puoli. Mehän tunnemme vain virallisen version eli konservatiivien version jossa ongelmat johtuu paikallisten laiskuudesta, haluttomuudesta integroitua tai harrastaa sellaista mitä rehelliseksi työksi sanotaan. Olis sellainen kutina että hommafoorumin kautta tämä versio lienee suomalaisellekin se tutuin.
On kuitenkin näytettävissä toteen että siinä missä valtio ei aio panna tikkua ristiin, ovat paikallisjärjestöt ottaneet itselleen keskeisiä töitä ja töihinkin pääsee kimppakyytien idealla, kun kerran bussilinjat kiertävät nämä alueet kaukaa. Halukkuus päästä sieltä pois ja saavuttaa taloudellinen turva on ilmeinen ja ranskan valtio tekee vaan kaikkensa jotta tämä ei onnistuisi.

On jotenkin sellainen kutina että tämä kaikki selittää paremmin terroristiteon motiiveja kuin yhdistäminen syyrian kulmille. Tämä näkemys vaan tuskin pääsee ääneen sillä meneillään on vielä kauhistelu ja motiivien arvailu, ja pohtiminen miksi islam lietsoo moista väkivaltaa. Jotenkin vaan kuva että siinä syytellään nyt ihan vikasuuntaan. Tekijät ovat – tai olivat – oman ympäristönsä ja sosiaalisen taustansa tuotoksia hyvässä ja pahassa. Voi olla että tämä kuulostaa selittelyltä ja ymmärtämiseltä mutta kyllä näillä asioilla silti merkitystä on. Mikään ei tietenkään muutu, tai jos muuttuu, niin ankarampaan suuntaan. ja sanotaan nyt sekin, että tällä vuodatuksella ei varmaan ole mitään tekemistä malmön kanssa, joka taas on aivan erilainen tarinansa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10.01.2015 00:58 #25224 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Charlie Hebdo
Ongelmat johtuu siitä, että maahanmuutto ja työllisyystilanne on Ranskassa kaksi ihan eri asiaa. Ylimääräiset tulijat täytyy vain varastoida johonkin, koska niille kaikille ei koskaan löydy käyttöä.

Radikalisoitumista on luvassa enemmänkin, koska 40 vuotta velaksi paisutettu julkinen sektori ei kestä sitä että pankkeja kaatuu kohta valtion syliin. Sitä ne on siellä ensisijaisesti ihmetelleet, koska ratkaisua ei löydy mistään ja kansa alkaa suunnitella vallankumousta vähemmästäkin.

75% veroistakaan ei ollut merkittävää apua, mutta vihaisia kansalaisia tuli paljon ja moniökyrikas ehti jo lähteä verotusta pakoon, koska niille veronkorotukset olisi meinanneet pikaista konkurssia. Elikkä kauniisti sanottuna perse on avautumassa ja paras yrittäjämateriaali vaikuttaa nyt ihan muualla.

Näissä olosuhteissa ISIS:n ei tarvii tehdä paljoa että porukka kävisi kiinni toistensa kurkkuihin.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.243 sekuntia