Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Täältä asennettu seurantaohjelma - en oleta vastau

Lisää
9 vuotta 8 kuukautta sitten #21868 : teemu
Tuossa taannoin kun aloitin tänne uuden ketjun eräästä aiheesta. Koneeseeni asennettiin jokin helvetin seurantaohjelma. Mikä tämä on, kun vaikuttaa siltä että nyt toimintani menee monille eri tahoille, ilmeisesti vain hauskuuttamaan joidenkin tarpeita? Ensin luulin tuota vain suojelupoliisin hommaksi, jotta pääsen tuosta ulkomaisten tahojen valvonnasta, mutta eipä taida niin olla. Sinikivi tuntuu olevan enemmän tekemisissä valtavirran roskakulttuurin kanssa mitä voisi äkkiseltään olettaa.

Onko minut myyty johonkin? Yksi teoriani on ollut jo pitkään, että tässä on taustalla jokin "paremman väen" hauskuutuskerho, joka ottaa uhreikseen ne jotka haluavat muutosta nykyiseen sairaaseen kulttuuriin. Ennen olen luullut seurannan tapahtuvan pääosin kolmannen silmän kautta, mutta lienen ollut väärässä. Mm. tähän viittasin tuolla entisellä syntipukituksesta kertovalla avatarilla.

Laki tai järjestyssäännöt kun ei ole koskaan olleet niitä tarvittaessa minun puolellani tai kantaani kuunnelleet (tai sitten autistisuuttani ole osannut puolustaa itseäni), mutta minua vastaan usein tekemättömistäkin asioista. Niin niihin en ole turvautumassa. Ja turha kertoa minulle vainoharhoista, seuranta on minulle näytetty nyt niin moneen kertaan ponnauttamalla jokin ikkuna taustalta.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
9 vuotta 8 kuukautta sitten #21870 : Arthos
Jotenkin minusta tuntuu että olet sen seurantaohjelman tms. troijalaisen saanut koneelesi ihan jostain muualta; Homma menee vaan niin, että jotkut sivustot lataavat salaa tai muuten vain hämäävästi ohjelmia koneellesi ja sitten huijaavat sinua niin että selain muka lataa sen ohjelman sinikiven sivuilta, vaikka todellisuudessa ohjelma ladataan ihan jonkun muun tahon sivustolta, koneessasi jo ennestään majailevan haittaohjelman toimesta...
täten et osaa epäillä sivustoa jolta seurantaohjelma on oikeasti ladattu. Näin ne peittää jälkensä. Näiden haittaohjelmien kehittelijät ovat niitä suurimpia ohjelmistoalan innovaattoreita... Valitettavasti.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
9 vuotta 8 kuukautta sitten #21871 : teemu
Voinee pitää paikkansa, esittivät vain sitä että se asennettiin täältä (ei muita selaimessa auki) ja telepaattisin keinoin kertoivat mitä tekevät. Juttelin heidän kanssaan tuosta ja he esiintyivät salatieteilijöinä tästä yhteisöstä. Kyselivät kuin toimittajat erilaisia asioita päänsisällä. Voi olla että ei pitänyt paikkaansa, että he täältä olisivat tulleet.

Asennan tässä uusiksi koko koneen, kun vaan jaksan.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
9 vuotta 8 kuukautta sitten #21874 : Veda
Minulla on tietoturvaohjelmat kunnossa ja foorumin tavallisena käyttäjänä ilman mitään kytköksiä ylläpitäjiin voin vakuuttaa, että tällä sivustolla ei ole mitään seurantaa eikä haittaohjelmia. Tämän foorumin alustaohjelma Kunena myös on vapaaehtoisten nörttien luoma ja ylläpitämä eikä minkään kaupallisen tahon.

Monilla muilla nettisivuilla kyllä on seurantaohjelmia mainosten kohdentamisen takia. Google on pahimpia. Itse blokkaan ne ohjelmilla, joita saa mm. täältä: fixtracking.com/ .

Teemu: Sinun ei varmaan tarvitse asentaa konetta uudestaan. Ehdotan, että tarkista vain haittaohjelmat esim. Malwarebytesin Anti-Malwarella.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
9 vuotta 8 kuukautta sitten #21877 : Kaapu

Veda kirjoitti: Teemu: Sinun ei varmaan tarvitse asentaa konetta uudestaan. Ehdotan, että tarkistat vain telepaattiset yhteytesi. Ne sua vedättää..


Sonus ad infinitum

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
9 vuotta 8 kuukautta sitten - 9 vuotta 8 kuukautta sitten #21879 : teemu
Joo, itsellä on tuollainen ohjelmistokokoelma, kuin Hirens Boot CD, suosittelen. Siitä löytyy nuo mainitsemasi ohjelmat. Mutta tätä seurantaa ei löydy. Mutta en nyt mitään arkaluontoista tällä nettikoneella tee, tai mitään mistä jotkut voisivat repiä rahaa. Pornoa en laske sellaiseksi.

Telepatia tarkistettu. Hyvin toimii joidenkin kanssa, jotkut taas eivät ole hereillä itsessään, niin joutuu vähän heitä säätelemään samalla, kun puhuu telepaattisesti.

en välitä tästä seurannasta kunhan ei koko paskaa jumita.
Viimeksi muokattu: 9 vuotta 8 kuukautta sitten teemu. Syy: hyökkäykset joidenkin toimesta.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.244 sekuntia