On sitten nähnyt päivänvalonsa ja tätä kirjoittaessa juuri postitettu ennakkotilaajillekin. Uutukaisesta on aina salaa ylpeä. Kirjan nimi on tietenkin tapansa mukaan vaikeaselkoinen, mutta kerrottakoon että se on oppi maaperän energiavirtauksista. Eräänlainen muinaisajan ”Äiti-Maa” uskonto, joka selventää paljon muinaisten megaliittikulttuurien kivisiä arvoituksia. Kuten yleensäkin kirjoissani – jarrupolkimia ei painella.

geomantia previewKansikuvaKirjan hinta sitten putosi kohtuulliselle tasolle eli 20 euroon, johon lisätään 2 euroa postikulua. Lukijaa voi hivenen pelottaa sen lattea sivumäärä 89 sivua, mutta toisaalta sitä tasapainottaa sitten kirjan koko, eikä sivuja ole edes työnnetty kapeaan marginaaliin. Yksi kirjan sivu imee helpolla sisäänsä rivivälittömän word-sivun, joten tekstiä siinä on – ehkä vähän liiankin kanssa.

Olisi siitä kenties paksummankin saanut, mutta jotenkin en osaa jorista tyhjänpäiväisyyksiä, vaan haluan pitää asiat tiiviinä. Kaikista kirjoistani tämä on kenties sisällöllisesti mystisin, ja sitä kautta nyt jo kulttikamaa. On todella haasteellista tutkia asioita, joita tiettävästi kukaan toinen ei ole ottanut tässä maassa vielä lähtökohdakseen. Hivenen rintaa röyhistellen kehaisen olevani maamme ensimmäinen konkreettisten ley-linjojen löytäjä. Aihepiiri on ollut kiistanalainen, kuten kaikki uudet asiat. Vaan tokihan minuakin on aina kiinnostanut, mitä nämä linjat ovat, ja mitkä ovat niiden motiivit.

Tutkimustyö on vienyt ley-linjojen yli tutkimaan muinaisia viivasuoria tieverkkoja, keijukaispolkuja, ruumis- ja helkateitä ja erilaisia kivikehiä. Loppujen lopuksi kaikki vastaukset tuntuivat löytyvän kiinalaisesta Feng-shuista, joka vuosituhansien ajan on vaalinut näitä magneettisia pulsseja. Osa terveydelle haitallisia, mutta osa hyödyllisiä manipuloidessaan ihmisaivojen hertsitaajuuksia ja virkistäessään lihasten sähköisiä potentiaaleja. Jostakin syystä nämä pulssit ovat vahvimmillaan kun taivaankappaleet ovat taivaanrannassa, ja tiettyinä ratkaisevina päivinä vuodessa. Erityisen paljon kolahti John Michellin teos New view over Atlantis, joka yhdisti nämä energiavirtaukset muinaisiin kivikehiin, ja niiden arkeo-astronomisiin suuntauksiin. Aihetta on siis tutkittu Britanniassa tältä kantilta jo 1930-luvulla, ja buumi oli vielä 60-luvullakin, mutta Suomeen nämä asiat eivät koskaan kantautuneet, ja koko konteksti on tyystin tuntematon. Siitä huolimatta että oma muinaishistoriamme muinaiskohteineen tarjoaa suorastaan yltäkylläisesti todisteita tästä menneen maailman gaia-uskonnosta.

 

kivikeha Kivikehä suomalaismaisemassa – niitäkin on joskus ollut.Toisaalta olisi ihme, ellen olisi kiinnostunut näistä virtauksista enemmän, kuin mitä niitä muinaiset vaalivat. Ne tuntuvat liikkuvan jonkinlaisessa pulssissa, eikä siitä ollutkaan pitkä matka tutkimaan näitä luonnossa esiintyviä salaisia rytmejä, jotka ovat nykytieteen hatarasti tuntemia. Jotkin niistä ovat miljoonia vuosia vanhoja, kun taas toiset lähinnä mikrosekuntien mittaisia. Evoluutio ja niistä erityisesti kasvimaailma hyödyntää näitä virtauksia, seikka joka on nähtävissä niin puiden vuosirenkaista kuin jopa lohikantojen määrissä. Ihmisen omaan terveyteen ne tuntuvat myös vaikuttavan tiiviisti, ja rytmeistä tiedetään, että ne korreloivat vahvasti Kuun liikkeiden kanssa. Uudellakuulla infektiot ovat yleisempiä, mutta täysikuun aikana veri ei tunnu hyytyvän. Kaikki tämä noudattaa omaa rytmiään mutta pelottavimpia kaikista ovat joka toiset aurinkomyrskyt 22.2 vuoden välein. Tällöin valkosolut lakkaavat toimimasta, ja kulkutaudit iskevät. Kaikki tämä muodostaa kalenterimaisen verkoston, jonka muinaiset shamaanit saattoivat tuntea. He tiesivät että on olemassa turvapaikkoja, voimapisteitä, joihin voi mennä hakemaan immuniteettia. Kiinalainen oppi sanoo, että on olemassa keinonsa vangita ja ohjata näitä positiivisia virtauksia, joista muinaisen Euroopan kivikehät ja ns. linnavuoret nousevat arvoon arvaamattomaan. On olemassa syynsä miksi ne on rakennettu suoriin linjoihin toinen toisiinsa nähden. Ne kanavoivat energiaa.

 

Erityisesti kirkko on tuntenut vetoa rakentaa kappeleita suorille linjoille, kuin vallatakseen tämän energiavirtauksen. Näihin muinaislinjoihin liittyy myös mitä kummallsempia kansanperinteitä salaperäisistä mysteerivaloista, valkoisista aaveista, ja maahisten tunneliverkostoista, joka kuuluu maanpinnalle koputteluina syvältä maan sisästä. Näitä on tutkittu ja on havaittu että niissä tapahtuu sähkömagneettisia ja jopa painovoimallisia säännöttömyyksiä, ja että niistä rekisteröidään sekä infra- että ultraääniä. Joista monet tuntuvat tulevan suoralle asetetuista kivistä. Todella mystistä ja suorastaan kummitusmaista. Asian taustalla lienee kuitenkin tieteelle täysin tuntematon luonnonilmiö, eli magneettivirtaus, joka stimuloi maaperän mineraalijuonteita. Koska magneettikenttämme on nykyisin niin heikko, niitä ei koe eikä näe enää samaan tahtiin kuin vielä pronssikaudella.

 stone circlePyhät paikat vangitsevat energiaa, ja ovat suosiossa aikakaudesta toiseen. Tässä sama maisema pronssikautisena kivikehänä, rautakautisena uhrilehtona ja viimein keskiaikaisena kivikirkkona.

 

Meillä on kuitenkin omana aikanammekin ollut häivähdys näistä valoilmiöistä, kun kylmän sodan aikaiset atomipommikokeet Venäjän puolella syöttivät neutronivirtausta maaperään, joka synnytti maaperästä nousevia pietosähköisiä pallosalamoita, jotka aavemaisesti valaisivat öisiä metsiä ja leijuivat autioilla metsäteillä yö toisensa perästä.  

 

Geomantia Hillfort Ensimmäiset linnavuoremme ovat jo ajalta ennen ajanlaskun taitetta, ja vanhimmat ovat löydettävissä etelärannikon jokisuistoista. Tässä rekunstraatio Porvoon linnavuoresta 100-luvulla.

 

En kuitenkaan halunnut jorista yksinomaan näistä mystisistä ilmiöistä vaan tehdä niiden avulla laajemminkin selvää, mitä linnavuoret ovat, miksi asutushistoriamme on luonteeltaan rytmistä, ja ennen kaikkea mitä muinaismuistot ja –kohteet kokonaisuutena ovat. Sillä siirtyminen korkeammasta kulttuurista alempaan, se jättää jälkeensä aina ja poikkeuksetta raunioita ja myyttejä, ja Kalevala lienee tutuin myytti joka on syntynyt yhdenlaisen korkeakulttuurin romahtaessa. Kaikki nämä kohteemme kielivät asutushistoriamme kylmistä ja lämpimistä jaksoista. katsoin tämän osion velvollisuudekseni, sillä jostakin syystä muinaishistoriaa on kirjoitettu hyvin vähän, ja sekin vähä on yleensä latteaa, informaatioköyhää ja ikuisesti lisätodisteita odottelevaa. En nyt ole mitään ensyklopediaa suinkaan vääntänyt, mutta kolme kirjaani; muinaiskunkku, Tavastia ja nyt Geomantia muodostavat trilogian, josta pääsee vähän kärryille. Onkin valittaen todettava, että tähän aihepiiriin ei enempiä sanottavia sitten olekaan.

Että sellainen kirja.Tehän sen taas päätätte mihin rahanne pistätte. On kiistatta ollut helmasyntinä kehuskella aina omia hengentuotoksiaan, joskus kyllä aiheestakin, ja nyt vaan jätän itsekunkin harkintaan haluaako muinaishistoriaa tarkastella mystiseltä, etten sanoisi jopa rajatieteelliseltä, kantilta, ja päästä lähimmäksi muinais-ihmisen mystistä maailmankuvaa kuin on päästäkseen.

Kuten aina, kirja kolahtaa laskun kera jo seuraavaksi arkipäiväksi. Tai ainakin yritetään.

Jukkis

Kiitos, tilaan Geomantia -kirjan kätevästi suoraan tällä lomakkeella hintaan 20 euroa. Hinta sisältää postituskulut. Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.
Powered by BreezingForms