Tämä foorumi on omistettu salatieteelle ja muulle epäilyttävälle hermeettiselle menolle.

Perussuomalaiset ja suuri huijaus

Lisää
7 vuotta 6 kuukautta sitten #28254 : Victoria
Noniin.. perseeseenveto jatkuu, bigboy soini vetää hulahulavannetta hovinsa kanssa ja luulee että... en kyllä oikeasti tiedä enään että mitä vitttua... persuissta on kyllä lähtenyt nyt muutamia selkärankaisia veke, vaan kertokaa te sinikiven viisaat mitä tämä on? Äänestin siis persuja vaan empä äänestä enään.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

  • h3pe
  • Poissa
  • Konkari
  • Konkari
  • To boldly go where Appelgren has never gone before
Lisää
7 vuotta 6 kuukautta sitten #28255 : h3pe
Vastaus käyttäjältä h3pe aiheessa Perussuomalaiset ja suuri huijaus
Liittyisikö ihan konsensukseen, joka liittyy aina hallituspolitiikkaan.
Toisaalta kirjassaan Maisterisjätkä, hän toteaa, että populistipuolueen tehtävänä on huudella oppositiossa. Eipä ole enää huutamassa.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
7 vuotta 6 kuukautta sitten - 7 vuotta 6 kuukautta sitten #28325 : kiinnostunut
Vastaus käyttäjältä kiinnostunut aiheessa Perussuomalaiset ja suuri huijaus
Jotain hämärää - ja suomalaisessa politiikassa ennen näkemätöntäkin - tässä on. Ennen vaaleja luvattiin jotain ihan muuta PS:n taholta ja heti vaalien jälkeen asetetaankin sitten voimaan erittäin tiukat ja epäoikeudenmukaisesti kohdennetut säästötoimet, jotka kohdistuvat suurelta osin PS:n äänestäjiin, eli juuri niihin heikoimmassa asemassa oleviin, jotka äänestivät oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta. Säästöt olisi mahdollista toteuttaa muullakin tavoin.

Jokin taho ehkä haluaa PS:n kannatuksen alas ja se näyttää puolueen johdollekin sopivan. Osaksi konsensuseliittiäkö puolueen johto haluaakin?

Vaikuttaa siltä, että nyt halutaan näyttää, että äänestäkää miten tahansa, niin mikään ei tässä maassa muutu - ainakaan parempaan suuntaan.
Viimeksi muokattu: 7 vuotta 6 kuukautta sitten kiinnostunut.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
7 vuotta 6 kuukautta sitten #28334 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Perussuomalaiset ja suuri huijaus

kiinnostunut kirjoitti: Vaikuttaa siltä, että nyt halutaan näyttää, että äänestäkää miten tahansa, niin mikään ei tässä maassa muutu - ainakaan parempaan suuntaan.


Näin se menee kuten espanjalaismies videoissa sanoo, - "Äänestäkää! Tieto-Enatori kuitenkin laskee äänet ja pelaa ne eliitin pussiin".

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
7 vuotta 6 kuukautta sitten #28347 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Perussuomalaiset ja suuri huijaus
On varmaan tullut ilmeiseksi etten kuulu (enää) tämän puolueen fanittajiin. Silti tiettyä piruparka -ajattelua tässä alkaa olla. Yksi suurin virhe oli tietenkin hinku hallitukseen apupuolueen roolissa jolloin joutuu katteleen kun muut puolueet tekevät juuri sitä mikä on persujen ideologian vastaista. Eikä se ole pelkkä apupuolue-rooli vaan hinku oli niin kova, ettei kynnyskysymyksiä ollut. Tämä lienee ratkaisevampaa, sillä sehän on käytännössä opportunistisen politiikan tunnustaminen.
Valitettavasti - tai onneksi - perusuomalaiset ovat myös puolue, joka ei oikeast osaa mitään, heillä kestää etsikkoaika päästä politiikkaan sisään vielä vuosia ja tänä aikana he pääsevät tekemään nollapolitiikkaa. Eli aloitteetonta kynänpyörittelyä.

Tässä on jo liuta syitä miksi puolue ei kykene tempaamaan aloitekykyä itselleen ja jää suureksi tussaukseksi. Joku vähän jämäkämpi puheenjohtaja tarvittaisiin.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
7 vuotta 5 kuukautta sitten #28370 : Victoria
Vastaus käyttäjältä Victoria aiheessa Perussuomalaiset ja suuri huijaus
Sen verran Soinin soimaamisessa pakitan että voi tässä olla kyse Suomea kohdanneista talouspakotteista, kun vastahan pres. Niinistö, ulkom. Soini ja puhemies Lohela olivat USA: lähetystössä puhuttelussa. Ja sitten on ollut nämä luottoluokitus " harkinnat".. sekä juurihan täällä kävi joku talousnobelisti ( sattumalta) puhumassa kuinka meidän kannattaa ottaa lainaa jne.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.223 sekuntia