Kansan vaihtaminen

Lisää
18.08.2017 16:51 - 20.08.2017 13:16 #37680 : juppe
juppe loi aiheen: Kansan vaihtaminen
Mä olen käynyt työttömänä ollessa mielellään kursseilla, että oppii jotain uutta, ja tälleen on syntyny suomalaisista sellanen kuva, joka ei ollenkaan vastaa julkista keskustelua. Nää ei edes halua, että niistä olis mihinkään, mutta puheet on suuret ja suunnitelmat tehään sitten sen mukaan.

Tähän me tarvitaan maahanmuuttajia, koska ne sopii suunnitelmiin paremmin. Motivaatiota on enemmän.

Suomalainen keskittyy fanaattisesti omiin töihinsä. Amis ei mielellään opi ees lukemaan kunnolla, koska sen mielestä teorian osaaminen ei kuulu sille, ja korkeesti koulutettu ei vastaavasti pidä arvolleen sopivana tietää, miten niitä töitä tehään.

Tää näkyy koulussakin, koska hallinto ei ymmärrä, mitä se on kouluttamassa ja suurin murheen aihe on se, että iso osa oppilaista ei käy mielellään oppitunneilla, joista iso osa on täysin turhia, koska joku idioottilauma on vaan päättäny teettää muilla turhia teoriaopintoja.

Akateemista väkee amiksille tarkotetuilla kursseilla ei näy tietty juur ollenkaan, vaikka sitä kautta pääsis helposti paremmille palkoille kun joku haistapaskantieteiden maisteri, kellä ei oo tässä maailmassa mitään oikeeta virkaa.

Suunnilleen kaikki suomalaiset oppilaat on mämmikouria. Jos joku ees onnistuu tajuaan, että työt vois yrittää tehä millin päälle, se pannaan mielellään metallihommiin, koska sen kursseja ei muuten saatais täyteen. Kerran raapastu hitsauspuikko heitetään roskiin ja sorvilla tehään kaikki sillä terällä, mikä on tarkotettu pieniä yksityiskohtia varten eikä kestä kuumuutta, mutta nää on kuitenkin parasta A-luokkaa. Joku raksa-Reiska vaan vetää vähän sinnepäin sen näkösenä, että se olis jotain ihmeellistä.

Raksapuolen porukoitten taso onkin sellanen, ettei ihmetytä yhtään, että virolaiset tekee niitten työt.

Metallin porukat käy kalliiks, mutta siitä ei mielellään narista, koska kaikki muut suunnittelee, että ne jotenkin elättäis kaikki muut teollisuudessa. Näitten kouluttaminen voi maksaa jopa enemmän kun koko muun koulun pyörittäminen, mutta julkisuudessa huomio on fantsuissa kursseissa, joilla ei opi mitään hyödyllistä.

Työantajat on kiinnostunu oppisopimuksista, että ne voi tarkkailla opiskelijoitten laatua ja opetusta, koska tällasiin kouluihin ei paljon luoteta. Dirikat tuntee virkamiehiä ja sitä kautta oppilaitosten toimintaan tulee sellasta sekaantumista, mistä niissä ei pidetä yhtään, mutta se tekee vaan pikkuvirkamiehistä vittumaisempia.

Mä tiedän yhen opettajan, joka sai varotuksen ja siirrettiin hevonvittuun sen jälkeen kun se oli kertonu esimiehille, miten oppilaita pitäis opettaa. Työmatkaa tuli vissiin lisää yli satakilometriä vuorokaudessa eikä koulussa oo vieläkään ketään, joka osais opettaa sorvin käyttöä, mutta kait se oli sen arvosta.

Toinen lähti mäkeen omia aikojaan kun se sai koulusta tarpeekseen. Oli joutunu kertoon suoraan talouspäällikölle, että joku tämmönen kierrätyksestä saarnaava pikkunilkki ei saanu sammutettua metallisalin savunpoistoa päivän päätteeks eikä pikkunilkki sen jälkeen puhunu sille vuoteen. Ammattimiehen ei tarvii katella sellasta, niin että se ei sitten kattele sitä enää.

Eniten sitä tais vituttaa se, että se joutu yksin taisteleen sitä vastaan, että kierrätykseen menee joka lastissa tuhansien eurojen hitsauspuikot kun oppilaat ei viitti yrittää toista kertaa jos ensimmäisellä raapasulla ei syty. Työnantajilla ei oo mitään käyttöö tällasille hitsareille, koska teollisuudessa ei enää käytetäkään halpoja harjotuspuikkoja vaan ne voi olla tuntipalkan kipale, mutta koulussa sitä ei jotenkin pystytä käsittään ollenkaan.

Teräksisen laivan painosta suunnilleen kymmenesosa on hitsaussaumaa, niin että kustannukset karkaa käsistä ja kilpailijat vie tilaukset jos hitsarit on tätä tasoa. Muuallakin saumaa pyrkii tuleen aika paljon, niin että perseääliöille ei oo käyttöä. Vähänkin isompaan hommaan kannattaa katella oikeita ammattilaisia vaikka toiselta puolelta maapaolloa,.koska ne matkat ei loppujen lopuks paljon maksa.

Elikkä kansan vaihtamiseen olis tarvetta, koska omalla miehityksellä me ei saada taloutta toimiin kun kansa on tällanen. Suunnitelmat ja todellisuus on liian kaukana toisistaan. Kannattais vaan suunnitella jo tässä vaiheessa, mitä me sille kansalle tehään, koska se pillastuu sitten kun se huomaa, että sitä ollaan syrjäyttämässä.

Neekerit ja arabit on fantsuja kun ne tekee muitten töitä, mutta omista hommista suomalainen ei mielellään luovu, elikkä ongelmia on luvassa siinä vaiheessa kun maisterikerrostumaakin aletaan uusia. Sitten ei oo enää paljon ketään ulisemassa rasismista.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3
Viimeksi muokattu: 20.08.2017 13:16 : juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
19.08.2017 17:00 - 19.08.2017 18:08 #37700 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Kansan vaihtaminen
Tää triidi unohtu hetkeks iloisen kansainvälistymistapahtuman takia, mutta oikeestaan sekin kuuluu tähän asiaan, koska on kattellu perseääliöiden touhuja tarpeeks, niin tajuaa, ettei se älytön paskan puhuminen ookkaan jotain irtopisteiden keräämistä, niin kun optimistisesti vois luulla, vaan se on suomalaista johtamistaitoa, mikä on suurimmaks osaks sitä, että ensin kuvitellaan jotain ja sitten höpötetään jotain.

Nää niin kun yrittää puhua maailman sellaseks, ettei vastassa olis näkymätön vihollinen, mikä toimii rationaalisesti. Jos kaikki uskois siihen, niin sitten se varmaan olis totta.

Sama kun jotkut kaukoidän hihhulit yrittää muuttaa maailmaa hymisemällä jotain mantraa päivätolkulla.

Koulutuksessa tää näkyy silleen, että jengi on joukkopsykoosissa. Kaikki on tekevinään jotain hyödyllistä eikä siihen vaikuta se, ettei juur ketään oikeestaan tee mieli olla siinä mukana vaan hommat pitää tehä jotenkin päin vittua.

Mielellään etitään joku homma, mistä ei oo mitään oikeeta hyötyä, ja jos taipumukset menee hyödylliseen suuntaan, niin suunnitellaan yritystä, että voitais olla mahollisimman vähän hyödyks muille. Laiskat tyypit puhuu mielellään yrityksen perustamisesta, koska ne luulee, ettei sitten tarvii noudattaa aikatauluja, mutta vähän kun on kokeiltu, niin pääsee itku, kun ei voikaan tulla kymmeneen ja lähtee kahelta niin kun on suunniteltu, vaan päivät venyy kun pitäis saada lainat maksettua ja niitä on kun tilat ja vehkeet tuli valittua sillä viisiä, että pääsee kehuskeleen muille.

Koulun johtaminen on tätä samaa eikä tavisopettaja välttämättä ees tiedä, miltä ne tyypit näyttää, jotka suunnittelee koulutusta, kun eihän ne nyt koulussa käy hengailemassa, että vois vapaammin haaveilla, mitä ollaan tekemässä.

Pikkunilkki, joka on vastuussa opetustiloista, olis luultavasti syvällä kusessa jos isot pomot lähettäis jonkun katteleen, mitä kentälle kuuluu, koska sen arvolle ei sovi ymmärtää näistä asioista mitään. Sen verta ollaan perillä asioista, että liikkumatilaa osataan vaatia lisää jos oma maha ei mee läpi kaikista raoista, mutta turvallisuuspuoli on kokonaan hakusessa. Palovaarallinen roskakasa ei haittaa jos se ei oo tiellä ja sähköjohdon eristeet saa olla halkeilleita kun sellanen ei näy jos ei vasiten kato.

Tärkeetä on se, että roskat lajitellaan siinä vaiheessa kun ne joskus saadaan sieltä nurkasta roskiin.

Suomalaisille on selkeesti tärkeintä patsastella sen näkösenä kun olis jotain ja yhteydet ulkomaailmaan on niin heikot, ettei se pääse haittaan patsastelua. Jos joku rupeaa liian virkaintoseks, niin sitten kaikkia muita vituttaa ja siitä yritetään päästä eroon.

Tärkee osa johtamista on se, että tajuaa antaa työntekijöitten varastella tarpeekseen. Muuten niistä tulee vaan tyytymättömiä ja ne tekee työt huonosti.

Yritykset piilottaa tän hävikin asiakkaille kirjotettuihin laskuihin, ettei tarvii maksaa sitä itte, ja julkisella sektorilla ollaan vaan huonoja pitään kirjaa vehkeistä.

Työelämän luonne on tärkein syy siihen, että mamut yleensä suksii vittuun sen jälkeen kun ammatti on hankittu, koska ei tällaista pysty katteleen jos ei satu oleen suomalainen.

Kannattais ehkä panostaa kulissiavioliittoihin, että saatais sellasta porukkaa, joka on periny äidiltä sen verran suomalaisia roskageenejä, että suomalainen työelämä tuntuu järjelliseltä, vaikka isältä on ehkä peritty jotain hyödyllistä. Saatais niin kun perseääliöitä, jotka osaakin jotain.

Mä tiedän useemmankin puoliks suomalaisen juntin, jotka tunaroi työelämässä ihan niin kun syntyperäsetkin juntit, mutta kovin moni kokonaan ulkomaalainen ei pysty siihen. Vietnamilaisilla on taipumuksia siihen suuntaan, mutta muuten siitä harvemmin tulee mitään.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3
Viimeksi muokattu: 19.08.2017 18:08 : juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
19.08.2017 18:17 - 23.08.2017 10:20 #37703 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Kansan vaihtaminen
Hallinnon vieraantuminen opetuksesta on nykyään tosi tärkeetä ja tälleen saavutetaan ihmeellinen tilanne, missä opetusohjelman sisältö on satunnaisessa järjestyksessä kun sen tekee sellaset tyypit, jotka ei tiedä, mitä ne on tekemässä.

Mä olen opiskellut pneumatiikkaa ihan käänteisessä järjestyksessä kuin olis pitäny.

Ensin ihmeteltiin, miten ohjauksen saa järkättyä toisella pneumaattisella järjestelmällä, mikä on kylmiltään ihan saatanan vaikeeta eikä kukaan mitään oppinukkaan. Venttiilit pitäis saada toimimaan oikeessa järjestyksessä toisilla venttiileillä.

Sen jälkeen vaikeusaste putos ja alettiin tehä ohjausta sähkösellä järjestelmällä, ja sen jälkeen vasta alettiin rakennella virtapiirejä. Ihan lopuks vasta perehdyttiin virtapiirien teoriapuoleen, vaikka siitä olis pitäny alottaa.

Vasta tän jälkeen opiskeltiin venttiileitä, jotka oli teknistä piirtämistä. Muuten niitä ei olis opetettu kai ollenkaan.

Opetusmateriaali oli tietty sitä, mitä opettajat oli onnistunu löytään itte netistä, koska näihin juttuihin isot pomot ei haaskaa aikaa enää ollenkaan.

Joku oli tajunnu hommata hitsareille oppikirjat ja se oli kummallista, koska sellasia ei siinä koulussa oo viime vuosina hirveesti näkyny. Melkein kaikki saikin sitten teoriakokeet läpi kun oppikirjaa oli kätevä selata hitsaamisen lomassa.

Tietokoneissa on ohjelmistot viimesen päälle, mutta niitä ei hirveesti osata käyttää kun aika harva opettaja on kerenny perehtyä niihin kun hommat kiertää huimaan tahtiin. Mä en oo tietonen siitä, että joku olis koskaan käyttäny vaikka Autodeskin ohjelmia eikä ykskään opettaja tunnustanu tajuavansa niitä, mutta kummiskin niitä on hommattu hallinnon iloks. Näyttää varmaan hyvältä PowerPointissa.

Näitten turhien ohjelmistojen hinnalla sais helvetin ison kasan oppikirjoja, koska nää on ihan eri hintaluokissa. Kirjat maksaa kymppejä ja ohjelmistojen lisenssit tonneja. Kummiskin kirjoihin ei jotenkin oo varaa jos ei oo kyse metallipuolesta, mikä käy niin kalliiks, ettei joku oppikirja paljon näy budjetissa.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3
Viimeksi muokattu: 23.08.2017 10:20 : juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
21.08.2017 13:16 #37733 : Antero
Antero vastasi aiheeseen: Kansan vaihtaminen
Mitä sitä kansaa vaihtamaan vaan vaihdetaan suomalainen hapankerma pois:

Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Ansgarius

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
01.09.2017 15:20 #37825 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Kansan vaihtaminen
Nää kurssit on pitkälle julkisen sektorin ylimääräsen porukan työllistämistä. Jotenkin vaan löytyy aina jotain tarvetta ylimääräsille opettajille. Näitten tunneilla istutaan sillä tekosyyllä, että nykyään muka pitää osata paljon kaikkee, mutta opetus sisältää paljon sellasta paskaa, mitä ei kuitenkaan pääse tekeen, niin kun esmes sähkärin hommia, joihin joku monialaosaaja ei saa ihan varmasti koskea ollenkaan.

Tää on metkaa, koska samaan aikaan ammattitaidosta ollaan tekemässä hirveen tärkeetä ja ne hommat, joita ei saa tehä ilman pätevyyttä, lisääntyy, mutta jotenkin oppilaat vaan pitäis saada uskoon idioottitason paskapuheisiin, että ylimääräset runkkarit sais haisevat asuntolainansa maksettua.

Asennekasvatus alkaa sisältää myös ravitsemustiedettä, koska työttömät pitäis saada jotenkin syömään ruokalassa, ettei sitä viedä pois niiltä, joitten safkat maksaa työnantaja. Se, että ne, joilla on rahaa, maksais safkansa itte ja muut söis yhteiskunnan piikkiin, ei oo vaihtoehto, mutta työttömillekin sentään yritetään saada jotain ateriaetua.

Tää on hyvin läpinäkyvää, koska alempi rotu uskoo, että valeet menee todesta vaan siks, että joku urpo viitti valehdella, ja väki kaikkoo nopeesti turhilta oppitunneilta. Opettaja sitten vääntää naamaa ja yrittää jotenkin selitellä, että eihän tollasesta mitään tuu ja miten ne muka tekee duunissa sähkärin hommat kun ne ei ota osaa turhaan koulutukseen, josta ei saa pätevyyttä tehä niitä.

Nää turhat koulutukset jotenkin sattuu yleensä oleen tämmöstä eksoottisempaa paskaa, mihin ei ylettömän paljon osaajia tarvita. Sähköjen asentaminen ei oo kovin iso homma ja sitten ne on siinä vuosikymmeniä. Ehkä joskus harvoin tarvii vähän huoltaa, mutta ei välttämättä sitäkään. Olis paljon sellastakin, mitä olis hyvä osata ja mitä sais jopa tehä, mutta näitten alojen opettajien työllisyystilanne on tietty parempi, niin että monialaosaajien ei sitten tarvii osata sellaista.

Me hyödyttäis tosi paljon, jos tää paska vaihettaisiin ulkolaiseen osaamiseen, joka ruinaa pieniä lahjuksia, mutta ei sentään suunnittele kursseja sen mukaan, että millasille tyypeille pitäisi järkätä jotain tekemistä. Motivaatiokin laskee kun pitäisi istuu oppitunneilla leikkimässä, että ne on jotenkin tarpeellisia.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
08.09.2017 12:47 #37894 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Kansan vaihtaminen
Tänään pääsin sattumalta kuunteleen amiksien yhteiskunnallista kasvatusta. Uutislähteiden luotettavuuksia arvioitiin ja Hesari todettiin aika hyväks.

Myös puoleita käsiteltiin ja ihan erityisesti ilahdutti tietää, että neukut perusti SDP:n sotien jälkeen pitämään huolta omista eduistaan. Kummiskin opettaja oli objektiivinen ja haukku muutkin puolueet.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
08.09.2017 20:05 - 08.09.2017 20:46 #37908 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Kansan vaihtaminen
Tommonen oppitunti on itse asiassa hieno asia, koska se todistaa, että broilerit vaan luulee, että me eletään jossain Neuvostoliitossa, missä asiat on niin kun politbyroo päättää.

Yleissivistyksenkin kannalta sen kuunteleminen oli hieno juttu, koska opettaja ties paljon epäkohteliaisuuksia, joita mä en ollu vielä kuullu, vaikka oonkin ollu aina kiinnostunu näistä asioista. Hyvin se kanssa haukku ihan kaikki.

Vasemmistoliitossa mielipiteet syntyy sen mukaan, miten Lada käynnistyy aamulla, ja jos kepulaiset oppis rakentaan kunnolla, sähköä menis monen voimalan verran vähemmän hukkaan. SDP vaan leikkii työväenpuoluetta ja pelaa jotain valtapeliä ja vihreille on oikeesti tärkeetä vaan se, että kielletään kaikki, mistä vois saada tuloja. Kokkareet ei ajattele kun yrittäjän tuloja eikä ego mahu pieneen autoon. Aikonaan kaikki puolueet itki siitä, että nukkuvia on liikaa, ja sitten Halme keksi, että ne saa hereille kun kiertää juottoloita lupailemassa mahdottomia ja persut kyhäs puolueen tän idean ympärille. Nyt se on sitten paha asia.

Broilerit tulee vielä saamaan tän maan kaaokseen, mutta se on parempi vaihtoehto kun niitten totalitarismiin alistuminen.

Siks toisekseen on aika turha odottaa, että ammattikoulussa ees osattais antaa tällaista aivopesua kunnolla kun politiikka ei kuulu kenenkään alaan.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3
Viimeksi muokattu: 08.09.2017 20:46 : juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
08.09.2017 21:12 #37909 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Kansan vaihtaminen
Ammattikoulussa mä opin kanssa sen, että suomalaiset on siellä samanlaisia kun aikuiskoulutuksessakin. Poissa ollaan paljon ja oppitunneilla ei jakseta seurata opetusta. Pajalla aika menee istuksiessa ja joku ovelampi osaa mennä nukkumaan sellaseen paikkaa, ettei kukaan tiedä missä se on.

Myöhemmin nää käy sitten kursseilla täydentämässä taitoja ja saavuttaa viimein sen tason, ettei opettajia enää kiinnosta yhtään onko ne paikalla vai ei. Kurssilta lentää pois jos on liikaa poissa, mutta muuten niitä ei hirveesti kaivata.

Sikäläisen moponkorjauskurssin taso nousis huimasti jos sinne saatais pari vajaan sadan sanan sanavarastolla pärjäilevää neekeriä, jotka jaksais olla aina paikalla.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.09.2017 07:53 #37910 : Juhnu
Juhnu vastasi aiheeseen: Kansan vaihtaminen
Kaverin kanssa listattiin huvikseen oman paikkakunnan yrittäjien taustoja. Koulumenestystä ei keneltäkään ainakaan löytynyt. Jotkut näistä silti työllistävät kymmeniä työntekijöitä.
Onko muuten kellään omakohtaista kokemusta 70-luvun matematiikan joukko-opin opetuksesta, olisi hauska kuulla?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.09.2017 08:45 #37911 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Kansan vaihtaminen
Kyllähän nää laiskatkin yrittämisestä puhuu, mutta siitä ei tuu mitään jos ei jaksa tehä mitään.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.09.2017 11:33 - 09.09.2017 11:43 #37914 : Antero
Antero vastasi aiheeseen: Kansan vaihtaminen
Tuollainen vielä alle kymmenen vuotias on perhanan ahkera ja energiaa riittää, mopoikään päästyään koululaitos on jo opettanut uudet sanan kun jotain pitäisi tehdä, "emmä jaksa". Minoon sanonu kakaroolle että sanokaa suoraan "emmä viitti", mikäli homma ei maita.

Suomalaisissa ja pohojalaisissa on se vissi ero, kun kahtatuhatta suomalaista työllistää yksi iso laitos, pohjalaiset työllistää itse itsensä ja syntyy kaksituhatta yhdenmiehen firmaa. Näitä virkamiehet ja kansanedustajat ovat iät ja ajat karehtineet ja pyrkineet tuhoamaan verotarkastuksilla ja syyttämällä harmaasta taloudesta. Mielivaltaa on helpompi väistää muuttamalla Viron puolelle, jossa ilmapiiri on aivan toisenlainen yrittämistä kohtaan.

Yksi konsultti kertoi siihen aikaan, kun aloitin kolmatta yritystä, että kun hän menee Itä- tai Etelä-Suomessa pitämään yrittäjiksi aikoville kurssia, salissa istuu muutama ukko ja akka. Siinävaiheessa vielä osa väkeä häipyy, kun heille selviää minne ovat joutuneet. Etelä-Pohjanmaalla tupa on ollut aina täysi ja itsensä elättäminen yrittämällä kiinnostaa. Lieneekö sitten enää samanlaista tunkua, kun kaikki toimialat alkaa olla virkakunnan toimesta pilattu, nämä tyhmät kun eivät ymmärrä sitä, että omaa leipäpuuta siinäkin syövät. 90-luvulla Lipposen paavo julisti "tapa talonpoika päivässä", perhanan hyvin ovat siinä onnistuneet. Talonpoika kun ei ole pelkästään maajussi, vaan myös yritystoimintaa omissa tai vuokratuissa tiloissa harjoittava.

Orjatyöhönkin 9 euron päiväpalkalla on mukava mennä neljäksi tunniksi viikottain, kun tekee meidän itsemme kuntalaisina kustantamilla koneilla itselle jotakin tarpeellista ja mikä kaupassa maksaa ulkomaisena paskana maltaita. Mutta appajee kun pitää jollekkin muulle tehdä jotakin tällä päiväpalkalla, siinä iskee lorvikatari äkkiä ja tupakkatauot pitenee.

Herrat itse ovat keksineet tyhmää tyhmempiä työllistämiskeinoja ja toimivat pelkkinä jarrumiehinä, joista jokainen saisi pistää edes päiväksi pakkotöihin sorakuopalle. Ja jotta homma ei luistaisi, jokaisen käteen tulee antaa vanha kunnon TVH:n kettinkilapio. Sillä ei uraa luo mutta eipä siihen myöskään kenaa.
Viimeksi muokattu: 09.09.2017 11:43 : Antero. Syy: tekstin fiilausta

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.09.2017 12:41 #37915 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Kansan vaihtaminen
Pohjanmaa ei edusta puhdasta suomalaisuutta, koska sinne on kaupankäynnin takia pesiytyny muualta tullutta osaamista ja viittimistä.

Etelä-Suomi on ihan eri asia, koska tänne on pakkautunu muualta turhaks jäänyttä porukkaa. Yrittäjän on kyllä vielä toistaseks aika helppo työllistää ittensä, mutta asiakkaitten maksukyky kehittyy väärään suuntaan kun politiikka on tyhmiä ja laiskoja varten.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.09.2017 21:31 - 13.09.2017 21:33 #37949 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Kansan vaihtaminen
Kulttuurierot alkaa näkyä selvästi hautausmaalla. Suomalaiset on laiskoja hoitaan hautoja, mutta muut ei niinkään.

Parhaiten hoidettu sankarivainajien hauta on tossa alhaalla olevassa kuvassa. Mä en ihan tiedä sen asukkien historiaa, mutta oon poiminu sellasen käsityksen, että ilmatorjunta olis pudottanu, ja liput ikään kun tukis tätä teoriaa. Vaikee kuvitellä, että isänmaan puolesta kuolleitten haudalle muuten tuotais Neuvostoliiton lippuja.

Punikkien joukkohauta on muutaman metrin päässä ja sen kunto korostaa usein sitä, miten hyvin tästä huolehditaan.

Mä muistelen joskus ottaneeni kuvan sankarihautausmaasta kun lumet oli sulamassa ja kaikki roska oli tullu esiin, mutta se ei oo tallessa. Pitää ottaa keväällä uus.

Oikeella klikkauksella pääsee laskeen rikkaruohoja.


Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3
Viimeksi muokattu: 13.09.2017 21:33 : juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
14.09.2017 04:54 #37951 : Jonisco.
Jonisco. vastasi aiheeseen: Kansan vaihtaminen
Mielestäni herrat pitäisi vaihtaa. On se perkele kumma kun pienemmälle osalle suomalaisista jää kaikki työt. Nuoria ja terveitä ihmisiä pidetään työttäminä ja vanhoja kehäraakkeja ei päästetä eläkkeelle. Sitten pitäisi vielä maksaa kaikenmaailman mulliturpien elättäminen verorahoista. Työläiset piiputetaan loppuun, jotta kaikenmaailman sossuturistit saisi taikaseinästä rahaa. Vanhukset jätetään hoitamatta ja nuoria istutetaan kotona joutilaana. Suomen pitäisi siirtyä vaikka 3 päiväiseen työviikkoon kahdessa vuorossa. Saisi kaikki töitä. Tietysti ihmisten tulotaso tippuisi mutta tämä edellyttää elinkustannusten leikkaamista ym. isoja toimenpiteitä. Herrat toki haluaisi, että työläiset eivät saisi yhtään palkkaa. Silloin ei olisi työttömyyttäkään ja valtiolla menisi hyvin kun kaikki ihmiset olisi orjia 24/7. Itse olen valmis vähentämään työtaakkaa ja lisäämään omaa vapaa-aikaa tulojen kustannuksella.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
14.09.2017 07:37 #37952 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Kansan vaihtaminen
Tää on demokratiaa. Kun kuka tahansa saa olla mitä tahansa, niin kaikki on paremmin.

Viihdeteollisuudessahan tää on ollu tosi mullistavaa. Enää ei tarvii itkeä, ettei isot pomot anna taiteilijoiden tehä mitä ne haluaa kun viihde on niin syvältä, ettei jostain johtamisesta viitti enää paljon naukua. Kaikki oli parempaa sillon kun johtajat oli jotain natseja, jotka ei ymmärtäny taiteesta mitään.

Politiikassa ei oo tapahtunu muuta kun että laatuvaatimukset on laskettu niin alas, että kansanvalittemien kyvyt on päässy kunnolla esiin.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu: bit.ly/2SooPZV (epub) bit.ly/2HeZOuR (pdf)


Helpoin tapa päästä jyvälle informaatiovaikuttamisesta: bit.ly/2SuGNK3

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.160 sekuntia