Kansainvälinen germaanien salaliitto

Lisää
6 vuotta 8 kuukautta sitten #31251 : juppe
Se on aika hämmästyttävää, miten Saksa-keskeistä historian tulkinta on muuallakin.

Siinä on meillä maa, jonka pitää saada itsensä maan tasalle aina silloin tällöin, mutta tätä puolta ei muistella.

Se kyllä muistetaan, että ranskalaisetkin olivat kerran Napoleonin johdolla kovia sotimaan ja Saksassa niitä pelätään vieläkin, vaikka se oli kaukana siitä, että rintamalinja liikkuu vuosikymmeniä edes takaisin, mikä on saksalaista osaamista parhaimmillaan.

Sekin muistetaan, että saksalaisien into uusia maailmansota sai neukut suunnittelemaan yllätyshyökkäystä, mutta häpeärauha näkyy olevan pätevä syy hyökätä joka suuntaan jos saksalaiset ovat asialla.

Nää on helvetin paskahousuisia mitä muiden aloittamiin sotiin tulee, mutta itse aloittamistaan sodista ne puhuu muna pystyssä kauan, koska ne ovat jotenkin eri asia.

Saksalaisen kulttuurin kulta-aika oli selvästi silloin kun matkustaminen oli niin hankalaa, että niiden piti järjestää isot sodat omalla tontillaan, koska silloin ne olivat tyytyväisiä eikä naapureitakaan tarvinnut pelätä samalla tavalla kuin nykyään.

Monikulttuurihörhöily on siinä määrin saksalaisvetoinen projekti, että ei ole vaikea arvata, että Saksaa ollaan taas panemassa tasaiseksi. Niin siinä aina käy kun ne kouhottaa jotain triumph of the will -mentaliteetilla.

Sen jälkeen se luultavasti liittyy Itä-Eurooppaan, koska siellä ollaan kyllästytty jäämään aina jalkoihin ja tällä kertaa germaanit ovat unohtaneet varautua sotaan kunnolla. Kalustoa on liian vähän ja kuolemankultti puuttuu.

Suur-Puola vois olla kova sana.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.331 sekuntia