Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Kreikan irrottaminen €:sta

Lisää
11 vuotta 9 kuukautta sitten - 11 vuotta 9 kuukautta sitten #11649 : Narian
Tässähän voisi nyt vaikka kilpaennustaa siitä, että koska ilmoitus Kreikan irrottamisesta jyyrosta tullaan antamaan.

Minä tarjoan 26.3.2012 klo 18:00.

Tarjoaako kukaan enempää?
Viimeksi muokattu: 11 vuotta 9 kuukautta sitten Narian.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 vuotta 9 kuukautta sitten #11650 : Trolli
Vastaus käyttäjältä Trolli aiheessa Vs: Kreikan irrottaminen €:sta
Eurosta erottaminen vatii kreikkalaisia osallistumaan eroamiseen eikä nykyinen hallinto saa aikaiseksi lasta eikä paskaa.

Sotilasdiktatuuri palaa drakmaan, mutta vasta säädettyään uusille hallitsijoille hävyttömät palkat ja etuisuudet.

Tämä oli häiriköiden käyttöön tarkoitettu avoin nimimerkki, mutta ei ole enää.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 vuotta 9 kuukautta sitten - 11 vuotta 9 kuukautta sitten #11651 : Narian
Vastaus käyttäjältä Narian aiheessa Vs: Kreikan irrottaminen €:sta

Trolli kirjoitti: Eurosta erottaminen vatii kreikkalaisia osallistumaan eroamiseen eikä nykyinen hallinto ...

Kilpailuvastauksestasi puuttuu päivämäärä. Olet diskattu. Muuten olen kyllä samaa mieltä siitä, että irrottamisen yhteydessä tulee tapahtumaan jonkinasteinen vallanvaihto.
Viimeksi muokattu: 11 vuotta 9 kuukautta sitten Narian.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 vuotta 9 kuukautta sitten - 11 vuotta 9 kuukautta sitten #11655 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Vs: Kreikan irrottaminen €:sta
Sotilasvallankaappausta pidetään mahdollisena suunnilleen kaikkialla paitsi Suomessa, missä pidetään maailmanloppuna sitä että joku kaupunkisissijärjestössä toimiva opiskelijaradikaali saa kiväärinperästä. Siitä mahdollisuudesta ei saa edes puhua, koska se voisi johtaa tämän hirvittävän ihmisoikeusrikkomuksen toteutumiseen.

articles.businessinsider.com/2011-06-01/...tral-bank-cia-report

Islannissa selvittiin romahduksesta ilman sotilasdiktatuuria, koska siellä tajutaan osoittaa mieltä ilman väkivaltaisuuksia ja halu selvitä veloista rehellisin keinoin on todellinen eikä pelkkää paskapuhetta. Etelä-Euroopan konkurssipesissä mielenosoitus merkitsee kommandopipoja ja polttopulloja eikä rehellisiä keinoja ihmeemmin arvosteta, joten niissä sotilasdiktatuuri on todennäköinen.

Koska asialla ovat olleet epärehelliset juntit eivätkä pätevät talousrikolliset, velkaa on otettu ilman minkäänlaista takaisunmaksusuunnitelmaa eikä kansainvälisen valuuttajärjestelmän hyvinvointia ole otettu millään tavalla huomioon. Sen sijaan on oltu ylpeitä kun on eletty enemmän yli varojen kuin muut ovat uskaltaneet.

Jos kansainvälinen valuuttajärjestelmä romahtaa, pulassa ovat kaikki kansantaloudet ja eniten velaksi elävät, joita on tällä hetkellä paljon, eikä konkurssipesillä ole pulaa vihollisista.

Jos Yhdysvaltojen valtiontalous on vaarassa romahtaa, CIA on varsin todennäköisesti puuhaamassa sotilasdiktatuuria kaikkiin konkurssipesiin, koska se pystyy selviytymään veloista paremmin kuin tasavalta. Samaa ajattelutapaa ja osaamista löytyy euromaistakin, joskaan ei samassa mittakaavassa, joten jos Etelä-Euroopan juntit haluavat järjestää lähiaikoina vapaat vaalit, nyt kannattaa pitää kiirettä.

Tämä on itse asiassa täysin eettinen skenaario, sillä jos kansainvälinen valuuttajärjestelmä on vaarassa romahtaa, mihin riittävät kevyesti yksistään Italian parin biljoonan velat mikäli italialaiset ovat haluttomia maksamaan niitä takaisin, Etelä-Eurooppaa ei pelasta kaaokselta mikään ja maat ajautuvat sotilasdiktatuuriin joka tapauksessa, koska tilannetta ei muuten saada rauhoittumaan, mutta tekemällä se hallitusti voidaan ehkäistä kaaoksen leviäminen muualle.

Kreikkaa ei pelasta enää mikään, sillä suunnitelmana on ollut, että muut antavat kolmesataa miljardia valtion pelastamiseen, minkä jälkeen huomataan, että kunnilla on ainakin saman verran velkoja eivätkä nekään selviä niistä itse, ja sitten on kai yritysten vuoro mennä kerjuulle. Sellaisia summia ylimääräistä ei ole kenelläkään, joten Kreikka romahtaa, mutta hyvällä tuurilla muut Etelä-Euroopan maat ottavat siitä opikseen ja omaksuvat uudenlaisen kannan velkojen maksamiseen.

Toki ainakin kreikkalaiset ovat vain yrittäneet kahmia itselleen niin paljon kuin on ollut mahdollista, koska romahdusta on pidetty itsestään selvänä. Kreikan julkinen talous on ollut tasapainossa viimeksi Turkin vallan aikaan joskus 300 vuotta sitten ja vuoristoratamaiseen meininkiin on ehditty tottua ja maksukyvyttömyyteen ajautumisestakin on kertynyt kokemusta. Mikäli muissa Etelä-Euroopan maissa on ajateltu samalla tavalla, Kreikan romahtaminen toimii vain esimerkkinä sitten kun oma valtiontalous kaatuu, eli luvassa on ensin kaaos ja sitten sotilasdiktatuuri.
Viimeksi muokattu: 11 vuotta 9 kuukautta sitten juppe.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 vuotta 9 kuukautta sitten #11663 : finsailor
Vastaus käyttäjältä finsailor aiheessa Vs: Kreikan irrottaminen €:sta
Tämä on vain lyhyen ajan juttu, mutta jos katsotaan vähän pidemmälle niin koko eeuulla ei oo mitään mahkuja selvitä "itsenäisinä". eeuusta tulee ajan mittaan kiva ulkoilmamuseo kiinalaisille, joilla on jo nyt yli 30% maailman valuuttavarannosta. ja kiinalaiset pyörittää paljolti muidenkin nousevien aasianmaiden pisnestä.
"Ne jyrää meittin"

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 vuotta 9 kuukautta sitten #11666 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: Kreikan irrottaminen €:sta
Olen käsittänyt että kreikan sekoilu velanoton kanssa alkoi jo edellisellä vuosikymmenellä, ja ruokahalu on vaan pahentunut kunnes on menty yli äyräiden. Alkusysäys oli mammuttimainen velka jota piti ottaa, jotta Kreikka pystyisi hoitamaan vuoden 2004 olympialaiset, ja kun totuttiin sen seurauksena olemaan piikki auki niin..

Ironisesti voisi todeta että kreikan kohtaloksi koitui sittenkin vuonna 776 eKr tehdyt päätökset olympiakisojen järjestämisestä. Eivät varmaan silloin aatelleet miten kauaskantoisia seurauksia hommalla olikaan...

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.258 sekuntia