Toivotanpa tässä hyvää joulua kaikille. Uuttavuotta en toivota sillä raketti lähtee taas heti liikkeelle kun joulunpyhät on vieteskelty ja kinkut sulateltu. Itsehän koetan laittaa itseni ns. joulutaajuudelle, ihan vaan testatakseni pystyykö siihen vielä näinkin kyyninen ja katkeroitunut mies. Ja että jouluntoivotuksissakaan ei olisi mitään ironiaa, sarkasmia tai taka-ajatusta mukana. Kylkiäiseksi ei pistetä Juicen Sika –kappaletta, ei kaiveta netistä kuvaa sarjamurhaajapukista tai ylipäätään pilata harrasta tunnelmaa.

tonttu
Tämän joulun aattelin viettää vaimon kanssa kaksin hartaissa joulutunnelmissa.

Tässä voi kertoa senkin että oli siinä ja siinä ettei Sinikiven sivut pamahtaneet kiinni jouluaaton aattona. Vanha tuttu ongelma eli kaistanleveys syynä. En sitten tiedä mistä johtuu että kävijämäärissä on vain lievää nousua mutta lokakuussa kaistanleveys lähti kävijämääriä karkuun. Ehkä näitä nyt vaan luetaan ja klikkaillaan vähän tarkemmin kuin aiemmin, mutta ainakin tihentynyt kirjoitustahti täytyy olla alkusyynä. Eipä siinä nyt auta kun kaivaa kuvetta ja ottaa vähän isomegaisempi webbihotelli.

Toisaalta on pakko sanoa että alkaa käydä nykyinenkin levytila ahtaaksi kun miettii mitä sitä suunnittelee. Sivustohan on nk. vaiheessaan ja ensi vuonna alkaa muistuttamaan ihan oikean nettisivuston ulkonäköä. Ajattelin myös jossain kohtaa laajentaa liikkuvan kuvan puolelle, mutta eipä lupailla mitään tarkempaa koska eihän näistä koskaan tiiä koska saa inspiraation sellaiseen. Vain se on varmaa että tästä tulee yhden miehen vaihtoehtomedia ja virtaahan mulla piisaa. Aika näyttää, rupeaako muutkin sit tarjoaan artikkeleita.

tontut
Alkuperäiset joulutontut. Tiesittekö että joulutonttujen alkuperä on saamelaisissa?

Suuruudenhullut haaveet tulee tietenkin jäämään tuuleenhuudoksi. Raaka totuus on, että olen harvoin samalla aaltopituudella yleisen kulttuuritarjonnan tai edes vallitsevan keskustelukulttuurin ja sen –ilmapiirin kanssa. Ne kyllästyttää, ja on omissa silmissäni vähän sellaista keskinkertaista. Niinpä sitä vetää omalla linjallaan mutta sen huono puoli on taas se, että harvahan tajuaa mun jutuistani mitään, tai pystyy niihin samaistumaan. Lohduttautukaa kumminkin sillä että ne jotka Sinikiveä seuraa, voi pitää itseään keskimääräistä älykkäämpinä ihmisinä. Tämä oli sanottu ilman mitään itsekehua tai mielistelyä, asia vaan on näin.

Yhtä kaikki, tässä pidän pienen joulupaussin joka tarkoittaa että seuraava etusivun päivitys on koska on, ja sitten taas rullataan. Jouluntoivotukseni teille kaikille.

Jukkis
Gravatar
TarJa
Jope Ruonansuu, Pakollinen joulu:
No niin terve. Täältä lähtee kuule mie laulan.
Emmie ymmärrä joulun vietost mittää. Haii!

Onks pakko syödä puuroo vaikkei taho (taho)?
Onks pakko pittää rosollist vaikkei taho (taho)?
Onko pakko rumat villasukat kääriä pakettiin?
Onko pakko laulaa tiptap vaikkei taho?
Mie en ainakaan laula. Mie en taho.

Onks pakko hakkee kuusi vaikkei taho? Minen taho!
Onks pakko siivota vaikkei taho? Minen taho!
Onks aivan pakko matkustaa kauas mummolaan?
Onks pakko päästää itku vaikkei taho?
Mie en ainakaan ruppee tursaamaan. Onkohan bingokaan auki?

Onko pakko ostaa kynttilä vaikkei taho? Kunnei taho!
Onko pakko kehua kinkkua vaikkei taho? Kunnei taho!
Onko pakko työntää viimiset pennit joululahjoihin?
Onko pakko koettaa laulaa jos ei taho?
Mie en ainakaan laula pätkääkään. Mie oon rehellinen ittellein.

Onks pakko niellä turskaa vaikkei taho? Minen taho.
Onks uskottava pukkiin vaikkei taho? Minen taho.
Mitä, onks tapaninpäivänä aivan pakko mennä tanssimaan?

Piilota kommentointilomake