Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Suomen jihadistit värikuvina

Lisää
8 vuotta 8 kuukautta sitten #26569 : juppe
MV-lehdessä oli lainattu tämmöistä lähdettä, jota en ite olisi älynnyt löytää, koska anteenniosaston huuhailuja ei jaksa seurata Erkkikään.

Jansson ite on tämmöinen mouho, jolle Koraanin häpäiseminen on kova juttu, mutta ei nää sitä uhkailleet jihadistit ainakaan terveempia ole. Joukossa on tyrkkyjulkkiksia luokkaa malli ja mr Finland-kisailija. Vain yksi kuudesta luokitellaan hartaaksi muslimiksi ja siltäkin saattaa löytyä muuta menneisyyttä.

markusjansson.blogspot.fi/2015/04/paivit...ua-uhkailevista.html

Elikkäs nää on sellaista sakkia, että niiltä voi odottaa mitä tahansa. Jos ne ei olisi innostuneet islamismista niin voisi aika turvallisesti veikata, että joku kuolee huumeisiin, toinen kolaroi kännipäissään hengiltä ittsenä ja muutaman muunkin, kolmas joutuu väkivaltarikoksesta vankilaan ja niin poispäin.

Tää noudattaa samaa linjaa kuin muissakin maissa, koska jihadistit yleensä ottaen on tätä tasoa. Niiden kollegat mediassa ja politiikassa selittelee, että ne on köyhiä ja sorrettuja, mutta yleensä ongelma tuntuu olevan siinä, ettei ne ole keksineet muuta keinoa tyydyttää suuruudenhulluutta.

Melkeinpä voisin lyödä vetoa, että kun nettiin vuotaa lisää tietoa alan miehistä ja naisista niin käsitys roskalehtijulkisuuden puutteessa kituvista urpoista vain voimistuu.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.198 sekuntia