Kazakstanin 8000-vuotta vanhat rakennelmat

Lisää
7 vuotta 3 kuukautta sitten #28881 : laet
Tällainen uutinen tuli vastaan. Ylhäältäpäin havaittavissa.
yle.fi/uutiset/nasa_julkaisi_kuvia_kazak..._8000_vuotta/8422607

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
7 vuotta 3 kuukautta sitten #28882 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Kazakstanin 8000-vuotta vanhat rakennelmat

– Idea, että metsästäjä-keräilijät olisivat kyenneet kokoamaan tarvittavan määrän ihmisiä Kazakstanin geoglyfien kaltaisten suuren mittaakaavan projektien toteuttamiseksi, on saanut arkeologit miettimään uudelleen muinaisten ihmisten organisoitumiskykyä, Clarkson sanoo.

Hänen mukaansa tutkijat pitävät mahdollisena, että järjestäytymiskyky edelsi vakiintuneita ja sivistyneitä yhteiskuntia.


Arkeologit tuntuvat usein kuvittelevan, että kulttuuri kehittyy vasta kun ufomiehet käyvät parantelemassa ihmisien geenejä, vaikka ei siihen tarvita muuta kuin riittävästi intoa.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
7 vuotta 2 kuukautta sitten #28918 : rcislandlake
Vastaus käyttäjältä rcislandlake aiheessa Kazakstanin 8000-vuotta vanhat rakennelmat
Jotenkin kummasti noi näyttäisi viittaavan tähtikuvioihin tai planeettojen liikkeisiin. Siis yksi pallukka jonossa merkitsisi esim. planeetan liikettä tietyssä vaiheessa vuotta tai tähden kuvio 8000 vuotta sitten. Voisko mikään tietokone pystyä laskemaan kuvioita 8000 vuotta taaksepäin Kazakstanin alueilla ja tietty suhteessa siihen, missä kohtaa maapallo oli silloin vaappumassa suhteessa Linnunrataan ? Ainakin tuo aika Aasiassa, missä nyt on aavikoita, oli erittäin hedelmällistä ja "märkää" noihin aikoihin, joten väenpaljous olisi voinut aikaansaada olosuhteet, missä toisilla oli luppoaikaa ja erilaisia luokkia kuten papisto, olisi voinut paneutua muuhunkin kuin riistan metsästyksen, kalastuksen ja maanviljelyn tekemiseen. Intialaiset puhuvat useista kymmenistä tuhansista vuosista huippusivilisaatioita, joista osa olisi painunut merenpohjaan, koska rannikot ovat joutuneet merennousun myötä vedenalle. Rannikoillehan perinteisesti kaikki megalomaaniset kaupungit sijoittuvat nykypäivänäkin.

גברי (בן מלחמתי) יוחָנָן חסיד משיח אִי אגם - Gav'riy (ben milchamtiy) yochanan hasid masiach iy agam

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
7 vuotta 2 kuukautta sitten #28924 : Simeoni I
Vastaus käyttäjältä Simeoni I aiheessa Kazakstanin 8000-vuotta vanhat rakennelmat
^ Sellainen ohjelma kuin Stellarium? Sky Cultures tai Ancient Skies, jotain tuommoista voisi kokeilla, en ole pahemmin peretynyt...

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.253 sekuntia