Huuharimessua pukkaa. Puffataan nyt tapahtumaa kun ittekkin oon vihdoin viimein päässy heittään sinne muinais-aiheista luentoa ja sit vielä osallistun johonkin ihme panelikeskusteluun. mutta mennään asia kerrallaan. 

Syy että mainostan tapahtumaa on hyvin yksinkertainen. Näähän on viime vuodet ollu tota pinkkiä newagea  jossa ei oikeen ole ollu mitään miesvästölle. Se nahkatakkinen hevimies on ollu vähän orpo piru siellä enkeliterapioiden ja kimaltavien pehmolelujen seassa. Mä oon niille sanonut et tarttis jotain vähän kovempaakin kamaa ja nyt on onnistuneesti otettu tää muinaistelu teemaksi. Hyvä näin. 

Tamperehan on huuharimessujen puolesta ollut aina vähän haastava paikka. Tällä kertaa on opittu ja tehty messuista kakspäiväset ja vieläpä Sampolassa joka on kiistatta hyvä paikka. Perinteisesti monet tälläset tapahtumat hyödyntää tota Tampere-taloa mut se on vähän kolkko ja liiian steriili jotta sinne sais kansan ryntään. Taannoin oli kauppiksellakin yhdet tapahtumat, se ei ollu huono mut liian kaukana jotta sinne olis viittiny tulla kun armottomat fanit.

P03 04Riot 1877 Chandler
Eix rupee se lipunmyynti hissuksiin aukeen vai pitääkö hermostua. Tunnetusti tämä kansa on niin hurahtanut mystiikkaan että yhdetkin huuharimessut voi helpolla poikia isoja mellakoita.

Tottakai otin pöytäpaikan, mitä sitä vaatimattomuuttaan kaunistelee - alan piireissä oon tampereella ihan kunkku. Näyn heittävän luentoo heti lauantaina aamuvarhaisella klo 11 -12.00 aiheesta muinaiset salaisuudet. Luokassa A270. Tunnustan että esitelmän nimi voi pitää sisällään mitä tahansa, eikä mun tasoisen kaverin tartte niitä valmistella koska olen kerran kävelevä muinaishistoria itsessään ja tiedän kaikesta kaiken.

lager beer riot
Hyvässä huuharitapahtumassa on tottakai niin tarot-pöytiä kun pamflettipöytiä joissa voi perustaa istuvaa hallitusta vastaan vallankumoustribunaaleja.

Sit vielä pärähtää lauantaina klo 16.30 – 17.30 panelikeskustelu Suomen ja maailman vaiettu historia.

meiltä on yritetty salata, millaisia tutkimuksia virallinen tiede ei suostu myöntämään, todistusaineistosta huolimatta? Keskustelussa mukana Tapani Koivula, Osmo Turso, Jukka Nieminen, Juhani Olutkoski, Matti Salo. Jos jotenkin itteeni oon oppinu tunteen, niin aattelin olla äänessä kaikkein reippaimmin. Ei tälläsiin tulla möllöttämään.


Tiettävästi pöytäpaikkani olis heti ensimmäinen kun astuu sisään eli paikat 101-102. meni aikamoinen juonittelu että sain tän paikan puliveivattua. Yleensähän messujärjestäjät heittää tämmöttet miehet jonnekin yläkerran sivukäytävälle mutta nyt tapahtu joku ihmeellinen onnenpotkaus. Ja mullahan ei muuta olekaan kun aikaa pölötellä ihmisten kanssa. Kirjat on tottakai messissä ja tunnetusti vain käteinen käy. Jos olis vähän onnea matkassa, niin upouusi elokuva Prioni olis kans saatavissa jo tällöin videolla. Ainakin olen sinne videomonistamoon pannut terveisiä että rupeis oleen aika ryhtyä hissuksiin hommiin.

 51fff4e781c12.image
                 Ostomanian riivaama kansa on puhunut ja poistunut. Jonkun tarttee siivota paikat.


Joten nyt sitä on sit tilaisuus tavata meikäläinen livenä ja uskoakseni nää on sellasia juttuja joissa viihtyy muutenkin. Nähtävää ja koettavaa piisaa.

Tästä linkkiä itse tapahtumaan. Kannattaa lukea sillä jos vähänkin tunnen itteeni, tapani mukaan ajat ym on aina päin honkia.

http://www.rajatieto.fi/index.htmlYstävällisesti tervetuloa omasta puolestani.Jukkis
Gravatar
Tamperelainen
oho, aika lupaava ohjelma tällä kertaa! Nyt tosiaan uskaltautuu se hevi menninkäinenkin kolostaan foliohattuväen ilmoille! Sampolassa tavataan!
Piilota kommentointilomake