Sinikivipäivät ovat taas täällä. Kuten aina, kokoonnumme nytkin Tampereen vanhalla kirjastotalolla, siellä keskustorinpuiston syövereissä, nyt lauantaina 19.9 klo 11 alkaen.

Tässä on miettinyt taas jotain iskevää teemaa, ja kun ilmapiiri on tuollainen yhteiskunnalliseen vivahtava, niin teemana on kaikenlainen vaihtoehtoilu. Voiko vaihtoehtokulttuuri –tieto tai –media olla varteenotettavaa. Yhtä kaikki, tämä olisi tarkoitus selvittää ja vaikka ohjelmarunko tässä esitettynä vaikuttaa enemmän kun aneemiselta, tulee sisältö olemaan tietenkin rikkaampi.

Pitää kuitenkin muistaa se tärkein, eli hauskaahan me olemme pitämässä ja viihtymässä lauantain ratoksi.

ghosts
Sinikivipäivään tullaan perinteisesti myös haudantakaa - on ne sen verran suosittuja


Sisään saapi luikerrella siis la 19.9 siinä varttia vaille yksitoista aamupäivällä. Ääneen pääsee – voi ei – kuten aina allekirjoittanut mölisemällä jotain vaihtoehtotieteestä aina vaihtoehtohistoriaan. Onko nykytulkinta kaikessa ihan oikeasuuntainen. Luonnollisesti esimerkkinä käytän hittikirjaani Vaiettu Muinaisuus.

klo 11.00-11.50 jukkis; vaiettu muinaisuus
klo 11.50 - 12.15 jotain kahvitaukoo
klo 12.15- 13.30 Riikka Söyring; Vaihtoehtomedia - pyrkimys, merkitys ja vaikutukset
klo 13.30 -14. 00 ovet säppiin ja jos on jotain yhdistysasioita niin tähän kohtaan

Kuten luette, niin pääpuhujana on maineikas Riikka Söyring jostain tuolta Päijänteen tuolta puolen. Riikka ei kauheasti esittelyjä kaipaa – hän ei ole yksi parhaita vaihtoehtomedian edustajia vaan paras. Luennon nimi on Vaihtoehtomedia - pyrkimys, merkitys ja vaikutukset, ja luulen ettei se jätä ketään kylmäksi. Olen sillle varannut aikaa. Tiedän kokemuksesta että Riikan luennot on elämystapahtuma.

Minähän olen kerran aiemminkin kutsunut Riikan Tampereelle. Se taisi olla muinaisilla hermeetikko-päivillä jossa yleisö ei meinannut päästää häntä mitenkään. Kun sanoin et nyt on pakko panna ovet jo säppiin, ne jäi palopuhumaan oven ulkopuolelle. Lähdin siitä sitten omia teitäni jonnekin ja kun palasin tuntia myöhemmin hämeenpuiston ohi, huomasin keskellä puistoa Riikan edelleen olevan väkijoukon piirittämänä. Saa olla aikas kova luennoitsija kun luento jatkuu vielä ulkonakin.
142 Table Seance
Viimeksihän myös räyhähenget tulivat sinikivitapahtumaan. Siitä sitä muisteluksia piisaakin


mutta näin. Pääasia että vuosikierros taas alkaa ja kuten aina, sisäänpääsy on ilmainen mutta särpimestä joutuu maksaan. Tervetuloa tietenkin itsekullekin ja muistakaa että Sinikivi-tapahtumat on kuten aina, uniikkeja ja ainutlaatuisia ja niissä jos missä kokee sisältöä.

Jukkis

Piilota kommentointilomake