Vastine Storyanin väitteeseen N-M231:n saapumisen ajankohdasta

Lisää
2 vuotta 9 kuukautta sitten - 2 vuotta 9 kuukautta sitten #45260 : rcislandlake
N-M231 tuo Niilojen esi-isä.

Kenelläkäs sitä esiintyy ja kuinka paljon ? Sitä esiintyy paitsi suomalaisilla mutta myöskin saamelaisilla.
Ja itseasiassa sitä on ensin esiintynyt saamelaisten esivanhemmilla ennen kuin Pohjolassa vielä suomalaisista puhuttiinkaan.

Muistan hyvin keskustelut, kun Storyan väitti, että N-M231 tuli kasakoiden mukana Isossa Vihassa. Nykyään taitaa väite olla rautakausi eli 500-1200 ja.

Paskanpuhujat kun eivät osaa tutkia muutakuin oman pienen niche-väitteensä tueksi perusteluja niin kerrotaanpa että BOLSHOI OLENI OSTROV eli BOO on Kuolanniemimaalla varhaisin N-M231:n eli Niilon esiintyvyysalue. Nämä Bolshoi Oleni Ostrovit muistuttavat nykyväestöstä eniten saamelaisia. Chalmny Varre ja Leväluhta ovat myös saamelaisia muistuttavia muinaisväestöjä Suomessa. Nämä väestöt ovat siis muinaisempia kuin yksikään germaaniväestö Skandinaaviassa.

Oikeammin voidaan sanoa, että koska BOO:n N-M231 -linja on vuodelta 1500 ea. eli pronssikautinen, on N-M231:sta ollut Pohjolassa ainakin niin kauan. Ja juurikin Baltian, Fennoskandinaavian, Suomen, Karjalan, Vienan -alueilla sitä on eniten. Sillä on ollut aikaa tarpeeksi jakautua useampiin eri alaryhmiin ja tähän vaaditaan aikaa. Suomessa hapan maaperä tuhoaa muinaisluut. Kuolassa ei onneksi näin ole käynyt. Ennen muinoin oli myös polttohautauksia ja suo-, ja järvihautauksia. Soista voi vielä joskus nousta Niiloa. Eikä niitä todellakaan kaikkia isoja kivikasoja eli lapinraunioita ole tutkittu loppuun asti. Muinaisjäänteet kun on Museoviraston toimesta pääsääntöisesti rauhoitettu. Ei siis löydetä, ellei haluta löytää.

Tarkemmin ottaen BOO-linja on N-L1026, joka on kaikkien Suomessa esiintyvien N-M231 -linjojen esilinja. yfull.com/tree/N-L1026/

Lähteitä:
www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3573127/
www.shh.mpg.de/1128778/finland-adna
eurogenes.blogspot.com/2018/12/how-did-y...-get-to-bolshoy.html
indo-european.eu/2018/03/oldest-n1c1a1a-...ze-age-fennoscandia/

Boom ! Servattu rcislandlake armon vuonna 2020

גברי (בן מלחמתי) יוחָנָן חסיד משיח אִי אגם - Gav'riy (ben milchamtiy) yochanan hasid masiach iy agam
Viimeksi muokattu: 2 vuotta 9 kuukautta sitten rcislandlake.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
2 vuotta 5 kuukautta sitten - 2 vuotta 5 kuukautta sitten #46567 : Storyan
Väitteesi on täyttä pskaa ja tutkimustulosten vastaista. Leväluhdan protosaameilla oli vähemmän mongoloidia (N1c) kuin nykysuomalaisilla. N1c on neosiperialainen, siis Siperiassakin tulokas. tuli ITÄ-AASIASTA Siperiaan vasta pronssikaudella ja saavutti Länsi- Siperian pronssi-rautakauden vaihteessa. Nämä ovat tutkimustuloksia, olen laittanut sulle linkin monta kertaa ja kuvat tutkimukstekstistä tai -teksteistä. Jo on kumma stana ettei teille mene perille millään. Mä en voi sille mitään, että mongoloidian media ja tutkiskelijat sensuroivat tulokset medioista. Mutta näin vaan on.

Oikeammin voidaan sanoa, että koska BOO:n N-M231 -linja on vuodelta 1500 ea. eli pronssikautinen, on N-M231:sta ollut Pohjolassa ainakin niin kauan. Ja juurikin Baltian, Fennoskandinaavian, Suomen, Karjalan, Vienan -alueilla sitä on eniten.


On se vaan vttu kumma, ettei MISSÄÄN finnougrialueiden (Viro, Karjala, Suomi) muinais-dnatutkimuksessa ole löytynyt sitä teidän kiipivää paskahaploa N1c mesoliittiselta rautakaudelle. Savossakin elelivät TUTKIMUKSEN MUKAANR1a-mv- viikinkityypit, siis alkuperäiset suomalaiset, eikä Savoa ollut olemassakaan, saati savolaisia. Kaikissa lähteissä Savon alue oli Karjalaa. Menkää hlvetti jo hoitoon sen hourivan vähämielikiimanne kanssa.

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.
Viimeksi muokattu: 2 vuotta 5 kuukautta sitten Storyan.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.242 sekuntia