Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Las Vegas - Mitä todella tapahtui?

Lisää
6 vuotta 1 kuukausi sitten #38193 : juppe
Mitä mä olen ymmärtänyt, niin tän ammuskelun ainoo tärkeempi todistaja on kuollu hämärissä olosuhteissa. Lähteitä en saanu tongittua esiin kokonaan, mutta teorian mukaan se on ampunu itteään haulikolla takaraivoon.

Kummiskin tässä on jotain hämärää, koska FBI on ratsannu sen talon, mutta ei kummiskaan pystyny järjestään ympärivuorokautista suojelua, mikä ei ihan natsaa yhteen. Ehkä sitä suojelua ei pystytty järkkäämään ja ratsialla pyrittiin samaan suojaks julkisuutta, eli tää vois olla jotain virastojen välistä pelailua.

Siinä on kummiskin mitä penkoa jos joku jaksaa.

www.rochesterfirst.com/news/local-news/t...rport-home/825178083

thenewyorknewsday.com/2017/10/09/key-wit...following-fbi-raid/#

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 vuotta 1 kuukausi sitten - 6 vuotta 1 kuukausi sitten #38222 : Jonisco.
Vastaus käyttäjältä Jonisco. aiheessa Las Vegas - Mitä todella tapahtui?
Jenkit maksaa kovaa hintaa vapaasta aselaista. Toisaalta tuo voi olla jonkun isomman tahon suunnittelema isku. Vähän kuin WTC-iskun on epäilty olevan false flag-isku.

Jenkit ei sure niinkään kuolleita kansalaisiaan vaan sitä, jos aselakeihin tulee tiukennuksia. Jenkit luulee elävänsä vapaudessa, koska he voivat ostaa aseen mistä haluaa ja mihin aikaan haluaa. Heille vapautta ei ole julkinen terveyden huolto ja koulutus vaan aseet. Siinä kiteytyy hyvin jenkkien sivistyksen taso. Ei se mikään vapaa valtio ole kansalaisille oikeasti. Ihmisiä ammutaan koko ajan tuhansia vuodessa. Sitten on mitä ihmeellisempiä lakeja ja rajoituksia kaikissa muissa asioissa paitsi aseiden hankkimisessa. Ameriikan persläpeen en muuttaisi vaikka maksettaisi. Poikkeuksena Kanada, joka on sentään sivistysvaltio. Jenkit haukkuu kanadalaisia, koska kanadalaisilla on kaikki asiat paremmin kuin jenkeillä. Yhdysvallat on kyllä yksi maailman persereikä. Sitten on tietysti muslimimaat lisäksi.

Jenkeillä on keskimääräinen elinikä melko lyhyt verrattuna esim. suomalaisiin. Asiaa ei tietysti auta se, että vuodessa he saavat palkallista sairauslomaa ainoastaan 8pv. Vuosilomaa heillä on vuodessa tietääkseni pari vko. He pidentävät yleensä kesälomaa pitämällä tuon 8pv sairauslomaa kesäloman päälle ja tekevät sitten töitä sairaana. Ei ihmekkään jos alkaa fyysinen ja henkinen kunto olemaan heikko. Sitten jos amerikkalainen perhe saa lapsen, niin äitiyslomaa voi hyvällä tuurilla olla jopa lähes 2kk. Suomessa naiset voivat olla äityslomalla yli 20v tekemällä lapsia 3v välein.

Lisäksi amerikkalaiset tekevät töitä vielä eläkeiässä. Muuten he menettäisivät työnantajan maksaman sairasvakuutuksen. Ilman kalliita vakuutuksia ei saa hoitoa. Jos ei ole sairasvakuutusta, niin sairaalat heittävät ihmisiä kadulle tippapullon ollessa vielä ihmisessä kiinni. Tästä on ollut telkkarissakin juttua. Sairas yhteiskunta.

On jenkeillä yksi hyvä piirre. He osaavat juhlia. Tämä on tietysti hyvä taito kun ajattelee minkälaisessa paskavaltiossa he joutuvat elämään. Meni vähän ohi aiheen, mutta nuo asiat saattaa aiheuttaa jonkinlaisia mielenhäiriöitä amerikkalaisilla, jotka saavat helposti aseita käsiinsä. Tuloksena helvetin paljon henkirikoksia ja itsemurhia.
Viimeksi muokattu: 6 vuotta 1 kuukausi sitten Jonisco..

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 vuotta 1 kuukausi sitten #38224 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Las Vegas - Mitä todella tapahtui?
Jenkeillä on kilpailuyhteiskunta ja sen takia sinne muuttaa lähinnä tietynlaisia hulluja. Ei siellä kukaan putoo yhteiskunnan ulkopuolelle vaan pahimmillaankin saa vaan motivaatiota kilpailla kovemmin.

Vapaus on sitä, että käärii jotenkin hyvät rahat, ja sen takia politiikka on hyvinkin omituista. Kaikki hyvä propaganda kasataan yhteen, että saataisiin paljon yleisöä, ja voittaja on se, kuka onnistuu rikastumaan eniten. Kaikilla ääriliikkeillä on aika samanlaiset jutut ja puolueet joutuu pitään ittestään meteliä, että ne erottuis jotenkin toisistaan.

Tää tuleen johtaan vielä aika mielenkiintoseen tilanteeseen, missä porukka amuskelee toisiaan, vaikka kaikki on asioista suunnilleen samaa mieltä. Propagandabisnes aiheuttaa radikalisoitumista, mutta estää selkeen aatteellisen jaon, niin että jäljelle jää se, että porukat vaan haukkuu toisiaan ja on sen takia vihoissa keskenään.

Niille on niin tärkeetä, että kaikki on samanlaisia, että antifasistejakin vituttaa lähinnä se, ettei niitten mummelit ja rapakuntoset pilvenpolttajat tahdo enää pärjätä mellakoissa kun meno on menny liian hurjaks. Ei ne riidan haastamista lopeta vaan vinkuu, että muut tappelee liikaa, koska niitten pitäis saada tasotusta.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.217 sekuntia