On tullut taas aika tutkiskella maaperän salaista oppia eli geomantiaa. Nämähän ovat asioita joista kukaan ei tiedä mitään sillä nykypäivän urbaani ihminen on kadottanut pienetkin viitteet maaperän vaikutuksesta terveyteen ja ennen kaikkea mielenterveyteen.  On olemassa pätevät syynsä miksi juttuja on rakennettu suorille linjoille.Kautta aikain on ihmiset ja eläimet syöneet maata. Tätä  sanotaan geofagiaksi. Ruokiin on sotkettu savea ja kysymys kuuluukin; mitä tolkkua moisessa puuhassa on? Saveen sekoittuneilla mineraaleilla on raportoitu olevan edullisia mikrobiologisia vaikutuksia, kuten mahalaukun suojaaminen toksiineja, loisia ja patogeeneja vastaan. Ihmiset eivät kykene syntetisoimaan B12-vitamiinia (kobalamiini), joten geofagia voi olla käyttäytymismalli, jotta se saadaan maaperän bakteereista. Maaperän kivennäisainepitoisuus voi vaihdella alueittain, mutta monet sisältävät runsaasti kalsiumia , kuparia , magnesiumia , rautaa ja sinkkiä , kivennäisaineita, jotka ovat kriittisiä erityisesti raskaana oleville naisille.Niinhän nykyäänkin mainitaan että lapset saavat paremman immuniteetin jos leikkivät kuralätäkössä kuin steriilissä ympäristössä.

 nikkeli rengas
Salaperäinen nikkelirengas jota on osattu karttaa vuosisatojen ajan.

On kuitenkin maaperää ja maaperää. Eräs on tuo salaperäinen ja jättiläismäinen nikkelirengas joka  tekee täydellisen kraaterimaisen ympyrän kuin siihen olisi isketynyt jotakin suurta maapallon alkuvaiheissa.

Tämä on siitä mielenkiintoinen rengas ettei sen päälle ole Vaasaa lukuunottamatta minkäänlaista asutusta. Siis ei yhtään kaupunkia, kylää ja muutama hikinen maatalo voi löytyä synkkien kuusimetsien keskeltä. Se mitä aluetta tunnen, se tosiaan on synkkää kuusikkoa, täynnänsä itikoita, maaperä tuntuu aina kylmältä ja kostealta, ja järvien vesi on kylmää heinäkuussakin. Sellaista luotaantyöntävää aluetta. Sieltä se kiertää isot kaupungit ja taajamat, kiertää jostain jyväskylän takaa autioseutujen halki läpi asumattoman keskipohjanmaan, jonka maaperää ei erkkikään sano erityisen hedelmälliseksi. Tämä johtuu siitä, että salamat välttelevät nikkelipitoista maaperää koska sillä on huono sähkönjohtamiskyky ja salamoiden puuttumisen takia maaperään ei erity nitraattia joka on maanviljelyn aa ja oo.

nikkeli kaarme 1
Tarkemmin katseltuna maaperässä  kulkee mineraalisuonina positiivinen ja negatiivinen maakäärme. Vaaleampi on kultasuoni jonka päälle on kaikki pyhiksi katsotut rakennelmat sijoittuneet ja musta käärme -  kupari-nikkelisuoni - on tunnettu luotaantyöntävistä tarinoistaan.

Oma lukunsa on missä määrin maaperän mineraalit vaikuttavat myös ihmisen mielenterveyteen. Jotakin siinä täytyy olla että Vaasan Mustasaari oli aikanaan suomen väkivaltaisin paikka ja kuvaavaa, että kyse oli yhdestä kaupunginosasta joka oli hurjempi kuin Lahti, tuo suomen chicago.

Nikkelirengas on mielenkiintoinen paikka. Sillä ei ole asutusta laisinkaan mutta sen maine kaikessa negatiivisessa on legendaarinen. Tie jonka alta se kulkee, kulkee kummitustien nimellä, metsissä on nähty aaveita ja valopalloja, punikkeja on ammuttu moisessa epäpaikassa ja taitaa sen varrelta löytyä vanha hirttopaikkakin. Perimätiedon mukaan tien varrella on asunut synkkäilmeinen velhokin  joka on mestattu kannon päällä – tavallisista maantierosvoista puhumattakaan.

Metallogeeninen kartta on taas sikäli mielenkiintoinen että jos katsoo missä kaikki menestyneet kaupungit on päässeet kasvamaan, niin ne tuntuu lähes poikkeuksetta olevan joko sinkki- tai kultasuonien päällä. Niissä maaperässä on paljon nitraattia viljanviljelyn kannalta, maaperä lämmin että voi paljain jaloin tassutella ja puusto yleensä lehtomaista sekametsää, just sellaista miellyttävää. Etelä-Suomen suurin ja kaunein kultasuoni alkaa Lauhanvuorelta, kulkee läpi ylöjärven, pirkkalan ja haarautuu niin orivedelle kuin valkeakoskellekin. Erikoista että tämän suonen päällä kulkevat kirkot viivasuorassa linjassa. Asian voi todentaa kun vetää viivan lauhanvuorelta aina Porvoon tuomiokirkkoon ja näkee miten ne eivät kulje ainoastaan suorassa – ne kulkevat absoluuttisen suorassa.

Kun menee tollainen maasähköinen magneettivirtaus niin kulta johtaa virtauksia paremmin kun hyvin. Se luo sellainen positiivisen maasäteilylinjan, ja luo kentän, jonka taajuus toimii ihmisellä, jonka lihaksisto ja aivot toimii vastaanottimena. Näissä  paikoissa on fiboja ja voi kokea hartaita tunnelmia. Tämä on siis toiminut aikana jolloin auringon tuottama magneettivirtaus on ollu 54% nykyistä korkeammalla. Sehän kulkeutuu pohjoisnavalle josta käsin se virtaa maaperää  pitkin, ja tykkää kulkea ja keskittää voimansa mineraalikenttiä myöten. Paleomagnetismin mukaan virtaus lakkasi hetkellisesti vuonna 1000 ja oli yhtä matalalla kuin nykyisin. Silloin tässä paikassa ei ollut fiboja. Sitten se taas nousi keskiajalla, ja 1500-luvulla se oli nykyistä 15% korkeammalla, joten ei muuta kun kirkkoja pystyyn mestoihin, joissa tuntuu olevan ”voimaa” kunnes tämä ”voima” taas on ottanut ja lakannut nykypäivänä. Näemme että nämä paikat ovat olleet käytössä rautakaudella ja keskiajalla niiden päälle on tehty kirkkoja kun fibat ovat taas alkaneet.

Hyvässä sähkömagneettisessa kentässä hommat sujuu. Esim ravihevosiahan manipuloidaan sähkökentillä, koska jostain mystisestä syystä sähkömagnetismi kasvattaa lihaksistoon lisää hiussuonia, joten hapenottokyky paranee ja olo tuntuu voimakkaammalta. Lisäksi niillä on jotain tekemistä solujen välisen nesteen tasapainottamisessa tai jotain.

Vaan kuten sanottua, näitä asioita ei tunneta enää ollenkaan. 

Jukkis
Gravatar
Antero
Länsirannikolla rengas kiertää hurrialueita ja näitähän kuvataan Suomen onnellisimmaksi ja yhteisöllisimmäksi porukaksi. Mustasaari on vedenjättömaata ja eräoikeuksista on varmasti tapeltu aikoinaan, mutta tietääkseni se on muuten rauhallista aluetta. Sitävastoin Kokkolassa oli levotonta aikaa yhdessä välissä, vaikka istuvat litiumin päällä.
Gravatar
Kossu
Nykytutkimuksen valossa biosähkö ilmeisesti ohjaa anatomian kehitystä. Eli sähkö ohjaa solun kasvua halutunlaiseksi..
Gravatar
tarja
Ei sillä, että jutussasi ei voisi olla perää, mutta Mustasaari on oma kuntansa eikä Vaasan kaupunginosa. Lisäksi en ole kuullutkaan kunnan mustasta väkivaltahistoriasta vaan lähinnä päinvastoin. Tässä Iltasanomien taannoinen artikkeli Suomen kuntien väkivaltaluvuista https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000293097.html ja Mustasaari on kaukana kärjestä 1,1 väkivaltarikoksella per tuhat asukasta.
Gravatar
mykkä
"sähkömagnetismi kasvattaa lihaksistoon lisää hiussuonia, joten hapenottokyky paranee ja olo tuntuu voimakkaammalta."
mm.Vaasassa antavat ihmisille (masentuneille) magneettihoitoa ja useat saaneet siitä apua.
Eikös tämän saitin Arto kirjoitukssissaan ole ottanut myös kantaa Suomen geofysikkaan ja todennut miten ko.alueella ollut joskus tulivuorijono Ruotsin isojen järvien kautta kohti Karjalaa?
Auringon tuottamat neutriinot vasta mielenkiintoisia ovat ja voimakkaassa magneettikentässä aiheuttavat merkillisiä ilmiöitä.Oskilloitumista,pregessiota ja mahdollisesti holografisia ilmiöitä---toinen todellisuus?

Piilota kommentointilomake