Tässä osassa tutustumme YLEn hallitussuhteisiin ja näemme miten se on sekä hallituspolitiikan ulko- että sisäpolitiikan jatke. Älkää lukeko tätä koska tämä juttu on oikeasti pelottava ja vain enteilee tulevia asioita.

Ulkopoliittinen linjaus - kritiikitön uutisointi

Kuvio pitää vain ymmärtää. Siitä voi tehdä vaikka kaavion jos haluaa. Sen alkupää on tietenkin Yhdysvalloissa Obaman hallinnossa. Jokainen meistä tietää, että tämä hallinto on edustanut sitä surullisenkuuluisaa amerikkalaista hegemoniaa eli tutummin amerikkalaista imperialismia. Tähän päälle voidaan listata vielä sen perimät talouspoliittiset linjaukset, jotka edustavat tätä globalisaatiota, joka tunnetusti etenee talouskriisistä toiseen mittavien sosiaalisten ongelmien kera. Mutta tämä tästä, ei tässä ole tarkoitus ruotia amerikkalaisten meininkiä vaan mikä on sen suhde tänne kaukaiseen piskuiseen suomeemme.

No nythän on niin, että Kokoomus on erityisen hartaasti rakentanut suhteita Obaman hallintoon ja niin kauan kun Kokoomus on hallituksessa istunut, on näitä suhteita syvennetty, ja pian niistä onkin kasvanut samanlainen suunnannäyttäjä kuin mitä aikanaan oli Kekkosen idänsuhteet – asia jota ei saa arvostella ja jota pitää apinoida pikkutarkasti. Siihen ovat yhtyneet sittemmin kaikki porvaripuolueet ja ilmeisesti myös vasemmiston oikeistosiipikin. Voidaan liioittelematta sanoa että nämä suhteet määrittävät tällä hetkellä koko Suomen turvallisuus- ja ulkopolitiikan.

brainwash11
Kuva tiivistää asian paremmin kuin tuhat sanaa. Nuo ovat sinun aivosi. Suihku on YLE ja sen pääjohtaja Atte Jääskeläinen. Hana on maan hallitus ja itse putki sata kybersotaan koulutettua virkamiestä joiden päätehtävä on toimia amerikkalaisten tarkoitusperien jatkeena. 

Kyse ei ole pelkästä poliittisesta yhteistyöstä vaan myös talousmallista eli tästä kuulusta ”yritysystävällisestä” talouspolitiikasta ts. globalisaatiosta. Sitten on se näkyvin juttu eli mediayhteistyö. Valtamedia on vahvasti sitoutunut kaikissa ulkopoliittisissa kysymyksissä obamalaisen hallinnon linjanvetoihin, sarananaan tietenkin maamme istuva hallitus. Näin valtamediasta, erityisesti YLEstä on tullut hallituksen yksisilmäinen äänitorvi. Troijanhevosena toimii YLEn johtaja Atte Jääskeläinen. Korostetaan erikseen että tälläinen malli on olemassa vain diktatuureissa jossa viestimet toitottavat vain valtaapitävien saneluita, ja se malli on nyt meilläkin.

Se alkaa tosiaan jo tuolta Ukrainan kriisistä ja jopa ennen sitäkin. Kun amerikkalaiset vehkeilivät jo ennen maidania vallankaappausta Ukrainassa, aloitettiin Suomessakin mielikuvasota jo hyvissä ajoin. Jokainen saattaa muistaa jo Sotshin olympiakisojen aikaan miten Putin-kritiikki nostettiin agendaksi YLEn toimesta. Sillä valmisteltiin maaperää tuleviin tapahtumiin. Sen toinen pää on sitten näissä Obaman lausunnoissa jossa Venäjä vaikutti Yhdysvaltain presidentinvaaleihin, asia jonka kuka tahansa rivikansalainen ymmärtää täydeksi hölynpölyksi, mutta jota kotimaiset viestimet uutisoivat siitä huolimatta vakavalla naamalla vaikka jokainen näkee väitteiden naurettavuuden.

Siinä välissä olemme nähneet vaikka mitä valeuutista. Olemme nähneet sen Ukrainan kriisin aikana, Syyrian sodan yksipuolisena uutisointina, osittain jopa ristiriitaisena, olemme nähneet sen tapana uutisoida Venäjästä ja erityisesti Venäjän päämies Putin on länsimediassa tehty lähes hirviöksi. Natoa on ihannoitu tyystin yksipuolisesti. Monien silmät ovat vasta nyt avautuneet, kiitos sille että pääministeri Sipilä itse paljasti miten syvässä lieassa YLE on hallituksen käsissä.

Sisäpoliittinen PsyOps

Syy siihen miksi kansalaiset eivät ole kyseenalaistaneet tätä koko uutisointia, eikä ole syntynyt mitään rehelliseen uutisointiin pyrkivää vastavoimaa johtuu pelosta. Pelkohan on se joka viiltää kuin kirurgin veitsi. Vaikka 70% kansalaisista vastustaa Natoa, kukaan ei uskalla sitä sanoa ääneen koska pelkää saavansa venäjä-trolli –maineen ja kiistatta nettimaailmassa jo tällä lauseella saa globalistioikeiston kimppuunsa joka ahdistelee jokaisen toisinajattelijan hiljaiseksi. Turha puhua puolueettomuuspolitiikan nimeen koska sekin on venäjä-trollaamista. Turha vedota itsenäiseen puolustukseen koska sekin on venäjä-trollaamista. Turha kritisoida uutisten oikeellisuutta, arvostella Ukrainan hirmuhallintoa, löytää sovittelevia sävyjä Venäjästä, kyseenalaistaa venäjän meri- ja ilmatilaloukkaukset oikeisiin mittasuhteisiinsa, nähdä tässä kaikessa jättimäinen natohanke. Mutta kaikkihan me olemme näissä asioissa juuri näillä linjoilla? Vaan pidämme silti turpamme kiinni. Katsokaas kun se pelko. Erottumisen pelko. Silmätikuksi joutumisen pelko. Pelolla meitä hallitaan. Uhkaillaan jopa toisten kansalaisten taholta.

atte
Atte Jääskeläinen -  korruptoitunut YLEn johtaja joka ilmeisesti Aleksader Stubbin kehitteli Venäjä-trollit kansalaisten pelotteluvälineeksi. Pidän itse ilmiselvänä että Jessikka Aro toimi suoraan  Jääskeläisen kädenjatkeena.

Josta me pääsemmekin siihen että pelon lietsoi YLE alkaessaan ”tutkimaan” Venäjä-trolleja ts. ahdistelemaan kaikenlaista toisinajattelua. Pidän itse ilmiselvänä että tämänkin trolli-hankkeen taustalta löytyy samainen YLEn Atte Jääskeläinen joka käytti tässä kohtaa toimittaja Jessikka Aroa käsikassaranaan. Sillä lietsottiin, peloteltiin, vaiennettiin, eli sanalla sanoen suoritettiin psykologinen operaatio (PsyOps) joka tähän herkkään kansaan onnistui yli odotusten. Vain muutama älykäs, intellektuellinen kansalainen asettui vastustamaan tätä kehityskulkua joutuen melkoisiksi sylkykupeiksi. YLE on kenties eniten jakanut kansaa sitten kansalaissodan vuosien hyviin ja pahoihin ja pannut isolle osalle ihmisiä kuonokopan jossa nämä eivät uskalla ilmaista mielipidettään vääränlaisen leimautumisen pelossa. Se on lietsonut osasta kansalaisia vapaaehtoisia ajatuspoliiseja joiden tehtävä on kitkeä verkosta kaikenlaiset väärät mielipiteet ja vaientaa ne keinoja kaihtamatta. Pelko, ystävät. Pelko! Tervetuloa amerikkalaisen uutisoinnin tavoille.

Jukkis
Piilota kommentointilomake