Tämä foorumi on omistettu salatieteelle ja muulle epäilyttävälle hermeettiselle menolle.

miehinen tyhmyys

Lisää
3 vuotta 11 kuukautta sitten #44463 : Jukkis
miehinen tyhmyys kirjoittanut Jukkis
Pakkohan tälle on omistaa oma ketjunsa kun ihan tilauksesta tuli tämä iltalehden uutinen.
www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fc6d47c2-436...sBOTNgg-zK-DYhhnazeA

Siinä todetaan Putinin todenneen ettei toista maailmansotaa suinkaan aloittanut Neuvostoliitto joka on saanut iltalehden toimittajan suorastaan tyrmistymään. Unohtiko Putin Talvisodan tarkoituksella? Luonnollisesti kommenttiosioon ilmaantui välittömästi sadoittain kundeja joiden mielestä Putleri on nyt seonnut urakalla.

No joo, kirjoitin minäkin sinne, sarkastisesti. Totesin että voi tulla niin toimitukselle kuin hänen kirjoituksiaan oikovalle toimitukselle + 99.99% kommentoijista suurena yllätyksenä että toisen maailmansodan aloitti melko yksiselitteisesti muuan A.Hitler.

Alle sekunnin siihen iski sitten varoitusteksti jossa luki "kirjoituksesi mahdollisesti rikkoo kommentoinnin sääntöjä ja sitä ei mahdollisesti julkaista". Eikä vissiin sitten julkaistukaan....?
Tämä jättää kysymyksen olenkohan sittenkään ensimmäinen joka vetää heiton moista "uus-historiaa" kohtaan? Niitä ei vaan julkaista ja toimitus on etukäteen pannut robottiin algoritmin joka estää historiankorjaamisen. Aika selvää mediapoolin "vapaata ja demokraattista" tiedonkulkuahan tämä. Kansalaisten tuttua manipulaatiota.

mutta mennään noihin kommentoijoihin. Luulisi että kaikille on selvää että toinen maailmansota syttyi 1.9 1939 ja vaikkapa suomen talvisota käytiin vasta n. 3kk myöhemmin. Aikana jolloin maailmansota siis oli ollut käynnissä saman verran. Tuskin tähän tarvitsee episodia toistaa, uskoakseni se lukee kaikissa mahdollisissa historiikeissa, koulukirjoissa, telkkaridokkareissa ja käytännössä kaikessa. Ottaen huomioon toisen maailmansodan suosion edelleen, se on varmasti tuttu kaikille jo yleissivistyksen nimissä.

Keitä siis ovat nämä 350 tonttua jotka lukevat juttua, silmäillen, tuskin sitäkään, yhdistämättä edes otsikkoa omiin yleistietoihinsa. He ovat tietenkin miehiä kaikki. Ei tarvita kuin se sekunnin murto-osan tunne-elämys ja tuntee vaistomaista tarvetta olla toimittajan puolella. Toimittaja siis hyödyntää lukijakunnan loputonta tyhmyyttä luottaen siihen ettei niillä mikään raksuta - eikä raksutakaan. Koska he ovat kaikki miehiä ja jo luonnollisesti tyhmempiä kuin esim vastakkainen sukupuoli joka saattaa kouluajoiltaan vielä muistaakin että toisen maailmansodan aloitti se mustaviiksinen jannu.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
3 vuotta 11 kuukautta sitten #44464 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa miehinen tyhmyys
Natsimyönteisyys on kiinnostava aihe, koska on ihan normaalia alottaa sellaset höpinät sanomalla, että em mää Hitleristä pidä, mutta kuitenkin.

Tuolla on aiheesta vähän ensimmäisen luvun lopussa, mutta se vaan raapasee pintaa. Jos sä tarviit kestoaiheen, mitä voi käyttää sillon kun muuta ei tuu mieleen, niin voit ettiä uutisvirrasta näitä juttuja, koska ne ei lopu kesken.

drive.google.com/open?id=1wFWYAyqlvk8POBDr5x87q-TNtXl7XHGR

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
3 vuotta 11 kuukautta sitten #44465 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa miehinen tyhmyys
Kuten sen Göebbels aikanaan niin nasevasti ilmaisi; kansa on kuin jättimäinen turpa joka mölisee hyväksyvästi kun sille kertoo asioita joita se tahtoo kuulla!

Nykypäivänä tulee mieleen että aika pitkäjänteisenä strategiana molemmat iltapäivälehdet on koettaneet palstoilleen ja kommentteihin hakea sopivan yksinkertaista möykkäporukkaa jossa ei järki paista. Kunhan fanittavat ja komppaavat kaikkea mitä otsikoissa lukee sen enempiä miettimättä. Kaiku joka vastaa kuten sille huutaa ja toismieliset mielipiteet jäävät yksinomaan toimittajien tietoon niin saadaan haluttu lopputulos ja kiinteytettyä tätä roskasakkia.Tietenkin ne on kaikki miehiä, yhtään naista et näe erityisesti tunkevan tolvanoiden joukkoon....

Näillä jutuilla on varmaan myös yhteiskunnallinen funktio. Puolustusvoimat voi tutkia yleisiä mielialoja ja puolustusvalmiutta noin moraalisessa mielessä. Mediapooli tarkkailee koska ryssävihaa saadaan taas lietsottua että voidaan aloittaa natotus jne. ja sitten nää meikäläiset jotka näkee omin silmin millaisia talipäitä tässä hurmahenkien joukossa on, kun ne ei ees tajua oman talvisotansa kontekstista mitään saati sen roolia historian kartalla. Tollaset jutut jossa annetaan ymmärtää kun toinen maailmansota olis alkanu talvisodasta ja neuvostoliiton aloittamana suorastaan pilkkaa Talvisodan viitekehystä.

Toisaalta on pakko digata että iltalehti on tajunnu mikä maailmassa on se menestyin liikeidea. Se ei suinkaan ole minkään hienon tuotteen tai keksinnön keksiminen, bisnesvainu ja mitä näitä menestysoppaissa onkaan. Kyllä se on ihmisen tyhmyyden hyödyntäminen sillä siinä on luonnonvara joka ei koskaan lopu. Tyhmät saa aina kääntyyn haluttuun agendaan ja maailmankuvaan jos vähänkin on göebbelinsä lukenut. ja turha edes mainita että miesväestö on se johon kannattaa aina satsata.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
3 vuotta 11 kuukautta sitten - 3 vuotta 11 kuukautta sitten #44466 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa miehinen tyhmyys
Eihän lehdistö voi myydä sellasta, mille ei oo kysyntää. Vaikka tähän ISIS-akoista syntyneeseen hälyyn oikee vastaus olis "Haista Haavisto vittu!", mutta sitä ei voi kertoo kun kansa haluaa riidellä. Pitää ettiä joku riidanhalunen asiantuntija valehtelemaan omalla vastuullaan, että netissä käydään jotain helvetin informaatiosotaa, vaikka kaikki oikeestaan tietääkin, että huhut alkaa levitä kun päättäjät väsää jotain salassa.

Julkinen keskustelu matkitaan nykyään Twitteristä, koska poliitikot riitelee siellä keskenään siinä toivossa, että ne huomattais. Sieltä kun valittee ääniharavien provot, niin kansa tykkää varmasti, ja keskustelu lähtee kätevästi käyntiin kun kaiken maailman tyrkyille tulee äkkiä tarve valita oma puolensa älämölössä, koska se on helppo tapa tuoda itteensä esille.
Viimeksi muokattu: 3 vuotta 11 kuukautta sitten juppe.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
3 vuotta 11 kuukautta sitten #44469 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa miehinen tyhmyys
Nyt kun tähän oikeen kiinnittää huomiotaan että miten miehet toistuvasti mokaa jutuissa joihin naiset ei ees joudu, niin väistämättä tulee mieleen tää Viron ulkoministerin heitot Sanna Marinista. Letkaistu juurikin miesmäisen pökkelösti, aattelematta ees sekunnin kymmennysosaa miten se vastaanotetaan. Osassamme setämäisiä sovinistisia heittoja ja jotenkin kuuluu juonenkulkuun että Viron naispresidentti saa sitten korjailla ja pyydellä anteeksi herran puolesta.

Tää vaan vahvistaa mun stereotyyppistä näkemystä että ota joku mies ja pistä se virkaan jossa täytys osata ilmaista itteensä diplomaattisesti ja hienotunteisesti ja omata käytöskoodit niin ennemmin tai myöhemmin se miehen oma idioottiluonne sieltä sitten putkahtaa esiin.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
3 vuotta 11 kuukautta sitten #44470 : Kuutar
Vastaus käyttäjältä Kuutar aiheessa miehinen tyhmyys
Yksi tekijä vois olla testosteroni?

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.211 sekuntia