Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Suomi 100 vuotta

Lisää
7 vuotta 2 kuukautta sitten #33324 : koizilla
Suomi 100 vuotta kirjoittanut koizilla
Mitä luulette. Antaako venäjä suomelle karjalan takaisin 100v juhlien kunniaksi? Norjahan melkein jo lupasi muutaman metrin omaa maatansa mutta eihän siitä sit mitää tullutkaa. Media siinä lähinnä hehkutti kuinka reiluja norjalaiset ovat. Olishan se tavallaa melkone peliliike venäjältä heittää karjala takaisin suomelle tammikuun 1. päivä. Venäjä kuiteki kärsiny melkose imagotappion krimin takia ja jengi kuvittelee et ne haluu vaa lisää maa-alueita, olis kyl kova juttu heittääki vähä maata takaspäi ja korjata imagoa+että tietysti pääsis siitäki menoerästä (=karjala) kertaheitolla. Voisko näi tapahtua?

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
7 vuotta 2 kuukautta sitten #33325 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Suomi 100 vuotta
Pahaa pelkään että karjalankannaksella on edelleen liian strateginen merkitys. Tämän takia koivisto varmaan kieltäytyi edes aloittamasta neuvotteluja sen palauttamisesta, vaikka jeltsin tiettävästi tarjosi sitä yhden miljardin hintaan. Ehkä sen kuuluminen suomelle olisi saattanutkin palauttaa talvisodan asetelmat, varsinkin kun meillä on menossa jenkkien kanssa jotain hämärää yhteistyötä. En ihmettelisi vaikka sinne perustettaisiin välittömästi ohjuskilpi kuin offensiivistakin aseistusta, jos se vain suomelle kuuluisi. Siitä vasta vaarallista peliä tulisi. Tosin tämä ei tainnut olla aikanaan koiviston motiiveissa, ihan näinkauas ei hänkään tulevaisuuteen nähnyt.

Laatokan karjalan suomi varmasti ottaisi mielellään. Neuvostoliiton aikana sen mineraalivarannot kartoitettiin ja yksin kostamuksessa on enemmän rautaa kun koko suomessa yhteensä.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
7 vuotta 2 kuukautta sitten #33326 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Suomi 100 vuotta
Mun mielestä Karjala kuuluu yksiselitteisesti Novgorodille, koska siltä se aikoinaan vietiin.

Karjalan evakot ei oo muuta kuin vallatuille alueilla muuttaneita savolaisia, jotka on lisääntyny laukkuryssien ja varsinkin mustalaisien kanssa. Sinnehän ne kaikki pakautu kun Ruotsissa vainottiin niitä.

Yhtään luotettavalta vaikuttavaa karjalaista ei oo koskaan tullu vastaan ja niitten juttuja mun vähäisistä savolaisista sukujuurista ei kiinnosta kuunnella enää ollenkaan.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.236 sekuntia