Turunpuukotuksen vanavedessä ministeri Risikko puhui kiireellisen tiedustelulain puolesta. Mitä olen itse katsellut tiedustelulakia, se ei tunnu ollenkaan korreloivan tapauksen kanssa, saati että sillä olisi vaikutusta jihadistisen propagandan leviämiseen maassamme.  Mistä tässä oikein on kyse? Vastaus saattaa yllättää.

Se mitä  nyt sanon, ei ole varmastikaan kaikkien mieleen ja kaikkein vähiten sitä uskaltaa sanoa ääneen yksikään silmäätekevä, mitä ja ketä varten tiedustelulaki on tehty. Risikko ei tälläisiä heittele päästään ja toimii virkamiesportaan suuna. Kannattaa  muistaa että ne jotka vastaavat maamme ulkoisista ja sisäisistä uhkakuvista ja niiden torjunnasta, ovat kaukana typeryksistä. Niihin hommiin ei oteta älykääpiöitä. Jos tämä sakki veivaa lainsäädännöllistä uudistusta, niin kyse on jostakin konkreettisesta. Tässä voi suoraan sanoa että kyse on puhtaasta kantaväestön tarkkailusta.

Poliisi kehottaa ilmiantamaan kaiken mikä voi liittyä terrorismiin tai henkeä kohdistuvaan uhkaan. Käytännössä  jos näin tekisi pitäisi päivittäin ilmiantaa nämä somen rajatkiinni –ryhmät. Kun niihin eksyy,  huomaa tälläinen tavallinen pulliainen ettei ne päästään ihan terveitä ole. Oikeastaan aikas sairasta porukkaa.  Niissä tavallisimmin uhkaillaan hengenmenoilla ja yllytetään toinen toista rankkoihin väkivallantekoihin. Fantasioidaan naisten raiskaamisista joko yksilöittäin tai joukkoraiskauksin, hurrataan vääränväristen kuolemasta ja ollaan sotajalalla väestön kanssa, jota nimitetään suvakeiksi. Käytännössä näitä  suvakkeja taitavat olla kaikki muut ihmiset. Jos olen oikein käsittänyt, tunnetuin harrastus on tappouhkauksien postittelu kaikille jotka ovat vähänkään eri mieltä ja hyvänä kakkosena Anna Kontulan väkivaltainen raiskaaminen?  Puheet on pelkkää vihaa, väkivaltaista fantasiaa, murhaanyllyttämisiä ja tuntuu kuin tässä porukassa olisi enää  kukonaskel terroristiseen väkivaltaan. Kyse on siis pitkälti kultista; väkivaltaisesta kultista.

matut
Uusi erä pakolaisia on jälleen saapunut maahamme...

Ei saa käsittää väärin. Minä ymmärrän. Kaikissa kulteissa jäsen ensimmäisenä eristetään toisista ihmisistä. Kun tavallisen perheellisen ihmisen -  jolla  on asuntolainat niskassaan – puheet ei  tietenkään ole tuota luokkaa, ystävänä saattaa ensin rauhoitella sitä  joka alkaa olla kultin lumoissa ja lopulta ystäväpiiri erkaantuu sellaisesta kokonaan jolla ei enää muuta ole kuin tympeää sanottavaa mutiaisista kuinka mutiaiset sitä,tätä ja tota. Ihmiset ympärillä muuttuvat suvakeiksi. Seuraava etappi on sitten astua pimeyden puolelle ja kun vuosikausia vellaa tässä  sakissa, alkaa terveen ja sairaan välinen eroavaisuus kaventua, väärää ja oikeaa ei erota eikä oikein enää ymmärrä itsekään missä mennään ja miltä omat puheet kuulostavat. Tätähän se on – ryhmän harjoittama aivopesu. Valtaosa ei siis sano mitenkään pahalla näitä tappouhkauksiaan – he ovat vain jo niin syvällä kultin ajatusmaailmassa, etteivät enää ymmärrä itseään. Syyntakeettomassa tilassa niin sanotusti. Luuletteko etteivät poliisiviranomaiset tunne tarvetta tarkkailla tätä väkeä. Hehän ovat puheiden perusteella yhtä vaarallisia kuin jihadistit.

Käytännössä rajatkiinni –ryhmät ja islamistiset jihadistit ovat toistensa peilikuvia. Niissä hekumoidaan monenkirjavilla väkivallanteoilla, kidutusraiskauksilla, joukkomurhilla ja yksittäisillä murhilla. Tietenkin varsinaiseen tekoon tarvitaan sitten tietynlainen profiili ja yhteiskunnallinen status, joita koetetaan seasta seuloa viranomaisten toimesta. Homma ilmeisesti kuitenkin toimii koska maassamme estetään muutama potentiaalinen joukkomurha tai joukkotuhon suunnittelu vuosittain. Sisäministeriön mukaan jatkuvassa seurannassa on 350 ulkomaalaista – mahdollisia Isis-taistelijoita -  ja n. 800 kantasuomalaista, jotka mitä todennäköisimmin ovat sairaan yhteisön sairaimmat jäsenet tai muuten vaan epäterveet kansankiihottajat. Tälläisen ääneen sanominen ei varmaankaan hemmottele keskimääräistä maahanmuuttokriittistä ihmistä, mutta näinhän ne asiat vain ovat. Uskoakseni kumminkin valtaosa maahanmuuttokriitikoista vain purkaa paineitaan oman elämänsä kriisissä, jonka pitkäaikaisen vaikutuspiirin luo markkinaliberalismi.

turvikset
Kun turvapaikanhakijat ilmestyy kotiovelle, on huumori kaukana. taas menee veroja toimeentulotukeen

Tiedustelulaki on juridinen asia. Käytännössä vaaralliseksi leimattua ihmistä voidaan nytkin laittomasti seurata ja varmaan näin tehdäänkin. Laiton seuranta ei vain kelpaa  oikeudessa todisteeksi ja todisteiden puutteessa asianomainen saatetaan vapauttaa suunnittelemaan uusia tihutöitä. Aika musta saa kyllä sielu olla jotta tähän seurantaan pääsee.

Puhun tietenkin näistä oikeiston ääriryhmistä kulttina ja suoranaisesti pimeyden voimina jotka turmelevat ihmisen kuin ihmisen ja pitkän päälle pilaavat tämän elämän. Niistä kannattaa pysyä kaukana tai ainakin jalka tukevasti terveen puolella. Enkä ajatellut säästellä sanoja siinäkään että ne jotka ovat keikkuneet maahanmuuttokriittisissä piireissä liian kauan, tarvitsisivat jonkinlaista UskontojenUhrit –tyyppistä  ohjelmaa. Heillä  on aikaa sitten kadonnut oikean ja väärän välinen ero, ja pahinta kaikessa – kadottaneet ihmisyytensä tykkänään. Sen palikan joka tekee meistä joviaaleja ja sosiaalisia ihmisiä. Lisäksi on huomautettava että jos maahanmuuttoasiat rassaa noin pahasti, voin kertoa että  tämä maailma menee omia menojaan eikä meistä kukaan voi vaikuttaa mihinkään, mutta voimme toki pilata elämämme – ja myrkyttää sielumme viha-aatteella -  asioilla joihin emme pääse koskaan vaikuttamaan. Onko sitten olemassa parempikin tapa kuluttaa elämänsä – sen jätän itsekunkin mietittäväksi.

Jos taas politiikkaan tuntee vetoa niin jätän mietittäväksi senkin, olisiko itsekunkin syytä laajentaa poliittista repertuaariaan.  Onko kukaan tullut ajatelleeksi että oma elämä ei välttämättä olekaan vituillaan pakolaisten ja heitä hyysäävien suvakkien takia, vaan tietynlaisen politiikan, joka vähät piittaa esim kouluttamattomasta miesväestöstä. 1600-luvun katovuosien asukki tuskin osasi kyseenalaistaa sen aikaista yhteiskuntarakennetta ja yleisiä olosuhteita, vaan näki mieluummin syyksi noidat. Noituus on sopivan konkreettinen ja käsitettävä juttu mutta nythän me tiedämme ettei noituudella ja nälkäkuolemalla  ole mitään yhtymäkohtaa. Tästä on hyvä aloittaa itsetiedostus pitäisikö itse yhteiskuntaa muuttaa, jotta päästäisiin vihreälle oksalle itsekukin eikä vihakiihotukselle olisi sosiaalista tarvetta. mutta se on eri asia sitten se.

Jukkis
Piilota kommentointilomake