Noitavainot

Lisää
7 vuotta 2 kuukautta sitten - 7 vuotta 2 kuukautta sitten #29061 : juppe
Noitavainot kirjoittanut juppe
Avataans nyt tälle oma triidi kun pitkän muiden triidien sotkemisen jälkeen on viimein onnistuttu tavoittamaan jotain.

Elikkä noitaoikeudenkäynnit korreloi kivasti muuttoliikkeitä kuvaavan halporyhmäkartan kanssa.

Niitä oli paljon siellä, mitä on paljon tätä Lähi-idästä tullutta cromagnon-linjaa, ja mitä mä historiasta muistan niin poikkeamat voi selittyä sillä, että joissakin paikoissa niitä pyrittiin tukahduttamaan ja toisiin päinvastoin levittämään.

Esmes tuo Espanjan pieni läiskä johtuu siitä, että Inkvisitio järjesti oikeudenkäynnit junttien puolesta eikä ketään sitten enää saatukaan tuomittua kunnollisien todisteiden puuttumisen takia ja homma tyssäsi siihen.

Itä-Euroopan läikän tienoilal oli muistaakseni päinvastainen meininkin.

Sitten niissä paikoissa, missä kirkko tai valtio ei silleen ottanut asiaan kansaa, ne noudattaa aikasta hyvin haploryhmien voimasuhteita.Tää toinen kartta on vaan suuntaa antava, koska siinä on vaan hallitsevat haploryhmät eikä mitään tarkempaa mainintaa voimasuhteista. Pitäs varmaan ettiä parempi tai tarkistaa miten homma menee alueittain.Sitten pitäis kanssa vielä keksiä mitä tää merkkaa.

Ehkä toisen kansan poppamiehet- ja naiset koettiin uhkaaviksi, mihin viittaa se, että käynnissä oli tarkalleet ottaen kahdet vainot. Maalla vainottiin ihan muuta kuin kaupungeissa, mistä syystä kaupunkien kohdalla puhutaan joskus taikuusoikeudenkäynneistä.

Tää vois johtua siitäkin, että fiksummat ihmiset on aina viihtyneet paremmin kaupungeissa ja maalla vainottiinkin aika paljon just fiksumpia ihmisiä.

Matemaatikoille oli niihin aikoihin analyyttinen geometria kova sana ja kyllä niitä sitten tuomittiinkin noituudesta outojen piirustusten takia.

Kaupungeissa taas vainottiin luomuparantajia ja sen semmoisia, koska alkemistien lähestymistapa aiheeseen koettiin fiksummaksi, vaikka niiden tököttejä ei nykyään kutsuttaisi lääkkeiksi vaan roudattaisiin Ekokemille hävitettäväksi.

Moni on kyllä kuollut luomuparantajienkin troppeihin, että ei sen puolleen, ja tää on voinut vaikuttaa vainojen syntymiseen, koska suututtaahan se, että lääke onkin myrkkyä.

Täähän oli sitä aikaa kun alkemistit huseerasivat elohopean kanssa ja luomuparantajat myrkkysienien kanssa ja niiden välillä oli käynnissä kilpailu siitä, kumpien lääkkeet olivat parempia.

Gurutkin oli kummillakin aika samanlaisia, eli semmoisia erakoituneita höperöitä, jotka oli pilanneet aivonsa omilla tököteillään.

Kumminkin tässä on selvästi tää rotuaspekti mukana ja kaupungeissa ollaan sekarotuisempia kuin maalla, eli ehkä pohjimmiltaan kyse oli vaan rasismista.

Halporyhmäkartta menee nätisti yksiin senkin kanssa, missä nykyään ollaan hirveän kiinnostuneita saamaan lisää porukkaa Lähi-idästä, ja eniten siitä on innostuneet ex-maalaiset eli punikit.

Kaupungeissa asenteet on erilaiset, koska punainen tupa ja perunamaa -jengi dumppaa onnessaan pakolaisia niihin.

Siitä sakista, mikä nykyään on olevinaan porvareita, tätä kannattaa ne, jotka asuu itte jossain syrjemmällä ja on haistaneet tilaisuuden kääriä rahaa halpatyövoimalla, ja heinäkenkien keskuudessa on sama meininkin.

Elikkä jos kyse on pohjimmiltaan samasta ilmiöstä kuin noitavainoissa niin verenhimo voi tulla mukaan kuvioihin toisessa muodossa, ja meillähän esiintyy hälyttävän paljon jihadistien symppaamista.

Monen toimittajan mielestä syksyn aikana tapahtuneissa terrori-iskuissa pahinta on se, että venäläiset kylvää kostoksi pommeja kalifaattiin, ja sitten on tietty tää Venäjän uhka, millä selvästi yritetään kääntää huomio omissa nurkissa pyörivistä uhkatekijöistä vieraan itäisen kansan suuntaan.

Itä-Suomessa, missä porukka on pääosin samaa geenipoolia kuin vanjakin, asenteet ei oo tällaiset, vaikka sodan uhka on paljon todellisempi, vaan propaganda tulee enempi länsirannikon suunnalta ja tuoksahtaa vahvasti ankkalammikolta.

Mediassa hillitöntä Venäjän pelkoa levittävä standardin mukainen suomalainen juntti on vielä näkemättä.
Viimeksi muokattu: 7 vuotta 2 kuukautta sitten juppe.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
7 vuotta 2 kuukautta sitten #29062 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Noitavainot

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.202 sekuntia