JFK Reloaded

Lisää
8 vuotta 11 kuukautta sitten - 8 vuotta 11 kuukautta sitten #25008 : juppe
JFK Reloaded kirjoittanut juppe
Kun tuolla toisaalla tuli puheeksi Oliver Stone niin mua on häirinnyt JFK :ssa se, että Zapruderin filmiä näytetään pään hajoamisen kohdalta kyllästymiseen saakka, mutta luotien lentoratoja havainnollistetaan paikallaan istuvan tyypin avulla. Sitä pään hajoamistakaan ei saada selitettyä uskottavasti, koska edestä tuleva laukaus muka tekee ison reiän pään etupuolelle ja saa veren ja aivokudoksen pärskähtämään eteenpäin. Syytä ruumiiin liikkeille kannattaisi mieluummin etsiä kuskin käytössä olleista polkimista.

Tää on niinkuin draaman kaaren kannalta aika heikko ratkaisu, koska tapauksessa olisi paljon muutakin mihin takertua, kuten reitin vaihtaminen viime tingassa kulkemaan sitä kautta missä väilytys oli.Linkistä löytyvä peli havainnollistaa tilannetta paremmin ja siksi se kai onkin inhotuimpien pelien listalla. Yhden kerran voi ampua paikoillaan istuviin maaleihin, mutta sitten ne alkavat ihmetellä mitä on tapahtunut.

www.fileplanet.com/192027/190000/fileinf...ded-v1.1-(Free-Game)
Viimeksi muokattu: 8 vuotta 11 kuukautta sitten juppe.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
8 vuotta 11 kuukautta sitten #25009 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa JFK Reloaded
Tuosta pelistä vielä sen verran, että aikaa menee vähemmän hukkaan kun tajuaa heti, että hiiren oikeasta korvasta saa kiikaritähtäimen ja että kannattaa ampua puun takaa, ettei Salainen palvelu äkkää heti mistä luodit tulevat.

Windows98-yhteensopivuustilasta on myös apua.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.260 sekuntia