Tässä on ny niin monta moneksi, että täytyy oikeen tehdä tälläinen pikamuistio. Monta tapahtumaa ja julkaisua samaan aikaan, eli vilkas on kevät, vilkasta on, sano.

Eli korostetaan vielä lauantaina 5.4 on siis perinteinen Sinikivi-tapahtuma, ja teemana on siis kummitukset. Paikka on Tampereen vanha kirjastotalo, joka siis sijaitsee Keskustorin puistossa olevassa kivirakennuksessa. Se taas on torilla näkyvän kirkonkappelin takana. Pakkohan tää on mainita kun kuuleman mukaan jengi on taas tulossa, ja ulkopaikkakunnaltakin ollaan tulossa ainakin jonkinlaisin joukoin. Ketään ei tapahtuma tule jättämään kylmäksi.

Siinä 9.4 tai niillä main uutuuskirja Geomantia näkee päivänvalonsa ja pääsen niitä postitteleen ennakkotilaajille. Päivämäärän myöhäisyys johtuu itsestäni riippumattomista syistä. Julkisuudessa olleiden tietojen vastaisesti hintakaan ei olisi ihan 25e vaan vähän matalampi. Luultavasti 20e johon tulee kahden euron postituskulu, eli siis 22e. Koetan olla reilua poikaa hinnan ja sivumäärän välisessä ikuisessa jännitteessä. Jos ei vielä ole varannut, niin kannattaa tehdä nyt  ja kaavake on näillä sivuilla. Kirja tulee näillä näkymin jäämään viimeisekseni muinaishistorian saralla, ja koska muinaiskunkku on myyty loppuun, niin se tulee olemaan ainoa käsiinsaava teos joka käsittelee esim noita satakunnan kirkkoja, jotka tunnetusti on rakennettu toistuvin välimatkoin kuin jonkin esoteerisen koodin ohjaamana. Eikä hintaa tulla laskemaan missään kohtaa, ja kun tämäkin myydään loppuun – se myydään loppuun. Odotan tästä, ennakkotilausten perusteella, pienimuotoista hittiäkin.

Heti perjantaina 11.4 on siis Tampereen kirjamessut jonne olen varannut pöytäpaikan. Pitkästä aikaa pääsen minäkin taas messuileen. Koetan samalla päästä eroon kotihyllyni ylijäämäkirjoista ja roudaan paikalle ainakin videoitani, joita taas on kertynyt. Seassa harvinaisuuksiakin. Tulkaa moikkaan jos olette paikan päällä. Jos pöytä on silloin tyhjä kun tuutte, oon luultavasti ketjupolttamassa mutta voi olla että pestaan itselleni päivystäjän siksi aikaa..?

Jossain kohtaa pitäisi painosta tulla meitin tekemä findie-elokuva, eli talkoovoimin tehty tee-se-itse –leffa Vaivaistalo. Tyylitietoista wanhan ajan kartanokummittelua. Pituus 40 min ja videoon on saatu ympättyä mukaan myös pari tekemääni lyhytelokuvaa, josta toinen youtube-hitiksi noussut Zombievyöhyke. Sen voi katsoa etukäteen vaikka tästä.

http://www.youtube.com/watch?v=_BPnyYe3L-E

kummitustalonLadyVaivaistalo on tyylitietoista kartanokummitteluaEikös ollutkin kosmisia voimia syleilevää rakkauden valoa?

Aattelin ottaa Vaivaistaloa videolle sellaisen 300kpl ja luulenpa että niistä valtaosa menee jo näyttelijöiden taskuun, ja elokuva-alan ihmiset rötsii toisen mokoman. Kotimainen indie-elokuva on aina tapahtuma, ja jos elokuva teittiä kiinnostaa niin koettakaa se hankkia ennätysajassa kunhan sitä pääsee täällä mainosteleen. Nopeat syö hitaat. Hintakaan tuskin tulee olemaan paha, jossain 7e hujakoilla ja tällä rahalla saatan kustantaa toisenkin erän, mikäli jengi tästä innostuu. Aika näyttää. Tehän sen päätätte mihin hilunne pistätte, ja millainen toiminta teistä on tukemisen arvoista. Tästä leffasta lisää myöhemmin. ja saatte olla varmoja että siitä kuulette. Enemmän kun tahtoisittekaan.

Sitten on vielä ilouutinen, että pieni erä Suomen Mysteerit –kirjaa tulee vielä päivänvaloon jossain kohtaa huhtikuuta. Vihoviimeiset kappaleet. Kirjahan myytiin loppuun lähes ennätysajassa, joten näistä tullaan tappelemaan. Sitä en tiedä missä määrin sitä edes riittää nettiin myytäväksi, mutta tampereen Hengen- ja Tiedonmessuille ainakin. Sehän siis pidetään jossain siinä 25-27.4 ja luonnollisesti on pöytäpaikka sielläkin. Kuten sanottua, saa tulla jutusteleen.

ja jos Mysteerit –kirjaa jää yli, kaupustellaan täällä kesän aikana.

Olen kuulemma pitämässä luentoa geomantiasta vielä jossain toukokuun (?) puolella Ufo-rockissa mutta siitä en osaa sanoa vielä itsekään mitään, mutta luultavasti se on 2.5 perjantaina, eli heti vappukrapulan jälkeen. Paikka on Tullintorilla, mutta lisätiedotusta tulee palstalle.

Tälläsiä siis duunataan tässä lähikuukausina. Monta asiaa päällekäin ja peräkkäin.

Jukkis

Piilota kommentointilomake