Suomalaisten tuho 10 000 eKr.

suomalaisten_tuhoKirjan hinta on vain 20 euroa.Tätä on odotettu. Viimeinkin kirja joka on todellinen epäilijän käsikirja. Ei haaskaa aikaansa nykyisten näkemysten kritisoimiseen marssittamalla päivänvaloon ristiriitaisia todisteita, joita ne oikeat tieteilijät koettavat meiltä piilotella. Päinvastoin – tässä mennään suoraan pääruokaan, eli luodaan vaihtoehtomalli kaikelle. Tämän luettuaan ei ole paluuta vanhaan. Kirja esittelee maailmanlopun, mittavan katastrofin, joka tapahtui 12 000 vuotta sitten, ja josta toivuttuaan jäljellejääneet ihmiskunnan edustajat alkoivat rakentaa kulttuuriaan uudelleen. Kun saat tämän käsiisi niin tiedät, mikä muokkasi Suomenkin maankamaran niin perusteellisesti kuin olla ja voi. Eikä se jokin ole taatusti jääkausi. (Tilauslomakkeen löydät artikkelin lopusta.)

Jääkausi – aikamme virhetulkinta

Peruskansalainen tietää ,että jääkausihan se kaiken on myllertänyt. Sen sijaan hän ei tiedä, että asiasta on viime vuosikymmeninä noussut tieteilijöiden kesken kovaa polemiikkia katastrofiteorian puolesta, joka on korvaamassa jääkauden.

Nykyisin jääkausiteoria on `nurkkaan ajettu jääkausi´ ja se elää enää niissä aukoissa joita tiede ei vielä ole selvittänyt. Myös nouseva tieto siitä, että Siperiassa, Alaskassa, Kanadan saarilla, Grönlannin rannikolla ja Suomen Lapissa ei ole merkkiäkään jäämassoista, joita piti kuulemma olla, puhuu omaa kieltään. Jääkauden lyttääminen ei kuitenkaan ole kirjan pääteema, vaan pikemmin ymmärtää, että kun tuhon aiheuttikin katastrofi, niin mistä se tuli? Jättimeteoriitti? Ei suinkaan, nouseva kosmologian ala ”sähköisen universumin teoria” puhuu massiivisista plasmapurkauksista, valtavasta sähköpurkauksesta, joka olisi aiheutunut Maapallon magneettiselta pohjoisnavalta.  Sähköinen napanuora, jossa viimein jännite kasvoi niin ylivoimaiseksi, että koko pohjoiskalotti suorastaan räjähti koko revontulivyöhykkeen mitalla. Tälläistä näkemystä ei tässä maassa olekaan ennen ääneen kerrottu, vaikka sen perustelut ovat vahvat.

Napatornado? – jo on huimaa

Kuvassa napatornadoMikäli Maapallon magneettiselle pohjoisnavalle tulisi tiheä plasmapylväs, ilmakehä sen ympärillä alkaisi muodostaa jättimäistä tornadoa ympärilleen. Lopulta olisi kosmisesta pölystä koostuva jättitornado jonka sisuksissa välähtelee kosmisia oikosulkuja väläyttäen salaman näköisiä purkauksiaan. Ilmiön mittasuhteita emme vain osaa edes kuvitella. Edelleen on kuitenkin pohjoisnavan merenpohjan sedimenteissä 3000 km leveä rouhiintunut kuoppa, arpi, joka jäi muistoksi tästä napatornadosta.

Tornado oli niin massiivinen, että se alkoi imeä merivettä sisäänsä, ja viimein kun tornado laukesi kosmisen oikosulun jälkeen, se vapautti valtameret takaisin yhdellä kertaa. Koko Amerikan manner hukkui, mutta suurempi tulva nähtiin Siperian puolella, jossa mammutit katosivat silmänräpäyksessä mudan alle. Ruotsin Lapista lähti kohti Suomea peräti 40m korkea tsunami.  Megatsunami iski kaikkialle, jopa Australian rannikolle, Bosporinsalmen läpi välimeri tyhjeni Mustaanmereen ja Pohjanmeri työntyi Itämeren edeltäjään Baltian jääjärveen.

Paljon muutakin toki tapahtui. Ennen kaikkea plasma muodosti kupumaisen rakenteen pohjoiskalotin ylle, ja tulikuumaa plasmaa valui sen reunamia pitkin – polttaen kallioon hiidenkirnuja.

Nemesis tulee – kaikki piiloon

Muinaiset egyptiläiset palvomassa plasmapylvästä  jonka toisessa päässä ruskea/punainen kääpiöMuinaiset egyptiläiset palvomassa plasmapylvästä, jonka toisessa päässä ruskea/punainen kääpiöVaan minkä kanssa Maapallo olisi muodostanut sähköisen napanuoran. Ainoa looginen vaihtoehto on Nemesis, aurinkokuntaan työntynyt ruskea kääpiö, joka evoluution valossa tulee aiheuttamaan täydellisen tuhon 26 miljoonan vuoden välein.

Tällöin tapahtuu aina sama ilmiö: pohjoisnapa alkaa kuumeta lähes trooppisiin lukemiin, mittava sukupuuttoaalto käynnistyy ja evoluutio ottaa hetkessä jättiloikan taantuakseen taas miljooniksi vuosiksi. Ohjaako Nemesis koko evoluutiota? Tapahtuuko seuraava evoluution loikka vasta 26 miljoonan vuoden päästä? Vai tapahtuuko sitä enää ikinä, ehkä Nemesis on sittenkin sama kuin Jupiter; ex-ruskea kääpiö, jolta Aurinko imaisi virrat pois, ja se kiertelee nyt sulassa sovussa muiden planeettojen kanssa. Ainakin monet kosmologit ovat vakuuttuneet, että Jupiter on alkujaan syntynyt muualla.

Elämänpuu – pohjoisnavan plasmapylväs


Miten aikalaiset kokivat pohjoisnavalla humisevan sähköpylvään, joka oli silmälle näkyvä kun elektronien tiheys nousi mittoihin, jotka tekivät sen havaittavaksi. Luultavasti se oli näkyvä vielä tuhansia vuosia varsinaisen katastrofin jälkeenkin. Tässäkö on selitys ikivanhoille myyteille maailmanpuusta Axis Mundista, joka kasvoi pohjoisnavalla? Luultavasti. Kaikki myytit ovat yhteneväisiä että pohjoisnavalla oli jotakin isoa.

Oliko maailmanpuun kulttuurinen edeltäjä valtaisa jättiläinen, joka seisoi jylhänä ja pelottavana keskellä pohjoista taivasta, luultavasti näinkin. Plasmapylvään ja ihmisfiguurin välillä on tietty visuaalinen yhteys. Näkyväksi muuttunut birkelandin virtaus on ihmisen muotoinen – erityisesti kun kaukaisuudessa siintänyt Nemesis on sen punainen pää. Vaikka kylmiltään ajatus on kaukaa haettua, on asiaan kummalliset vedenpitävät todisteet – aikalaisten tekemät kalliomaalaukset.
Suomalainen kalliomaalaus ja visuaalinen Birkelandin virtausSuomalainen kalliomaalaus ja visuaalinen Birkelandin virtaus

Identtiset kalliomaalaukset

kalliokuvatIdenttiset kuviot ympäri maapallon; Suomi, Havaiji, Afrikan dogoni-heimo ja Amerikan intiaanit.Juttu on kuitenkin niin, että kaikki kalliomaalaukset eivät esitä vain samanlaista vaan tyystin identtistä ihmisfiguuria. Tuota länkisääristä tikku-ukkoa jalat harallaan. Tätä samaa hahmoa löytää yhtälailla Kainuun korvista, Arizonan autiomaasta, Havaijin saarilta, Afrikasta kuin jopa Australiasta saakka. Aina sama hahmo, poikkeamatta piiruakaan toisen mantereen vastaavasta. On ilmiselvää, että kivikautiset kulttuurit näin yhteneväistä kuvaa toisistaan tietämättä ei voi tehdä kuin elleivät ne kuvaavat samaa näkymää. Yhdistävä asia voi silloin olla vain se, mikä taivaalla näkyy.

Reaalisesti plasmapylväs on muodoltaan juuri eikä melkein oikeanlainen muoto. Hassua kyllä, niin paljon kuin kotimaisesta kalliotaiteestamme onkin ollut juttua, kukaan ei ole koskaan keksinyt vertailla niiden yhtenäistä globaalia kuva-aihetta. Tai ehkä onkin havainnut yhtäläisyyden, mutta ei ole kehdannut siitä mitään mainita, koska kaikenselittävää teoriaa ei ole tähän mennessä ollut. Nyt on. Se on tämä kirja.

Loppukommentti

Kirjan tarkoitus on ilmiselvä: tarjota maailmankuvaa laajentava kokemus niistä asioista joista jokainen tiedonhaluinen tietoa kaipaa. Kirjaan voi suhtautua myös epäillen, kiistäen, suuttuen ja sen roskaksi todeten (mikä ei ole vaikeaa, koska se on teoria, enkä ainakaan itse ollut paikalla 12 000 vuotta sitten), mutta sen voi ottaa myös opettavaisena teoksena. Luonnontieteellinen totuus on aina enemmän mitä oppikirjat sanovat, ja kun kukaan muu ei tarjoa aitoa kansansivistystä laajentamalla tiedollista maailmankuvaa, jäi tämäkin homma taas tämän kirjan varaan. Kerrankin lukuelämys, jolla on tarjota jotakin aitoa.
 
Todetaan tähän loppuun että kirja on kunnianosoitus turkulaiselle Keijo Parkkuselle, joka jo yli 40 vuotta sitten, yhdessä Spede Pasasen kanssa, kyseenalaisti koko jääkauden. Parkkunen on puhunut hiidenkirnujen synnystä sähköisten voimien ”sähkötornadojen” vaikutuksesta, ja enempää ei mies olisi oikeassa voinut ollakaan. Sillä nykyisin monet geologit ja fyysikot ovat vakuuttuneet että Kuun, Marsin kuin maapallonkin suuret kraaterit ovat syntyneet massiivisten sähköpurkausten seurauksena.


suomalaisten_tuhoSuomalaisten tuho 10 000 eKr -kirjassa on 139 sivua täyttä tavaraa, ja hinta on 20 euroa. Sen voi tilata alla olevalla tilauslomakkeella ja se tulee postista nopeammin kuin uskalsit edes odottaa. Yleensä jo seuraavaksi arkiaamuksi, mutta viimeistään kahden päivän viiveellä.
{chronocontact}tilaus_tuho_kirjan{/chronocontact}
Piilota kommentointilomake