Luomiskoodi, kirjaEräs kirjoistani; Luomiskoodi on jäänyt kerta toisensa jälkeen vähemmälle huomiolle, sillä aina nuo toiset teokset ovat onnistuneet varastamaan huomion. Tasaisesti sitäkin on kumminkin mennyt, ja kerrottakoon, että en ole ainoastaan sitä onnistunut hankkimaan taas myytäväksi, vaan että kyseessä on todellakin viimeinen laatikko, ja tämä lienee kirjoistani ensimmäinen, johon tullaan lykkäämään päälle sana loppuunmyyty – koska se päivä sitten koettaakaan.

 

Kirjan jääminen muiden teosten varjoon johtuu sen tyystin erilaisesta aihepiiristä. Kyseessä on tutkielma raamatullisesta luomiskertomuksesta, alkuperäisen heprealaisen tekstin mukaan, ja millaisia salakirjoituksia ja muita salaviestejä se sisältää. Asioita, joita rabbit ovat tutkineet vuosituhansien ajan etsiessään Toorasta alkuperäistä luomiskoodia, jonka perimätiedon mukaan Mooses koodasi sen sivuille. Arkisemmin asian voi ilmaista niinkin, että koodit käsittävät antiikin maailman edistyneimmän tiedon, jota silloiset oppineet tutkivat. Sehän ei ole salaisuus, että alkuperäisen kabbalan ja nykypäiväisen kvanttifysiikan termistöt ovat suhteellisen samanlaisia. Koodeista ilmenee mm. Marsin napahalkaisija, tutustumme rabbi Accolaiseen joka Toorakoodista selvitti mm. maailmankaikkeuden iän 15.3 miljardia vuotta sekä aurinkokunnan koon. Koodit ovat perusteltu tavalla, joka ei juurikaan jätä epäilyksille ja kritiikille sijaa. Ainoa onko valmis hyväksymään, että antiikin kabbalistit olisivat tunteneet maailmankaikkeuden salaisuuksia tavalla, josta nykypäivänkin edistynein tiede on vain hämärästi hajulla. Tässä kumminkin astutaan turhia kyselemättä alkuperäisen kabbalan syövereihin ja otetaan salaisuudet salaisuuksina.

Kirjan synty tapahtui aikanaan niin, että kun kabbala oli kuuma aihe, ei aiheesta juurikaan ollut minkäänlaista suomenkielistä esitystä. Poislukien tietty NewAge-piirien hömppä-kirjat joita nyt ei voi millään muotoa rabbiinista kabbalaa nähneetkään. Niinpä otin ja kirjoitin. Nyt on vaan niin, että kirja alkaa olla lähellä loppuunmyyntiään ja luulenpa, että alkaa olla viimeiset hetket käsillä kun sitä voi vielä hankkia. Tämähän on sitä tavaraa jota kaikkeen "jännään" perehtyneet teinit tapaavat kirjastoista varastaa, joten saako tätä sitten lopulta sieltäkään, jää nähtäväksi. Noh, onneksi tuota on sentään täysi pahvilaatikollinen joten luulisi, että tämä vuosi vielä kirjaa piisaa. Mainittakoon että tästä aiheesta po. teos on edelleen ainoa. Mainitsen tästä pahvilaatikosta nyt senkin, että se oli kustantajan viimeinen joten tällä hetkellä kirjaa saa vain ja ainoastaan minulta.

Saadakseni vähän vauhtia lukijakuntaan aloitan tietty reippaalla tarjouksella. Kirjan ovh on ollut ja pysynyt 20 eurossa, mutta vedetään nyt parikin tarjousta kehiin. Myyn sitä tästä eteenpäin koko kesän ajan muhkeaan tarjoushintaan 14 euroa, mutta varaan oikeuden nostaa hintaa syksyllä. Eli jos on nuuka tyyppi, kiinnostunut tietämään mitä se kabbala on, nyt alkais olla oikea hetki iskeä.

Alla on lomake, jonka voi täyttää ja odotella seuraavaa arkipäivää ja postinjakoa.

Lomake poistettu. Kirjaa ei enää saatavilla.
Piilota kommentointilomake