Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Neturei Karta

Lisää
5 vuotta 6 kuukautta sitten #39995 : juppe
Neturei Karta kirjoittanut juppe
Tästä tulee lähinnä videoketju, koska tälleen tulee parhaiten näkyviin, että miten harmittomilta nää nilkit vaikuttaa. Ei ihan äkkiä arvais, että nää on liian radikaaleja muille ortodoksijuutalaisien anti-Israel porukoille.Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
5 vuotta 6 kuukautta sitten #39997 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Neturei Karta
Paska juttu kun Daryl Smithin sivut on kadonnu netistä, koska se sekos näitten juttuihin ihan tosissaan. Missään muualla ei voinu tutustua näitten salaliittoteorioihin yhtä kätevästi. Internet Archivesta kumminkin löytyy vielä ainakin jotain.

web.archive.org/web/20061215215244/http:...iews_RabbiWeiss.html

Toi Freedmanin puhe on vissiin aika vaarallinen, koska siihen on seonnu moni muukin. Seuraavaks haastatellaan jotain Rabbi Weissia ja sitten se on menoa.

web.archive.org/web/20061219045526/http:...dSmith_Freedman.html

en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_H._Freedman

YouTubestakin löytyy jotain ja näkyy miten salaliittoteoriat on kehittynyt kymmenessä vuodessa. Crypto judaism on aika hyvin unohtunu, mutta sitä ei tarvita enää kun kaikki tietää muutenkin, että on oikeita juutalaisia ja niitä toisia juutalaisia, jotka vaan esiintyy juutalaisina tai sitten esittää, ettei ne ookkaan juutalaisia.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.202 sekuntia