Teen tähän tälläisen pikapäivityksen jossa esitän muutaman provoavan väitteen. Ne tuntuvat pöyristyttäviltä sen takia, että uskon valtaosan nielleen median tarjoaman totuuden. Silti jonkun on totuuskin sanottava. En viitsi tässä yhteydessä perustella kovinkaan pitkäpiimäisesti, koska tälle stoorille ei tulisi muuten koskaan loppua. Sitä varten on sitten tuo keskustelupalsta. Piti tehdä tämä jo aiemmin mutta kun kerran kollektiivinen hulluus tarttui tähän kansaan, niin piti odotella laineiden laskeutumista.

 

Ukrainan vallankumouksen eli tutummin Euro-maidanin toteuttivat lähinnä uusnatsit. Heitä ei pidä missään nimessä kutsua venäläisittäin fasisteiksi, vaan ne oli ja on ihan pesunkestävää hakaristiporukkaa. Kunnon hitleristejä. Vallankumouksen pyörteissä he kunnostautuivat lähinnä ampumalla omia mielenosoittajiaan selkään ja syyttämällä siitä silloista presidenttiä saadakseen tunteet kuumenemaan.

 

Aitoina uusnatseina he aloittivat heti apartheid-lakien luomisen maassaan asuvaa venäläisväestöä vastaan, joka johti sittemmin Krimin niemimaan irtautumiseen Ukrainasta kuin myös antoi alkusysäyksen itä-ukrainan tuleville tapahtumille.

 

Venäjä ei koskaan miehittänyt Krimin niemimaata, vaan irtautuminen tapahtui täysin paikallisvoimin. Todisteet – tai niiden puuttumiset – ovat tässä kohtaa harvinaisen selvät. Länsimedia vääristeli tämän aivan täysin.

 

Länsimaat asettuivat avoimesti Kiovan juntan puolelle, eikä ole kantaansa muuttanut – päinvastoin. Antoivat ensimmäisen EU-avustuksenkin joka katosi samoin tein oligarkkien taskuihin, ja muutenkin juntta haistatti koko IMF:n talouskurille. Pikemmin nekin rahat joilla piti lyhentää maailmanpankin velkaa, katosivat samalla tavalla olemattomiin yksityistileille. Tuli lisääkin rahaa Gazpromin kaasulaskun maksuun, mutta niillä rahoilla ei koskaan maksettu mitään kaasulaskuja, nekin vain katosivat. Sellainen on länsimaiden yhteistyökumppani kaikessa koruttomuudessaan.

 

Kiova haki legitiimiä itselleen pelottelemalla kansalaisiaan venäjän invaasiolla. Se uskotteli että venäläiset tulee tai on tulleetkin jo maan kimppuun. Koko juttu oli ihan satua alusta loppuun – tympeää sotapropagandaa – mutta länsimedia toisti jokaisen feikkiuutisen täytenä totena. Näitä valheita on satoja eikä niitä voi tässä kuvitellakaan luettelevansa. Hämmästyttää vaan että länsimedialla tuollainen kuin lähdekriittisyys on ihan tuntematon käsite.

 

Tosin John Kerry esitti satelliittikuvia venäläisjoukoista rajalla, ja molemmilla kerroilla kuvat paljastuivat väärennöksiksi, joka paljastuttuaan söivät Obaman kansansuosiota. Sittemmin todisteita on haettu somesta jossa pienikin nettihuhu on esitetty kohuotsikoin. Uutisointi onkin pysynyt tasaisen ala-arvoisena ja käytännössä länsimaissa median uskottavuus onkin pudonnut kriisin edetessä n. 46% aina 22% saakka. Paitsi Suomessa, jossa uskotaan mediaan liikuttavan naivisti. Me olemmekin aina olleet pölkkypäitä.

 

On myös syytelty kuinka Venäjä tukee itä-ukrainan separatisteja, mutta tästäkään ei ole olemassa yhtäkään kiistatonta todistetta. Itse asiassa on niin, että venäläisten ainoat toimet tuntuvat liikkuvan diplomatiassa ja ukrainan sisällissodan osapuolten saamisessa saman neuvottelupöydän ääreen. Länsimaat eivät kuitenkaan halua mitään tulitaukoja ja seisovat tässä kohtaa juntan takana. Siinä missä länsimaat syyttelevät venäläisiä ukrainan asioihin sekaantumisesta, ne itse kiikuttavat sinne aselasteja toinen toisensa perästä. Itä-euroopan nato-maista tulee junanvaunukaupalla panssareita ja USA on antanut jo miljardilla aseapua. Melkoisen tekopyhää tietenkin mutta vitsi on siinäkin, että talouspakotteet ovat täysin vailla perusteita.

 

Eikä tässä kaikki. Sitten tuli tämä MH17 –matkustajakoneen alasampuminen. Länsijohtajat ulvoivat sormi pystyssä syyllisten asettamista oikeuden eteen, ja mitä enemmän asia alkoi valkenemaan, sen pienemmiksi tuntuivat separatistien hommat jäävän. Kaikki kuulut kuvat separatistien BUK-ohjuksesta ovat sittemmin paljastuneet väärennöksiksi. Sen sijaan näyttää yhä ilmeisemmältä että koneen ampui Kiovan juntan luotsaama SU-25 –hävittäjä – ja ilmeisen tarkoituksella. Mitä enemmän syyttävä sormi menee Kiovan suuntaan – jota länsimaat sponsoroivat – sen hiljaisemmaksi länsimediakin käy asian tiimoilta. Muistetaan sekin että Kiovan juntta on tehnyt kaikkensa estääkseen turmatutkinnan, ja jarruttanut sitä kykyjensä mukaan. Länsimaiden hiljaisella hyväksynnällä.

 

Koska tätä ei uutisoida niin varsinaisessa sisällisodassa separatisit ovat voitolla. Kiovan armeija joko tuhoutui tai joutui motteihin prikaatikaupalla. Toinen aalto jonka Kiova sai kaavittua, joutui sekin saarroksiin. Kalustoa on tuhoutunut määrät joka muistuttaa jo Kurskin taistelua 1943. Tällä hetkellä – tätä kirjoittaessa – separatistit ovat aloittaneet laajat vastahyökkäykset. ja sehän länsimaita vituttaa.

 

Jokainen näistä asioista on tarkistettavissa ja tutkittavissa. On melko ilmeistä että meille valehdellaan ihan kybällä päivälehtien ja television toimesta. Itse asiassa on niin, että venäläiset ovat aivan syyttömiä yhteenkään ukrainan tapahtumaan. Koko se asenne-ilmapiiri – kuinka Putin luo uutta Neuvostoliittoa – ovat aivan naurettavia, mutta jostain kumman syystä keskiverto suomalaismies tuntuu uskovan valheen toisensa jälkeen, jos se on samansuuntainen hänen oman maailmankuvansa kanssa. Antaa hullujen mölytä mutta naputinpa tämän ihan sen takia, että jonkun on täällä tosiasioissakin pysyttävä. Uskonpa että on olemassa juntteja jotka kuittaavat tämän sillä, että olen vähintään joku kremlin agentti mutta loppupeleissä – sitten joskus – tuo kaikki ylläoleva osoittautuu vielä todeksi. ja että teitä kaikkia on vedetty aikas rankasti nenästä

Jukkis - Kremlin kellokas ja osa viidettä kolonnaa

 

Piilota kommentointilomake