Piti niin jäädä tän etusivun kanssa jo kesälaitumille mut yks päivitys vielä... tarjoan teitille elokuvan!

Esikoisteokseni Vaivaistalo on sitten vapautettu luontoon eli pistetty youtubeen ja sen voi kattoa sieltä tai sitten suoraan tästä jos vaan saan linkin jotenkuten toimiin.

DVD-videokin on myyty loppuun aikaa sitten ja onnellisia ne, jotka sen omistaa, sillä indie-elokuvia - joita tässä maassa tehdään rutkasti - on oikeastaan mahdoton nähdä missään. Harvoin tekijät niitä katsovat yleisemmän levittämisen arvoiseksi ja koska youtubekin nyt omaa ns. amerikkalaiset arvot julkaisukriteereissään, niin eihän niitä aina nää ees siellä, koska ne poistettas tai pantas ainaski ikärajan taakse.

Vaivaistalo ei sentään sensuurin kynsiin joudu sillä se on perinteinen kartanokummituselokuva. Hyytävä, tunnelmallinen, jännitettä tasaisesti nostava. Itsehän rakastan kartanokummittelua ja pidän niitä kauhuelokuvien eliittinä, tyylitietoisena genrenä ja kaukana halvasta.

Tämän leffan pituus on 40 min ja se on tehty aidolla rakkaudella. Jos se tuntuu vähän kömpelöltä niin kannattaa muistaa että se oli ensimmäinen elokuvani ja sen takia sitä aikanaan väännettiin kymmenen vuorokautta putkeen. Vertailun vuoksi esim tuleva elokuvani Prioni on kaksi kertaa pidempi ja tehty puolet lyhyeämmässä ajassa - niin sitä ihminen kehittyy...Antoisaa elokuvailtaa ja vielä antoisampaa kesää kaikille

Jukkis the hitchcock-fani.
Piilota kommentointilomake