Ihan tässä jännittää, kun nyt joutuu viimeinkin katsomaan totuutta silmiin, ja testaamaan lehtemme kannatusta lukijakunnan keskuudessa. Voihan se olla, ettei tilaisuus kiinnosta kertakaikkiaan ketään, tai sitten sinne puhaltaa todellinen yleisörynnäkkö – kaikki on mahdollista. Joka tapauksessa; me olemme valmiina! Toivotan päätoimittajana kaikki tervetulleiksi lauantaina 10.9 paikanpäälle. Tässä nyt vähän yksityiskohtaisempaa tietoa.

Missä ja milloin

Yhdistetty lukija- ja kansalaistapaaminen olisi tarkoitus olla esoteerisin tapahtuma mitä vain luomaan pystymme. Sitä vietetään siis lauantaina 10 syyskuuta kuluvaa vuotta, kellonlyömän 10-15.30 välillä. Voi mennä pidempäänkin jos tunnelmassa löytyy.

Paikka on Tampereella ja ihan keskustassa ns. Puisto-Emmaus Hämeenpuiston ja Satakunnankadun kulmassa. Keskutorilta jalkapatikkakin vie alle kymmenen minuuttia. Tarkemmat tiedot (karttalinkkeineen) tästä:

http://www.kokousnet.fi/kokous-ja_juhlatilat/kokouspaikat_a-o/?num=240

Kuvassa Lenin puhumasaYleisömäärän vuoksi tilaisuus pidettiin ulkosalla Hämeenpuiston ja Satakunnankadun risteyksessä, taustalla Puisto-Emmauksen talo. Päätoimittaja pitää avauspuhetta.

Hermeetikko-palkinto klo 12.00

Ohjelmasta sen verran, että tarkoitus on päästää lavalle kaikenlaisia yhdistyksiä ja muita kuppikuntia heittämään varttitunnin tietoisku toiminnastaan ym. Juttua voi sitten jatkaa kojujen edessä. Virallinen osio on klo 12 reikä reikä, jolloin jaetaan arwostettu Hermeetikko-palkinto vuoden 2011 älykkäimmästä teosta. Haluan pitää palkittavan salaisuutena viime metriin saakka, mutta voin luvata että kotipesään näitä ei jaella, eikä palkittavia haeta sen perusteella että ovat julkkiksia, joiden kyljessä mekin saamme sitten ansiota. Palkinto tulee oikeasti ansioista mutta kenelle – tulkaa jännäämään.

Ray Eden vauhdissa...

Sitä ennen tai sen jälkeen saamme seurata Ray Edenin n. 20min kestävää taikashowta. Lahjakas taikuri. Kävin muuten katsomassa hänen showtaan tuossa takaviikkoina ja päätin jo silloin että tämän kaverin haluan ehdottomasti myös hermeetikon lukijakunnan eteen. 

Tässä linkki maestron kotisivuille: http://rayedenmagic.com/

Riikka Söyring iskee suoraan hermoon…

Ainoa virallinen puhuja tulee kaukaa, mutta on sitten sen arvoinen. Olen ollut pitkään Riikka Söyringin fani, ja arvostanut hänen blogiaan. Riikka on napakka, aktivisti, nopeaälyinen eikä tunnu kuvia kumartelevan. Lisäksi hänellä on vimmattu kirjoitustahti, eli muistuttaa itseäni jossain määrin. Sukulaissielu? Lisäksi vieläpä vanha punk-veteraani kuten minäkin. Hän vissiin putkahtaa lavalle siinä kellon 14-15 välillä. Riikan suoria sanoja voi seurata hänen blogistaan.

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

Ilmaiset arpajaiset – vau!

Jokaiselle tulijalle jaetaan arpalippu johon kirjoitetaan nimi ja puh.numero (siltä varalta että ehtii häipymään ennen arpajaisvoittoa) ja pudotetaan lootaan josta niitä poimitaan tasatunnein. Tämä tarkoittaa että yhdellä lipukkeella osallistutaan peräti viiteen kuuteen arvontaan päivän mittaan. Enkä moittisi palkintojakaan, olen ne itse valinnut. Arpalippu ei maksa mitään, tässä pelissä voi vain voittaa.

Kuvassa tanssivia naisiaOhjelmarunkoa on ehkä tullut rakennettua vähän suuruudenhullulla otteella

Ilmaisella sisäänpääsyllä

Nämä eivät ole kaupalliset messut, eikä tarkoitus ole panna rahoiksi. Tämä on lukijatapaaminen. Sisäänpääsy on ilmainen ja kun show on niinikään ilmainen, voi miettiä mihin sitä rahansa sitten pistäisi? Onneksi on pieni kanttiini josta voi ostaa päivän mittaan kahvia, mehua, leipää tai pullaa. Sen lisäksi tarjolla on muutama tuttu, jolta voi ostella heidän tuotteitaan. Olen kyllä valikoinut tätä porukkaa ettei mitään bulkki-kamaa siellä myytäisi, vaan laatua, laatua ja vielä kerran laatua. Näette sitten itse.

Paikalla on tai pitäisi olla:

•  Hermeetikko-lehti (tietenkin)

  Esoteerista laatukirjallisuutta myyvä T.Toikka

  Sähkö- ja Maasäteilyntutkijat ryhttp://www.maasateily.com/

•  BloodCeremony: http://www.bloodceremony.net/films_menu.php?mi=1

•  Yläkuu Kustannus: http://www.ylakuu.com/suomi/

•  Kirjakauppa ja antikvariaatti Aatma: https://www.aatma.fi/

•  Salakirjat.net: http://www.salakirjat.net/PublishedService

•  Ultra-lehti: http://www.ultra-lehti.com/

Mahdollisesti:

Tampereen UFO (varmistamaton)

Seinäjoen Voimaannu (varmistamaton)

Yhteisövapaamuurarit (varmistamaton)

Tulkaa joukolla, kertokaa kavereillenne ja levittäkää tätä linkkiä. Pannaan tupa täyteen.

Em. esittelijöille pientä infoa

Saatte antaa paljon anteeksi. Jo siitäkin etten yhtään tiedä tuleeko sinne edes ketään, jolloin päivä menee ns. susille. mutta jo senkin takia, etten ole ennen tälläistä tehnyt. Enkä saanut ketään kaverikseni suunnittelemaan ja rakentamaan hommaa. Melkoinen kaaoshan siitä tulee, joten pyydän kärsivällisyyttä. Kaikki siis vedetään paikanpäällä soolona, improvisoiden ja ratkaisten ongelmia sitä mukaa kun niitä eteen tulee. Pöydät pykätään samalla tavalla kun villissä lännessä eli se joka pykää paikkansa johonkin kohtaan preeriaa, saa olla siinä. Tällä periaatteella aikainen lintu madon nappaa.

Lastausaikaa on klo 8-10 välillä, ja pääoven edessä. Auto varmaan jalkakäytävälle ja koetetaan suorittaa lastaus rivakasti jotta ei synny ruuhkaa. Koetan olla apupoikineni kanssa kantoapuna. Muistakaa että mitään pöytiä ei ole talon puolesta, joten omat pöydät mukaan. Sen sijaan seinustat on kyllä täynnä tuoleja, joten niitä piisaa.
Sen jälkeen auto jonnekin hiivattiin siitä edestä. Koska on lauantai ja ilmaisia parkkiruutuja ei ole mailla halmeilla ja noloahan se on mennä pudotteleen kolikkoja mittariin parin tunnin välein, suositan P-Anttilaa joka on korttelin päässä (Satakunnankatua kortteli itään):

http://www.finnpark.fi/yksityisille/pysakointitalot-ja-alueet/pysakointitalot-tampereella/p-anttila/

Mikäli se on täynnä niin Hämeenpuiston alapäässä on toinenkin parkkitalo josta on kohtuullinen kävelymatka juhlapaikalle:

http://www.finnpark.fi/yksityisille/pysakointitalot-ja-alueet/pysakointitalot-tampereella/p-hameenpuisto/

Koettakaa olla aktiivisia ja omatoimisia. Älkää odottako henkilökunnan kertovan mitään, sillä mitään henkilökuntaa ei ole olemassakaan. Olette omillanne – täällä ei ole johtajia.

Jukkis
Piilota kommentointilomake