Tuskin kukaan joka tätä palstaa seuraa, haluaa erikseen tietää mikä toi Prioni oikein on. Kun aattelee etten oo muusta enää puhunutkaan pitkään aikaan. Nyt se on kumminkin - ainakin vähän aikaa - katsottavissa youtubessa. Olkaapi siis hyvät.Ilman sen kummempia puheita Prioni on siis tuttu kylmänharmaa, postapokalyptinen ja taatun nihilistinen draama katastrofin jälkeisestä ajasta. Ja onhan siinä omat puutteensa tottakai - kuten kaikissa elokuvissa - mutta sitä ei auta tietenkään mun korville esiintuoda.

siri saarilahti prioni
Luottotyttöjäni... jotenkin tää typykkä vaan teki tän elokuvan.

Oma elokuva kun on vähän kun oma esikoinen eikä yksikään uunituore isä halua kuulla jälkikasvunsa hörökorvista vaikka sellaiset oliskin. Kaikkein vähiten naapurinäijän suusta. Eikä näille pidä edes olla ankara, kun aattelee et nää on harraste-elokuvia jotka on kuvattu nopeesti viheliäisissä olosuhteissa harrastajanäyttelijöiden ja kömpelön ohjaajan avulla ja seittemän tonnin budjetilla.

Silti itte uskoin koko ajan että hyvä tarina peittoaa puutteet ja olkaa siitä mitä mieltä ootte. Näähän on sillain pirullisia ettei oikeen voi piileksiä kenenkään selän takana, valitella olosuhteita tai ylipäätään vedota mihinkään tekosyyhyn. Onneks voin loihduttautua et nää on makuasioita, toiset tykkää ja toiset ei. Paljon kehuja kyllä tullut mutta onko sit vaan mielistelyä - tehän tässä tuomareita ootte.

Uskon kumminkin että tää on parempi kun se mitä aattelitte illalla töllöstä kattoo. Se mitä se on, on huonoo ja keskinkertaista, ennalta-arvattavaa ja tylsää ajanvietettä joka on pöhköille tehtyä. Tää ei ole. Tää on täysin omaperäinen, tunnelmallinen ja loppua kohti kauhistuttava. Lajityyppiä jota ei oo kauheesti ees tehty. Joten ei muuta kun kotiteatteri kiinni tubeen ja menoksi.

Nyt jos ei yleisö murhaa niin toivotaan että viikon päästä tällä olis jo vähintään tuhannenkunta katsojaa. panin muuten huimat 4e facebook -mainostukseen joten tosissaan liikkeellä ollaan.

Olkaa hyvät ja antakaa Peter von Bachille hajusuolaa

Jukkis
Piilota kommentointilomake