Tämä foorumi on omistettu salatieteelle ja muulle epäilyttävälle hermeettiselle menolle.

Wasa King

Lisää
6 vuotta 11 kuukautta sitten - 6 vuotta 11 kuukautta sitten #33473 : Antero
Wasa King kirjoittanut Antero
Kuka muistaa Wasa King nimisen laivan? Wasa King oli Vaasan ja Uumajan väliä seilannut suuri ja mahtava automatkustajalaiva, joka oli rakennettu Saksassa Meyerin telakalla. Matka edestakaisin Uumajaan maksoi vain kymmenen markkaa, toisinaan Ilkassa oli kympin arvoisia kuponkeja, jolla reissun sai tehdä ilmaiseksi. Ja kansa seilasi ympäri keski- ja pohjois-suomea syöden ja juoden sekä ostellen taxfree vapaata viinaksia sekä tupakoita. Matka oli suorastaan elämys käväistä Ruotsin puolella kääntymässä. Vaasassa oli myös tuona aikana kun laiva purjehti siellä, pulaa oppilasasunnoista, moni opiskelija ratkaisi asumisongelman astumalla illalla laivaan palaten aamulla hyvissä ajoin takaisin koulunpenkille. Toki mikäs sen helpompi paikka myös pilettää...

Laiva myytiin pois, enää ei kuningas seilannut merenkurkun yli, siitä tuli Neuvostliitosta vapaan Viron kansallinen ylpeys Estonia, joka edelleen seilasi ruotsiin mutta nut kotisatamana oli Tallinna. Tasan 22 vuotta sitten Estonia "upposi" 28 päivä syyskuuta. Virallisen teorian mukaan laivan keulaportti olisi pettänyt ja sen autokansi olisi täyttynyt vedestä lopulta upottaen sen. Erilaiset teoriat ovat sen jälkeen velloneet Estonian mysteeriä jossa ihmisiä on kadonnut ja tapettu vuosia tapahtuman jälkeen. Suurin kysymys on, upposiko vai upotettiinko laiva ja miksi Ruotsi käyttäytyy oudosti sen uhrien omaisia kohtaan. Entä keitä kuljetettiin aavekoneilla Arlandasta. Miksi Estonian ensimmäinen kapteeni löydettiin nappi otsassa kuolleena. Upottiko laivan Venäläiset, Israelin Mossad vaiko jenkit... Tallinnan satama oli suljettu kun jenkkisotilaat lastasi laivaan jotakin, mahdollisesti 400 kg ydinreaktoria. Monet pelastamaan saapuneiden laivojen radistit ihmettelivät pohjoisen suunnalle olevaa mystistä radiohäiriötä, kuka esti viestinnän ja Suomenkin mantereelle tulevan avunpyynnön.

Erinomainen artikkeli Vastavalkian sivulla Estonian mysteeristä:

vastavalkea.fi/2016/09/28/tahtaimessa-tapaus-mv-estonia/
Viimeksi muokattu: 6 vuotta 11 kuukautta sitten Antero. Syy: tekstin fiilausta

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
2 vuotta 11 kuukautta sitten - 2 vuotta 11 kuukautta sitten #46792 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Wasa King
Dplayn kohuttu Estonia-dokumentti paljastaa: laivan kyljessä on valtava reikä – pitääkö turman virallinen selitys sittenkään paikkansa?

www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6f6d30bb-f6e...5c-8127-c773d92d9547

Mä en oo koskaan jaksanu kiinnostua tästä kun suomalaisilla ja ruottalaisilla on liikaa taipumusta patologiseen valehteluun. Tapahtu mitä tahansa, niin sekavaa paskaa leviää enemmän kun paljon isommissa maissa kun kylähullut hakee huomiota. Kun vertaa vaikka Palmen murhaa MH-17:n putoomiseen, niin koko maailma pystyy nippa nappa kilpaileen ruottalaisien kanssa Internetin avulla, mutta jos Internettiä ei olis niin ruottalaiset olisi edelleen folioalan kuninkaita. Ees Kennedyn murha ei oo mitään sinne päinkään.

Mä seurasin Palme-hössötyksen alkua töllöttimestä, mutta se oli viimenen kerta. Estonian uppoomisen takia mä muistakseni vaihdoin kanavaa ja Utöyan ammuskelu oli syy käydä nukkumaan. WTC-iskut tuli seurattua paljon tarkemmin kun ne sentään tapahtu sivistyneessä maailmassa.

Svenssonit on kummiskin kytkeny tän ovelasti äärioikeiston uskottavuuteen. Jos salaliittoteoriat ei ookkaan todiste siitä, että natsit on ihan tyhmiä, niin ne saa taas lisää uskottavuutta tekemättä mitään.
Viimeksi muokattu: 2 vuotta 11 kuukautta sitten juppe.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
2 vuotta 11 kuukautta sitten - 2 vuotta 11 kuukautta sitten #46793 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Wasa King
Nyt näyttäis siltä että metalli on väsyny ja sen pitunen se, mutta äkkiäkös Ruottista löytyy joku huuhaatyyppi kertoon uutta agenttitarinaa.

Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 2 vuotta 11 kuukautta sitten juppe.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
2 vuotta 11 kuukautta sitten #46794 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Wasa King
mfame.guru/containership-broke-into-two/Foliomaa on jännä paikka,
Foliomaa on iloinen.
Foliomaassa vietät vaikka,
koko elämän harhaisen.
Liitetiedostot:

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
2 vuotta 11 kuukautta sitten #46795 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Wasa King
Miksi Estonian keularampin kaiteet löytyivät aluksen ulkopuolelta? Ex-ruotsalaispoliitikon kova arvio: "Vain puolustusvoimat on voinut toimia sellaisella voimalla"

www.mtvuutiset.fi/artikkeli/miksi-estoni...lla-voimalla/7938208

Henkilökohtasesti mä olen sitä mieltä, että ruottalainen poliitikko on sellanen titteli, millä pitäis päästä jonon ohi mielisairaalaan.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
2 vuotta 11 kuukautta sitten #46798 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Wasa King
Tää ei jostain syystä ole mua sytyttänyt millään lailla. Tiedä sitten miksi. Ehkä se oli toi kevään koronakriisi kun sai kokea jotain todellista ja vieläpä omakohtaisesti ettei ole vielä vaan valmis astumaan uutisvirtaan hakeen niistä elämyksiä. Tai sit se on että näistä jutuista on tiedetty aina. Ainakin ala-arvoiset tutkimukset mutta ne oli vajaat ihan siitä syystä että haluttiin vaieta tietyistä sotilasjutuista jotka sitten ilmeni myöhemmin. Eikä se siitä muutu vaikka kuinka asiaa pengottaisiin.

Suomalaiset sentään tietää asian. Siellähän kävi SaIntin taistelusukeltajia sulkemassa ruumiit hytteihin ennen kun se peitettiin. Kuulostaa aikas hurjalta hommalta ja pakko sanoo että noi taistelusukeltajat taitaa olla tavanomaista kovahermoisempaa porukkaa...? Olis kumma ellei runkoa olis kuvattu silloin joka puolelta.

Näitten kohujuttujen kanssa kannattaa sillain olla varovainen että kun ton tason paatti uppoaa, sen laipiot alkaa murtuun jo ihan luonnostaan kun se menee tiettyyn asentoon.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.231 sekuntia