Tervepätuloa siis kaikki Sinikivi-lehden järjestämään tilaisuuteen lauantaina 23.2. Tampereen vanhalle kirjastotalolle sen yläkerran musiikkisaliin. Päivän mittainen ohjelma joka keskittyy muinaisteluun. Verensokeria vahvistavaa särvintä on pientä korvausta vastaan, ja paria myyntipöytääkin varmaan löytyy jos haluaa kotiinviemistä.

sinikivipaivatLukijatapahtumaan yleisöryntäys on varmasti melkoinen

Hivenen pelottaa, että istumapaikkoja on vaan 116 kpl joten kannattaa tulla paikalle heti klo 11 aikaan, jotta saa istumapaikankin.


Esiintyjinähän meillä on harrastaja-arkeologi Maritta Lehvonen, riimusauvatutkija Anne Pöyhönen ja aurinkosuuntauksiin erikoistunut Marianna Ridderstad. H. Väyrysen taidenäyttelykin löytyy. Meikäpoika häärää spiikkerinä ja hommaa tukee voimakkaasti Tampereen UFO ry, koska heidän avustuksellaan tilat sai muutamaan kymppiin, kun muuten se olis maksanut satasia.

Siinä kaikki. Paikan päällä nähdään. Ihan tässä jännää, tuleeko ketään...?

Jukkis

Ultra varmasti myy tammikuun lehteä, jossa on tekemäni juttu riimukivistä. helmikuun lehteen en ennättänyt kirjoittaa mutta maaliskuussa pärähtänee juttua kotimaisista muinaiskohteista. Työn alla on paljon muutakin.

Piilota kommentointilomake