Kohta viranomaisilla on pääsy tileille. Syy: "EU:n direktiivi rahanpesuun liit

Lisää
08.10.2018 18:00 #41742 : Storyan
Storyan loi aiheen: Kohta viranomaisilla on pääsy tileille. Syy: "EU:n direktiivi rahanpesuun l
Viranomaisilla on ollut tähänkin asti oikeus pyytää pankeista tilitietoja, mutta nyt se tehostuu huomattavasti, kun tietoihin pääsee käsiksi sähköisen rajapinnan kautta. Tämä myös tehostaa tietomassojen analysointia.

Uudistus liittyy EU:n viidenteen rahanpesudirektiiviin. Taipaleen mukaan rahanpesua valvoville viranomaisille haluttiin luoda suora pääsy tilitietoihin, jotta valvontatyö helpottuisi direktiivin edellyttämällä tavalla.
www.hs.fi/talous/art-2000005856028.html


Tässä syyllistetään tavalliset kansalaiset ja urkitaan tavisten tilejä, mutta miten kävikään vastikään romanialaiselle EU:n korruptiota tutkineelle toimittajalle...raiskattiin ja murhattiin. Marinova oli vastikään aloittanut oman keskusteluohjelmansa, joka esitettiin viimeisen kerran 30. syyskuuta. Lähetyksessä hän haastatteli EFJ:n mukaan kahta toimittajaa Bulgariasta ja Romaniasta, jotka olivat selvittäneet korruptiotapausta paikallisessa tienrakennusyhtiössä ja mahdollista EU-rahojen väärinkäyttöä.

Marinova on neljäs toimittaja, joka on surmattu viime ja tänä vuonna. Häntä ennen henkensä ovat menettäneet Tanskassa Kim Wall, Maltalla Daphne Caruana Galizia ja Slovakiassa Jan Kuciak.

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.103 sekuntia