Kiitän kaikkia Jättihämähäkit -kirjan tilaajia. Mukavaa saada kotiinsa vähän tilaa kun noita kirjalaatikoita lojuu joka nurkassa, ja saa nyt vähän levitellä käsiään. Jatketaan siis joululahjatarjoilua. Nyt lahjoitan ankean joulun pelastamiseksi toisen kirjani Zombievyöhyke.

 

Tämä nyt on tällainen hätäpäivitys sillä en arvannut että tilauksia tulisi noin muhkeat määrät ja itse asiassa tuli alle vuorokaudessa enemmän tillauksia kuin mitä kirjoja oli. Niitä on tässä sitten kiikutettu selkä vääränä kohti postilaitosta. mutta elkää hyvät ihmiset enää tilaiilko tota jättähämähäkkiä. Painos on nyt sitten viralllisesti kadonnut käsistäni kohti maailman turkuja ja toreja.

 

mutta koska tuota Zombievyöhyke -kirjasta nyt sattuu oleen vielä parit pahvilaatikot niin lahjoitetaan nekin nyt sitten pois. Täytä alla oleva lomake äläkä välitä jos siinä lukee jotain hämähäkeistä sillä sillä tilataan nyt zombbaria.

 

Se tulee siis kotiisi täysin maksutta, postimaksut maksettuna vailla mitään ennakko- tai reunaehtoja. Se on allekirjoittaneen täysin maksuton joululahja juuri Sinulle. Ei muuta kun otat vaan ahneesti vastaan mitä annetaan.

Lukuhetkiä

YES! Ilmainen joululahja kelpaa aina. Täytänpä tämän ja tiedän mitä annan lahjaksi pahimmalle vihamiehelleni.

Kirjoja ei enää ole saatavilla. Tilauslomake on poistetu.

Piilota kommentointilomake