Sinikivi-tapahtuma on täällä pitkästä – tai pikemmin ensimmäistä – kertaa. Wirallisesti kyse on kumminkin Tampereen Ufon 43-vuotis –synttäreistä joka on sopivan epämääräinen luku. Se kuitenkin kielii että Ufo on pitkäikäisin tän alan yhdistys joka on kaikkea muuta kuin hiipumassa. Kuten Sinikivikään.

Tervetuloa kaikki 19.3 klo 11 alk. Haiharan kartanolle

Tapahtumapaikka on siis Tampere ja paikka on Haiharan kartano kaukajärvellä. Virallinen osoite on kai Haiharankatu 30. Käsittääkseni auton saa jättää siihen pitkälle suoralle haiharankadulla mutta varmuudella ainakin kaukajärven ostoshelvetin parkkiksille – äkkiä siitä kävelee. Bussillakin pääsee mutten yhtään tiedä millä numerolla.

Nyt kun tapahtumapaikka on selvinnyt, pitää vielä tietää oikea päivä. Se on lauantai 19.3 eli nyt kuluvaa vuotta ja tapahtuma alkaa klo 11 ja päättyy n. klo 16 maissa. Paikalla on kanttiini josta pitäis saada makeaa, suolaista, sumppia ja soppaa joten ihan nääntyä ei tartte, ja hinnathan meillä on aina reilut.

Sisäänpääsymaksu meillä on ja se on vitosen. Mieluiten tasaraha mukaan. Pakko pitää ovihintaa että saadaan paikka maksettua ja jos ei jäädä persiilleen ihan mahottomasti, voidaan jatkaa vuoden päästä. vastineeksi saa sitten ohjelman lisäksi ihka aidon foliohatun joita me ollaan taiteltu sadalle ensimmäiselle. Eipähän pääse enää illuminati lukeen ajatuksia. ja pentele ellei huumorintajussa löydy...

foliohattu
Ihka aidot folliohatut takaavat ettei NWO pääse paikalle vakoilemaan kenenkään aivosähkökäyriä. Tälläiset hatut jos mitkä antavat arvokkuutta ja kielivät ettei tää mikään hörhötapahtuma ole. Kuvassa suurmestari. 

Ohjelma on suurinpiirtein seuraavanlainen:

Klo 11 aamunavaus ja Jussi Lehtosen n. 20-30 min luento kartanokummittelusta – kummituskartanossa kun ollaan.

Pihalla alkaa 11.30 – 13.00 välisen ajan Varvunkäytön SM-kisat johon voit osallistua omaan tahtiin. Maahan on kätkettynä kaikenlaista kolikkopusseista kännyköihin ja se joka niitä löytää on vahvoilla SM-mestariksi. Ilmojen pilatessa suunnitelmat, pidetään kisa sisätiloissa.

Sisällä pidetään myös yhdessä pöydässä ESP-bingo eli voit testata ajatustenlukukykyjäsi. Jos omaat paranormaaleja kykyä saatat voittaa ja saada palkinnon lisäksi hienon diplomin seinällesi.

Klo 13 palkitaan vuoden älykkäin kirja – kuka sitten onkaan voittaja .

Voit tutustua myös museoomme. Oletko aina ihmetellyt millaista tavaraa muinaiset ufot ovat jättäneet maapallolle tai millaista teknologiaa tarjonneet? me olemme tehneet ihka aitoja replikoita näistä esineistä ja onpa seassa muutama aitokin. Tiettävästi tämä on ainoa tämänlainen näyttely koko maapallon mittakaavassa.

Onpa myös järjestetty että paikalla olisi myyjinä parhaimmat ja laadukkaimmat eso-kirjallisuuden tarjoajat. Täältä sitten aitoja löytöjä ja viidakonlakihan on näissä ostohommissa se juttu, jolla harvinaisuudet kerätään pöydistä pois. Luvassa on taatusti outoa kirjallisuutta johon ei anttilassa sit törmääkään.

Päivä huipentuu klo 15 maissa jolloin alkaa pyörimään Trash-elokuva nimeltään Niina – palkkionmetsästäjä. Se on allekirjoittaneen tekemä. Se on 40min lyhytelokuva josta aattelin sanoa pari varoituksen sanaa etukäteen. Ihan perheen pienimmille se ei sovi, mutten sit tiedä sopiiko kenellekään…?

Jos meillä on onnea, elokuvan sankaritar on paikalla ja koska hän on tunnettu alternative-malli, te kysytte mikä se sellainen on. Hän kertoo.

Varaan tietenkin oikeuden ohjelmamuutoksiin ym. näissä hommissa kuulu murphynlaki kummittelee koko ajan taustalla ja se mikä menee pieleen - menee yleensä pieleen. mut ei vielä maalata pirua seinälle.

  mutta jos meillä kaikilla oli hauskaa, rentoa ja mukavaa niin ensvuonna sit uudestaan.

Jukkis

Päämajoitusmestari

Piilota kommentointilomake