Kaipa tätäkin pitäis vähän puffata eli ens sunnuntaina 19.11 Tampereen Ufo tempaisee taas. Ollaan vuokrattu hervannasta vanha tyhjillään oleva elokuvateatteri ja pistetään rajapintatapahtuma taas pystyyn. Viime kerrasta onkin vierähtänyt tovi.  Tarkempi osoite on Lindforsinkatu 1-3 ja mesta elokuvateatteri Cinola ja aikamääre sunnuntaina 19.11 klo 10-16. Tervetuloa. Oviraha 8e.Minähän olen istunut jokaisen suunnitteluvaiheen palaverin lävitse ja kiistatta edustanut sitä kriittistä näkökulmaa ainakin näön vuoksi. Kuten ohjelmasta näkyy, se on kunnon rajatiedetapahtuma ja omissa silmissäni kenties vähän liiankin hardcorea. Toisaalta kun yhdistyksemme on saanut uutta verta ja olivat niin innoissaan niin mikäs minä olen heittämään kapulaa rattaisiin ja alkamaan vesittämään ohjelmaa paremmin normitallaajille. ja onhan se myönnettävä että kun yhdistyksen nimi on Tampereen UFO niin ennemmin tai myöhemmin on vedettävä jokin alan teemapäiväkin.

varpumenoa
Vieläkö muistatte kun vedettiin taannoin varpujen kanssa Tampereen Kirkkopuistossa, ohikulkijat ihmetteli ja kaikki tuntu löytävän maan sisästä sen saman sähkökaapelin.

Toinen asia että kun olen ollut yhdistyksessä  päällepäsmärinä niin onhan mun myönnettävä reilusti että homma on ollut vähän nuukahtanutta ja mikä pahinta – liiankin korkealentoista. Kun vetää korkealla profiililla niin ennemmin tai myöhemmin laatu alkaa kärsimään. Sitten ei enää tehdäkään mitään. Tästä oppii että hyvä on vetovastuuta antaa muillekin, siitä huolimatta että se ei miellytä omaa linjaa.

Heitän tietenkin siellä luennon Nemesis –aiheesta eli tulossa on hyvinkin cardonamainen 45 minuuttinen. Sen lisäksi pidin tiukasti kiinni että toimin päätutkijana yliluonnollisten ilmiöiden laboratoriossa johon kuka tahansa saa tulla mittaamaan paranormaalit kykynsä. Tämä on ohjelmanumero josta olen salaa vähän ylpeäkin ja siitä, miten se kehittyy koko ajan tehokkaammaksi ja paremmaksi.  Ainoa este ettei tän kokoiselle miehelle tunnu mistään löytyvän valkoista laboranttitakkia mutta vedetään sitten proffa –lookilla.

rajapinta tapahtuma

Paikan päällä nähdään.

Jukkis
Gravatar
Jartsa
Ohjelma näyttäisi olevan ihan ok. Arpajaisetkin ja kaikki... Bingo ois vielä kiva ?
Piilota kommentointilomake