Lisää paskaa

Lisää
02.01.2018 22:57 #38845 : Antero
Antero loi aiheen: Lisää paskaa
Sipilä kääräisi aikoinaan mittavan rahasumman paskalailla, joka suorastaan pakotti jokaiseen haja-asutusalueen talouteen asentamaan paskapryntterin, jotka sittemmin osoittautuivat toimimattomiksi laitteiksi. Pääministerin tulevaiuuden visio on mitä ilmeisemmin edelleen paska-alalla, sillä hallitus toi joulun alla eduskuntaan uuden lakialoitteen, jossa meidän kuntalaisten omistamat jäteasemat yksityistetään parille suurelle toimijalle. Arvata jo saattaa että kunnilta siirretään taas omaisuus korkeintaan eurolla, mieluiten ilmaiseksi yksityiseen omistukseen. Tämä on sikäli tuttua sillä Ilmajoella kuntalaisten omistama 80 ha metsä myytiin markalla Lakeuden Jätehuolto Oy:lle, joka perusti sinne helevetin suuren kaatopaikan, joka nykyisin toimii välivarastona Vaasaan poltettaviksi kuljetettavalle "energiajakeelle". Toistaiseksi pulju on kuntayhtymä jossa omistus on kahdeksalla kunnalla, mutta todennäköisesti hyväveli verkosto tulee nämäkin panemaan haisemaan...

Ilkka

Hallitus on yksityistämässä noin kymmenesosan kunnallisesta jätehuollosta lainmuutoksella, joka tuotiin eduskuntaan joulun alla.

Kunnilta lopetetaan velvollisuus hoitaa koulujen, sairaaloiden ja muiden julkisten palveluiden jätehuolto tiettyjä kunnan omissa toiminnoissa syntyviä jätteitä lukuun ottamatta.

Samanaikaisesti kunnallisten jätelaitosten mahdollisuutta tarjota jätteenkäsittelypalveluita yrityksille rajoitetaan nykyisestä. Suomi on ilmeisesti Puolan ohella ainoa EU-maa, jossa kuntien rooli ollaan rajaamassa tällä tavoin kapeammaksi kuin EU sallisi.

Hallitus perustelee muutoksia kilpailun edistämisellä ja yritystoiminnan kehittämisellä.

Kunnilta poistuva toiminta siirtynee pääosin muutaman suuren yksityisen jätehuoltoyrityksen bisnekseksi.

Kuntien jätelaitosten mukaan muutokset aiheuttavan nostopainetta kotitalouksien jätemaksuihin, koska kuntien jätelaitosten kulut eivät pienene samassa suhteessa kuin ne menettävät liikevaihtoaan. Lisäksi kuntien jätelaitosten mahdollisuus hallita materiaalivirtojaan heikkenee.

– Kuntien jätelaitokset ovat arvioineet, että jätemaksuja täytyy nostaa 10–30 prosenttia, kertoo kunnallisia jätelaitoksia edustavan Suomen Kiertovoima ry:n toimitusjohtaja Riku Eksymä.


www.ilkka.fi/uutiset/kotimaa/hallitus-aikoo-yksityist%C3%A4%...-j%C3%A4temaksut-voivat-nousta-1.2497425

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.01.2018 07:20 - 03.01.2018 07:42 #38846 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Lisää paskaa
Sipilän epärehellisyys on otettu esille ihan vaan sen takia, että siihen ollaan tyytymättömiä, koska sen asemassa pitää olla epärehellinen. Pääministerin pitää osata puhua sitä mitä kansa haluaa kuulla ja kansa on kova valehtelemaan.

Viime vuonna puhuttiin paljon Suomen itsenäistymisestä, mutta mä en muista, että siitä oltais puhuttu totta, koska sillon oltais kerrottu sitä tarinaa, missä Lenin sai Saksasta ison kasan rahaa ja pääsi silleen valtaan Venäjällä.

Bolsevikit oli tän takia Saksan liittolaisia maailmansodassa ja voitais ajatella, että kaikki puheet siitä, että ne olis voinu tulla voittaan sisällissodan punasien puolesta, on puhdasta paskaa, ja Suomi sai itsenäisyyden sen takia, että saksalaiset halus sitä. Ensin ne painosti valkosia menemään hakemaan sen, mutta niille ei jotenkin sopinu, niin että vuoro siirty punasille, jotka oli näissä asioissa rohkeempia.

Porvarit oli hallituksessa sen takia, että demarit oli jo kyselly itsenäisyyttä ja venäläiset oli hajottanut sen takia hallituksen, niin että ehkä porvarit vaan kikkaili tutulla tyylillä, että ne olis saanu pysyä hallituksessa. Vitut seurauksista kunhan pääsee vetään välistä vähän kauemmin.

Liittolaisen liittolaiselta ei jotenkin voitu käydä pyytämässä jotain, minkä saaminen vaikutti suht todennäköseltä, ja sen takia on pitäny valehdella, että bolsevikit olikin punaisen puolella, vaikka se ei sovi tosiasioihin ollenkaan.

Demari tukee porvarien valeita sen takia, että niille sopii leikkiä, että bolsevikit olikin niitten puolella, koska muuten sisällissodan alottaminen vaikuttais mielisairaitten juoppojen oikulta, mitä se oikeesti oli. Alkkikset vaan keksi tämmösen idean ja rividemari innostu siitä eikä niissä piireissä olla koskaan ees kokeiltu muunlaista päätöksentekomallia, koska vaan tää on demokratiaa.

Jos pääministeri olis rehellinen, se vois kaataa sen sadan vuoden valehtelulla rakennetun hevonpaskakasan, mitä täällä kutsutaan suomalaisuudeks, niin että se ei sitten saa olla rehellinen. Sipilän jälkeen tulee toinen nilkki, sen jälkeen kolmas ja näin päin pois, niin kauan kun Suomi on olemassa.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu.

issuhub.com/view/index?id=296

pohjolangalapagos.wordpress.com/
Viimeksi muokattu: 03.01.2018 07:42 : juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.01.2018 09:49 #38847 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Lisää paskaa
Lenin saatto kyllä ihan oikeestikin tukea meikäläisiä punikkeja, mutta se olis sitten johtunu siitä, että porvarit olis suunnitellu itälaajenemista. Niillä oli oma kaarti ja vallotukset kiinnosti kovasti siihen saakka, että jatkosodassa tuli selkään, mutta saksalaisille sellainen ei olis sopinu ollenkaan, bolsevikit oli tärkee liittolainen ja Suomi vaan tämmönen mätänäppylä, minkä kanssa pitää jotenkin elää.

Suomalaisien tapa sotia on sellasta keharin hommaa, että yritetään vetää muita mukaan hyvinkin läpinäkyvällä kikkailulla, että jäätäis yksin sitten kun sota joskus alkaa. Saksalaiset olis huomannu heti, mitä porvarit meinaa, ja pyytäny Leniniä avustaan sitä toista keharikaartia sen verran, että suomalaiset pääsee tyydyttään sotahulluutta keskenään.

Mä melkein veikkaan, että se meni just näin, koska nykyset keharit on jotenkin onnistunu ajatteleen, että NATO sotis niitten puolesta Venäjän kanssa. Tämmösestä puhuminen ei oo merkki siitä, että on vajakki ja mielipuoli vaan se on isäm maallista.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu.

issuhub.com/view/index?id=296

pohjolangalapagos.wordpress.com/

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.01.2018 18:15 #38850 : Jukkis
Jukkis vastasi aiheeseen: Lisää paskaa
Tällehän ei voi mitään että keskustapuolueen seuraava suuri unelma, maakuntahallinto tulee ohittamaan lähes kaikki kunnalliset tehtävät oikealta ja vasemmalta ja kun mukaan ymppää tän yksityistämishankkeen, niin seuraava kuvio on selvä. Kyseessä on kunnallistason infrasktrutuurin myynti yhtiöille kun Berner sai niin nenilleen kansallisomaisuuden yksityistämisessä. Mikä tarkoittaa että kun mennään viisi vuotta eteenpäin niin suomen suurin työnantaja - kunnat - lakkaavat olemasta minkäänsortin työnantaja.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.01.2018 18:52 #38852 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Lisää paskaa
Joo, mutta porvarien puheissa toi tulee vaikuttaan kansantalouden pelastumiselta, koska yritystoimintaa tulee enemmän ja verovaroista maksettu toiminta vähenee. Käytännössä muuta eroo aikasempaan ei oo kun se että luuserit pääsee nostaan isoa palkkaa siitä, että ne ei osaa johtaa, mutta kansantalouden tilaa mitataan niin epärehellisesti, että tää vaikuttaa isolta käänteeltä parempaan suuntaan.

Tätä ei mylskään pystytä perumaan, koska demokratian perusolemus on sellanen, että luuserien pitää päästä johtamaan ihan kaikkea. Vaikka vasemmisto peruiskin yksityistämiset, niin johtamisen laatu ei ainakaan nouse.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu.

issuhub.com/view/index?id=296

pohjolangalapagos.wordpress.com/

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.01.2018 23:04 - 03.01.2018 23:07 #38856 : juppe
juppe vastasi aiheeseen: Lisää paskaa
Mä jatkan vielä tota off topikkia sen takia, että tuli mieleen sellanen mahdollisuus, että muut vaan päätti Suomen roolin maailmansodassa.

Porvarit oli hallituksessa sen takia, että punikkien hallitus oli kyselly itsenäisyyttä ja venäläiset oli hajottanu sen, mutta niitten kannatuksella tilanne olis kyllä korjaantunu eikä kukaan tienny, miten kauan sota vielä kestäis.

Yllyttämällä ne sisällissotaan ne olis saatu menettään enimmän kannatuksen ja niitten osallistuminen olis voitu kieltää, niin kun kävikin, ja valkoset olis saatu saksan talutusnuoraan sillä tekosyyllä, että ne tarviis apua jos punikit alkais vielä riehua, niin kun kävikin.

Tälleen Saksa ja bolsevikit sai liittoutuneitten tielle tärkeen liittolaisen eikä se oo koskaan ees oikein tajunnu omaa rooliaan, koska kukaan ei oikein osaa sanoa, että minkä takia se sisällissota yleensä käytiin. Punikit vaan jotenkin lähti liikkeelle siinä uskossa, että Saksan liittolaiset auttais niitä voittaan sodan Saksan toisia liittolaisia vastaan.

Ehkä ne sumplittiin pyytään itsenäisyyttä hallituksen puolesta sen takia, että Lenin-setä pääsis puhuun niille höpöjä. Suomalaista poliitikkoa on niin helppo kusettaa, että ei tällanen mahdotonta olis.

Paras kirja suomalaisuudesta, mitä koskaan on kirjoitettu.

issuhub.com/view/index?id=296

pohjolangalapagos.wordpress.com/
Viimeksi muokattu: 03.01.2018 23:07 : juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.144 sekuntia