Sinikivi-tapahtuma siis tulossa nyt keväällä…

Tai oikeammin vietämme Tampereen Ufon synttäreitä mutta ratsastetaan nyt kaksilla rattailla ja mainostellaan tapahtumaa sekä ufon tapahtumana että sinikiven.

Paikka ja aika tulee olemaan lauantaina 19.03 klo 11-17 välisenä aikana ja paikka on Tampereella sijaitseva Haiharan kartano. Se sijaitsee tampereen kaukajärvellä osoitteessa Haiharankatu 30

http://www.tampere.fi/kulttuuripalvelut/toimipisteet/haihara.html

Koska kyseessä on ihka aito kummituskartano, niin tottakai koetan masinoida paikanpäälle kangasalalaisen kummitusporukan joka äkkiä infrapunalla kampaa naapurihuoneessa lymyävän valkoisen ladyn, jota ihmissilmä ei näe. Sanomattakin selvää että saat käyttää laitteita itsekin, jos lupaat ettet riko.

Kyseessä ei ole mikä tahansa puolivillainen tapahtuma vaan hyvinkin aktiivinen tapahtuma jota on rakenneltu pitkään ja hartaasti. Kysytääs ensin olennaisin kysymys; omaatko sinä paranormaaleja kykyjä?

Sen vuoksi pihamaalla – sään salliessa – koetetaan pitää varvunheilutuksen SM-kisat ja paras varpumestari saa tietenkin ansiokkaat palkinnot. Ottaako tämän nyt sitten verisen tosissaan vai huumorimielellä, on osallistujan oma päätös.

Samaa kaliberia tulee edustamaan PSI-bingo joka tullaan suorittamaan ihka aidoilla ESP-korteilla. Voit voittaa senkin ja sanoa että pääsit näin pitkälle onnekkaan arvailun seurauksena mutta vähättely muuttuu kummasti kun kouraan lyödään diplomi jonka kantaja omaa aitoja telepaattisia kykyjä. Sellaistahan ei seinällään ihan joka uolevilla olekaan.

On myös museonäyttely. Mitä esineitä muinaiset ufot jättivät maapallomme pinnalle ja millaista teknologiaa rakennettiin ufo-tekniikalla. Esineet on tietenkin näköiskopioita alkuperäisistä ja tällä videolla valmistetaan yhtä:

https://www.youtube.com/watch?v=_KptMD-n9LI

Olenko muuten maininnut että moista näyttelyä ei ole tiettävästi kukaan koskaan missään rakentanut?

Palkitsemme myös vuoden kirjan eli kulttuuriteon muhkealla palkinnolla eli siihen sisältyy ainaskin käytetty bussilippu matkalta koivistonkylä – keskusta ja mahdollisesti kaksi viikkoa vanha ilmaisjakelulehti Tamperelainen sekä tietenkin asiaan kuuluva diplomi, joka tullaan tulostamaan kaverin tulostimella kun oma canoni on taas rikki. Taputetaan kaikki voittajalle.

Muitakin mielenkiintoisia juttuja ja ihmisiä tulee löytymään ja tylsää ei ole kellään.

odottavan aika
Odottavan aika on tietenkin pitkää ja piinaavaa. Vastako se Sinikivi-tapahtuma on maaliskuussa?

Niin… ja koska kyseessä on vanhan koulukunnan rajatiedettä niin paikan päällä on myynnissä kattavin rajatiedekirjallisuuden anti. Oikein 70-lukulaisia löytöjä. Jotain muutakin saadaan kenties sinne myyntiin jos vaan löytyy rohkeita kaupustelijoita. Pöytäpaikan hinta on vielä auki mutta ei me kiskureita olla – muutamalla kympillä pärjää jo oikein pitkälle. Siis nyt puhutaan tietenkin vaan metristä kahdesta eikä mistään sirkuskulkueesta. Pidätämme oikeuden evätä jutut jotka ei sovellu tapahtuman tyyliin.

Luonnollisesti paikanpäällä on myös kanttiini josta irtoaa sumppia, juotavaa, pikkusuolaista, pullaa ja ilmeisesti myös soppaakin jottei tartte lähtee kesken kaiken meneen kiljuvan nälän takia.

Ehtoo päättyy ensi-iltaan. Silloin katselemme allekirjoittaneen kalkkuna-elokuvan Niina – palkkionmetsästäjä joka ei ole ollenkaan tehty tosikoille. Elokuvan sankaritar saattaa myös olla paikalla ja kertoo meille itsestään parilla sanalla. Elokuvahan on kuvattu po. kartanolla edellisvuonna ja myös Tampereen Ufo antoi siihen logistista apua. Siis edellyttäen että tekniikka ei petä juuri ennen verhojen aukeamista.

Sanomatta vielä jäi että tapahtuma on periaatteessa ilmainen mutta 2 euron vapaaehtoismaksu peritään ovella koska te kaikki haluatte tukea tapahtumaa ja varmistaa ettei tule niin pahasti takkiin ettei seuraavana vuonna voida mitään järjestää.

Oikeus muutoksiin pidätetään koska eihän nää ikinä mene kuten pitäisi. Ohjelmarunko tulee tarkentumaan.

Jukkis

Piilota kommentointilomake