etukansi megaliittikivien arvoitusKirjan kansiMegaliittikivien arvoitus on saapunut keskuutemme.  Kirja joka aiheuttaa vielä täysiverisen polemiikin muinaishistorian kentällä, sillä sen sisältö jos mikä on vailla vertaansa. Ilmassa on hittikirjan tuntua ja aika  näyttää onko myös sitä vallankumousta ilmassa, joka muuttaa vielä kaiken perinjuurin.  

En ole tänään vaatimattomalla päällä.Te olette kuulleet että joku tutkimusmatkaaja on löytänyt jonkin kadonneen kaupungin sademetsien sisuksista ja paukuttelee tällä löydäksellään sitten henkseleitään lopunikäänsä ja varmistaa vain että nimi tulee kirjoitettua oikein Kuka Kukin On –teoksiin.

Olen vetänyt paremmaksi.  Olen – me kaikki olemme jotka tässä on olleet mukana – löytänyt kokonaisen aikakauden josta ei tiedetä mitään. Olen – olemme – löytäneet suunnattomat määrät kivipatsaita joita - ei ole huomioitu ensinkään jotka ovat tämän tuntemattoman kulttuurin tekosia. Ja kaikki tämä Suomesta ja sen syvistä  metsistä…

Wirallisen tieteen mukaan alkusuomalainen saapui maahamme Ancylusjärven aikaan n. 8600 eKr. Tämä kirja esittelee kadonneen siviilisaation joka vaikutti täällä jo 9800 -  9300 eKr.,suoranaisen korkeakulttuurin josta ei ole tiedetty mitään – tähän asti. Nyt varmaan alatte ymmärtämään millainen sensaatio meillä on käsissämme. Mikä parasta, näkemys kestää hyvin tulevat ja olevat kritiikit.

Millainen oli tämä kulttuuri? Miten he elivät ja mitä ajattelivat? Nyt ei tarvitse tyytyä luulöytöön kun voimme lähestyä heitä heidän patsaidensa kautta, sillä ne kertovat omaa tarinaansa.  Matkaamme näiden kivien perässä Hämeestä kohti Keskisuomea päätyen aina pohjoiskarjalaan saakka, ja palaamme lähtöruutuun etelämpää.

lakukivi

Yhtä kaikki, kirja on saatavissa nyt 20e hintaan ja veloitan siihen päälle  puolet postimaksuista eli 2e, yhteishinnan ollessa siis 22e, maksan omistani puolet postimerkin hinnasta.  Jokainen kirja lähtee kohti Sinua yleensä vielä samana päivänä jos mahdollista, mutta viimeistään seuraavana.  Jokainen kirja tulee  tottakai myös signeerattuna, mikä on kai itsestäänselvääkin jos tekijältä kerran tilaa. Kirjassa on 125 sivua ja lupaan ettei sitä kukaan lue läpi yhden illan aikana.

Alla on tilauslomake joten antakaa palaa. Muistakaa täyttää huolellisesti, mikään ei ole turhauttavampaa kun että postiosoitteen paikalla on pelkkä postinumero tms.

Kiitos, tilaan Megaliittikivien arvoitus -kirjan kätevästi suoraan tällä lomakkeella hintaan 20 euroa. Hinta sisältää postituskulut. Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.
Powered by BreezingForms