PAX, ota kaks

Lisää
6 vuotta 5 kuukautta sitten - 6 vuotta 5 kuukautta sitten #37292 : Antero
PAX, ota kaks kirjoittanut Antero
Televisiossa aikoinaan esitettiin mainos "Ota Pax, ota kaks, ota Fatzerin paxeja kaks". Aiheeni ei kuitenkaan liity Fazerin kurkkupastilleihin, vaan Vastavalkeassa olevaan mainioon kirjoitukseen, 25 vuotta sitten juonitusta Pax nimisestä salaisesta sopimuksesta, jonka tarkoitus oli antaa vaikutelma että Suomi irtisanoutuu Pariisin rauhansopimuksesta ja joka oli erityisesti esteenä Suomen EU:n liittymiselle. Salainen Pax asiakirja tuli julkiseksi v. 2016 ja se kertoo melkoisesta valtiopetoksesta ja juonittelusta, jossa kusetettiin niin kansainliittoa kuin Suomen kansaa. Todellisuudessa Koivisto ei ole irtisanonut Pariisin rauhansopimusta, sillä planketista puuttuu hänen puumerkkinsä. Muita sen aikaisen hallituksen ministerien allekirjoituksia lappusessa on, mutta presidentin lopullinen allekirjoitus on tyhjää täynnä:

Sairautensa vuoksi Urho Kaleva Kekkonen joutui luopumaan presidentin tehtävästään syksyllä vuonna 1981. Seuraajaksi tuli aluksi väliaikaisesti pääministeri Mauno Koivisto, joka myöhemmin valittiin kahdeksi kuuden vuoden kaudeksi Suomen tasavallan presidentiksi. KTT Heikki Urmaksen mukaan potentiaaliset Kekkosen seuraajat – Leskinen, Liinamaa ja Paavela – tapettiin. Mauno Koivisto oli bersteinilainen sosialidemokraatti, kommunistien vihaaja.

Mauno Koiviston tavoitteeksi tuli viedä Suomi salaa länteen, Euroopan unioniin. Sen esteenä olivat Pariisin rauhansopimus ja YYA-sopimus. Salainen Operaatio PAX suunniteltiin ulkoasiainministeriössä keväällä 1990. Nyt asiakirjat ovat tulleet julkisiksi 25 vuoden salassapidon jälkeen. Operaatio on karmeaa valtiopetosta vastoin Suomen kansallisia intressejä ja etuja.

Urho Kekkonen oli taitavasti osannut hyödyntää Pariisin rauhansopimusta ja YYA-sopimusta sekä pitänyt Suomen suurvaltaristiriitojen ulkopuolella. Kekkonen uskoi, että turvallisuutta ei rakenneta aitoja rakentamalla vaan veräjiä avaamalla. Suomen etuna maailmalla oli, ettemme olleet entisiä siirtomaaisäntiä. Nyt EU:n kautta olemme sitoneet itsemme noiden valtioiden rikoksiin siirtomaissaan.

Operaatio Pax tarkoitti Suomen lipeämistä Pariisin rauhansopimuksesta hyödyntäen Neuvostoliiton heikkouden tilaa. Kuviteltiin, että Neuvostoliitto menisi murusiksi. Tilalle tuli kuitenkin entistä vahvempi Venäjä, joka todistaa sotilasvoimaansa nyt Syyriassa. Samoin kuviteltiin, että Saksojen yhdistyessä Saksa saisi takaisin suvereniteettinsa ja sen kanssa tehtäisiin rauhansopimus. Mikään ei toteutunut. Ei käynyt kuin Strömsössä.

Saksa on edelleen miehitetty ja rauhansopimustakaan ei ole tehty. Operaatio Pax tarvittiin, jotta Suomi voitiin viedä salahankkeena EU:hun.

Jaakko Blombergin kirjassa Vakauden kaipuu (2011) sivulla 255 on kirjoitettu seuraavaa:

”Päätöstä [Pariisin rauhansopimuksen vesittäminen] oli Helsingissä valmisteltu hyvin pienessä piirissä, koska operaation [PAX] vuotaminen julkisuuteen olisi voinut vahingoittaa sitä pahoin. Tasavallan presidentti [Mauno Koivisto] informoi tehtävistä päätöksistä eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajaa Markus Aaltosta perjantaiaamuna 21. syyskuuta [1990] ennen valtioneuvoston istuntoa.”

Tämä oli yksi Mauno Koiviston harhautuksista. Annettiin vaikutelma, että koko eduskuntaa muka olisi informoitu. Puhelinsoitto Aaltoselle ei ole sellainen ilmoitus.

Julkisuudessa on valehdeltu edelleenkin, että Neuvostoliitto olisi muka hyväksynyt Suomen/Mauno Koiviston yksipuolisen ilmoituksen Pariisin rauhansopimuksen III osan artiklojen mitätöimisestä. Suomen valtaapitävät olivat valheellisesti vakuuttaneet Neuvostoliitolle, että Suomen turvallisuus- ja puolustuspolitiikka pysyy muuttumattomana. Sokea Reettakin näkee, että kurssi on lännen tiellä kuten laivan kapteeni, Sauli Niinistökin, on vakuuttanut.

Politiikkamme on muuttunut 180 astetta. Olemme Venäjän vihollisten leirissä. Kansalaisilta on salattu kaikki tosiasiat. Vasta nyt, 25 vuoden salassapitomääräysten rauettua, voimme tietää, miten Neuvostoliitto reagoi Operaatio PAX:in puuhamiesten suunnitelmiin.

Venäjän tulkinta tuli esille 25 vuotta salassa pidetyssä nootissaan 281/2eu käännös MOSB268/1 pvm 6. marraskuuta 1990 [nootin venäjänkielinen kopio ja sen käännös ovat osa Operaatio PAXin salaisia asiakirjoja, jotka siis tulivat julkisiksi 25 vuoden salassapidon jälkeen vuoden 2016 alussa], joka ei vahvista mitään muutosta Pariisin rauhansopimukseen. Päinvastoin tuo nootti vahvistaa Suomen harjoittaman puolustus- ja turvallisuuspolitiikan perusteiden muuttumattomuuden kuin myös asevoimien koon. Isolta-Britannialta ei tullut edes noottikommenttia, vaan pressin yhtä tyhjää oleva kirjoitus ilman leimaa ja allekirjoitusta.

Viime keväänä Venäjän tiede- ja kulttuurikeskuksessa oli seminaari, jonka erään esityksen yhteydessä kysyin: ”Tunsivatko läsnäolijat salaisen Operaatio PAX:in?” No eivät tietäneet, eivätkä tietysti voineetkaan tietää, koska Operaatio PAX oli ollut salainen. Asiakirjat olivat vasta juuri tulleet julkisiksi 25 vuoden salassapidon jälkeen. Läsnäolijoille annoin lyhyen raportin.

Kerroin myös ministeri Max Jakobsonin reaktiosta eräässä suljetussa seminaarissa: ”Olette nyt myös kyseenalaistaneet nykyisen rajan Suomen ja Neuvostoliiton välillä”. Pietarin yliopiston historian professori Baryshnikovin reaktio oli spontaani: ”Tuohan merkitsee sotaa.” Professori Baryshnikov on Kremlin neuvonantajia.Entäs nyt... Käytännössä Suomi on nyt h e l e v t i n vaarallisessa tilanteessa, jossa se on rikkonut itse edelleen voimassa olevaa Pariisin rauhansopimusta. Jotta tilanne normalisoituisi, Suomen tulisi palata takaisin tilanteeseen joka vallitsi Kekkosen aikana. YYA-sopimus on ainut joka on rauennut itsestään Neuvostoliiton hajoamisen myötä. Sen jälkeen Venäjän kanssa tehty naapuruussopimus sopimus on edelleen voimassa.

Kun Suomi liittyi EU:hun, niin vuoden 1947 Pariisin rauhansopimus ja vuoden 1992 ns naapuruussopimus Venäjän Federaation kanssa olisi pitänyt sanoa irti tai mukauttaa EU-kelpoisiksi, jotta ne olisivat tulleet myös EU:ta sitoviksi. YYA-sopimus oli rauennut itsestään Neuvostoliiton kanssa tehtynä kun sen tilalle tuli Venäjän federaatio. Tämän kanssa tehtiin tuo vuoden 1992 sopimus hyvistä naapuruussuhteista. Olemme huijanneet kansainvälistä yhteisöä ja asettaneet itsemme konfliktiin naapurimme Venäjän federaation kanssa. Sopimusrikkojilla ei ole ystäviä ja puolustajia. Pacta sunt servanda.

Veljeilyllään NATOn, USA:n ja muiden ulkovaltojen kanssa Suomi on rikkonut Pariisin rauhansopimusta. Viime viikolla loppui Lapissa ilmasotaharjoitus ACE 17, jossa oli mukana 11 maata ja yli sata lentokonetta – mukana USA:n B52-ydinpommittajia. Harjoitusta johti Norjan Bodön tukikohdasta eversti Petteri Setälä. Tämä kaikki on Pariisin rauhansopimuksen rikkomista.


Lähde: vastavalkea.fi/2017/06/29/vuoden-1947-pa...imus-ja-nykytilanne/


Tähän loppuun täytyy nyt kysyä, ovatko päättäjämme tyhmiä, ovatko he tietoisesti tyhmiä, vai onko "hillotolppa" se joka voitelee päättäjät pettämään Suomen kansan ja ottamaan tietoisesti senkka nenästä? Tästä ei tule vielä kunniankukko laulamaan.
Viimeksi muokattu: 6 vuotta 5 kuukautta sitten Antero. Syy: tekstin fiilausta

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 vuotta 5 kuukautta sitten - 6 vuotta 5 kuukautta sitten #37293 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa PAX, ota kaks
Kyllähän Suomi niin kuin koko maailma on jakautunut kahteen leiriin.. tai puolueeseen.. tai sotajoukkoon. Kälttäreiden globalisteihin (sekä heidän hyödyllisiin idiootteihin) ja kansallismielisiin, jotka haluavat säilyttää itsenäisyytensä siis vapauden. Näin Suomessa, mutta myös joka maassa.. ainakin lännessä. Itämaathan ovat hyvinkin itsenäisiä kansallisvaltioita, joissa globalistit ovat vähemmistönä.

Nämä globalistien peesailijat kuvittelevat olevansa jotenkin edistyksellistä tai järkeviä ihmisiä. Mutta todellisuudessa ovat säälittäviä huoria, joita vaan käytetään hyväksi ja aikanaan heidät poljetaan kuraan. Aikoinaan ihmettelin kuinka joku voi olla niin fanaattinen kommunisti tai natsi, mutta nykyään en enää yhtään. Elämme nyt samanlaista aikaa kuin Neuvostoliitossa tai Saksan kolmannessa valtakunnassa.. totalitarismissa.

Yhä härskimmiksi käyvät globalistien otteet. Aikanaan saatettiin suhmuroida kabineteissa, mutta nyt tuollainen härski käytös, jota maamme poliittinen johto harrastaa, on yhä avoimempaa. Tarkoitushan on myös provosoida.. Kapinahan tästä syntyy, mutta se on varmaan tarkoitus (hajoita ja hallitse), että pakkokeinot ym. totalitarismin lait ja tavat voidaan ottaa käyttöön

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Viimeksi muokattu: 6 vuotta 5 kuukautta sitten Super-Electric.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 vuotta 5 kuukautta sitten #37294 : Storyan
Vastaus käyttäjältä Storyan aiheessa PAX, ota kaks
No, Suomi on varautunut tilanteeseen liittymällä Jef- joukkoihin, joihin kuuluu 10 000 sotilasta.
yle.fi/uutiset/3-9698305

The Bhagavad- Pyhäkaavat- kirja muinaisten mv- finnoarjalaisten heimojen eli kalmistokulttuurin vaiheista ja elämästä esiroomalaisen rautakauden alussa, heidän itsensä kirjoittamana.
www.bod.fi/kirjakauppa/the-bhagavad-pyha...roinen-9789523185616

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 vuotta 5 kuukautta sitten - 6 vuotta 5 kuukautta sitten #37295 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa PAX, ota kaks
Suomalaisien jakaantuminen näkyy vaikka Pekka Puskan tapauksessa. Ensin oli vaikeeta saada se edes jotenkin vastuuseen myrkkyrokotteista, ja kun sitä ei enää vihdoin haluttu vastuullisiin hommiin virkamieskunnassa, kansa valitti sen eduskuntaan.

Suurin osa suomalaisista on jotain ihme barbaareja, jotka nauttii siitä, että näillä on tällaisia johtajia. Niihin luotetaan. Loput ei sitten halua tajuta, että ne elää samassa maassa tällasen kansan kanssa.

Jossain vaikka alkaa sisällissota ja muut maat evakuoi omia kansalaisia pois, niin meillä ainakin on semmosia johtajia, jota kehtaa sanoo melkein suoraan, että haistakaa luuserit paska. Yrittäkööt liftata vaikka jonkun kehitysmaan vuokraamiin lentokoneisiin jos ihan pakko on päästä pois, mutta me ei vittu sieltä ketään haeta.

Sekin, että suomalaiset sai kastella ittensä kaikessa rauhassa pahimmassa Tshernobylin laskeumassa, on palkittu luottamustehtävillä. Ura on ollu vakaalla pohjalla kun on kerran onnistunu herättään kansan luottamuksen. Hyvin tehdystä työstä ei saa samanlaista luottamusta.
Viimeksi muokattu: 6 vuotta 5 kuukautta sitten juppe.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.286 sekuntia