Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Q Anon

Lisää
5 vuotta 1 kuukausi sitten #41214 : Susibelle
Q Anon kirjoittanut Susibelle
Heippa teille! Nyt oli ihan pakko aloittaa tästä uusi aihe, kun ei näin mahtavilla konspiraatiosivuilla näkynyt sanaakaan - tai edes kirjainta Q.
Se on kuitenkin kuuminta hottia salaliittoteorioissa juuri nyt ja ansaitsee ihan oman ketjun.
Tuossa on hyvä suomenkielinen linkki aiheesta.

asialinja.com/2018/07/13/q-anon-salaliittoteoria/

Olen itse nyt jonkin aikaa seuraillut Q:n postauksia qposts.online-sivustolla ja niiden spekulointeja Redditissä. Q:n mukaan me katsotaan nyt melkoista esitystä. Ensimmäinen näytös on käynnissä eikä kaikki henkilöt edes tiedä että toimivat käsikirjoituksen mukaan. Näytelmää ohjaa presidentti Trump, joka tällä hetkellä näyttelee, ettei Jeff Sessions muka ole hänen siipimiehensä tässä "sotajutussa."
Jutun juonena on ilmeisesti - ei enempää eikä vähempää, kuin kaataa ns. Deep State-varjohallitus jota johtaa todennäköisesti Rotschildit ja heidän alaisuudessaan toimiva Hillary Clinton. Mukana on myös julkkiksia kuten muusikoita ja Hollywoodin näyttelijöitä. Tämä on klassinen hyvä vastaan paha-tarina ja pääpahis on nimenomaan pääpahis eli oikea saatana, joka vuohinaamarinsa takaa hallitsee poliitikkoja, mediaa ja kuninkaallisiakin kiristyksellä, sillä pahiksen tiimiin päästäkseen on täytynyt tehdä pahoja pahoja asioita. Vastineena on sitten valtaa, rahaa ja täydellinen valtamedian tuki.

Q ei ole nyt muutamaan päivään postannut mitään. Viimeisin postaus sisälsi vain tämän linkin.

www.reddit.com/r/greatawakening/comments...nnnecting_some_dots/

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
5 vuotta 1 kuukausi sitten #41216 : Kuutar
Vastaus käyttäjältä Kuutar aiheessa Q Anon
Mä laitoin tästä aiheesta Päivän puheenaiheet-ketjuun viestin, mutta siihen ei kukaan reagoinut mitenkään. Olen itse seurannut q:n viestejä viime keväästä.

Onhan se saasta mitä nyt on paljastunut ja paljastuu kokoajan lisää, todella järkyttävää. Kukoistava pedofilia, adrenokromin ottaminen lapsilta+ muu kidutus, ihmiskauppa ja kidnappaukset, suunnitelmat harventaa ihmiskuntaa reilulla kädellä ym. ym. ym.

Mutt Q:n sanoin: "Read the Bible, God wins". Siihen on luotettava. B)

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
5 vuotta 1 kuukausi sitten #41217 : Kuutar
Vastaus käyttäjältä Kuutar aiheessa Q Anon
Sitä odotellessa, milloin Suomessa satanismin harjoittajat paljastuvat. Niitä täältäkin ihan varmasti löytyy.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
5 vuotta 1 kuukausi sitten - 5 vuotta 1 kuukausi sitten #41218 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa Q Anon


Heh.. kyllä, Q:ta on tullut seurattua ja toki sillä hyviä kryptisiä ennustuksia tulevasta. Kuitenkin miettii, mikä osuus sillä on tässä matriisin rakentamisessa. Tätä psyop propagandaa kun nykyään tulee joka tuutista niin saa olla hyvin varovainen mihin uskoo. Myös vaihtoehtomedian puolelta..Q sopii hyvin tähän hajoita ja hallitse narratiiviin.. jenkeissä pidetään yllä tätä kahtiajakoa oik-vas, reb-dem, jne kun todellinen maailma on moniulotteisempi. Trumpin takana on kuitenkin samat pankkiirit/banksterit/kälttärit kuin molemmilla puolella, joten Q:n agenda ei juuri poikkea muistakaan hajoita ja hallitse kuvioista. Siksi tämä Q haisee omituiselle.

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 5 vuotta 1 kuukausi sitten Super-Electric.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
5 vuotta 1 kuukausi sitten #41219 : Kuutar
Vastaus käyttäjältä Kuutar aiheessa Q Anon
Tärkeintä kuitenkin on, että ihmiset heräävät "todellisuuteen" ja alkavat ihan itse ajattelemaan ja selvittämään sekä kyseenalaistamaan asioita. Oli se herättäjä sitten vaikka jokin vakava sairaus, avioero, keski-iän kriisi tai anonyymi henkilö netissä.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Susibelle

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
5 vuotta 1 kuukausi sitten - 5 vuotta 1 kuukausi sitten #41221 : Susibelle
Vastaus käyttäjältä Susibelle aiheessa Q Anon
Ihanaa Kuutar että olit jo maininnut! Yritin vilkaista sitä päivän puheenaiheet-ketjua mutta en huomannut sun postausta, muuten olisinkin varmaan jatkanut sinne.

Mutta kun mä olen "se esoteerinen" tyyppi, niin olen lähestynyt asiaa toista kautta. Jo pitkään on kanavoinneissa sanottu, että Muutos on tapahtunut, Valon määrä ylittänyt pimeyden määrän ja että näissä uusissa (2012 jälkeisissä) energioissa ei mikään negatiivinen enää toimi.
Valon lisääntyessä pimeys väistyy ja näkyviin tulee kaikkea sellaista, mikä on ennen pysynyt pimeydessä ja poissa ihmisten tietoisuudesta.

No nyt on sitten tietoisuuteen tullut niin hirveitä asioita etten oikeastaan edes haluaisi uskoa että sellaista on olemassa. Joten kerron niistä heti eteenpäin, sillä mitä useampi tietää, sitä pikemmin pahuus loppuu. Kärjistäen voisi sanoa että kenestäkään ei tule Hollywoodissa -tai Losissa ylipäätään- näyttelijää, laulajaa tai ainakaan supertähteä ilman että heitä on ensin hyväksikäytetty lapsena ja että he ovat itse tehneet saman lapselle aikuisena. Senaattorit ja virkamiehet saadaan tottelevaiseksi kiristyksellä ja lapsia käytetään siinäkin apuna. Yhdysvaltain presidentiksi ei varmaan pääse ellei ensin uhraa vauvaa pahuuden altarilla. :dry:

Paitsi Donald Trump joka ei ole vapaamuurari. Hän tuli ulkopuolelta ja on sotkenut koko kuvion, sillä Hillaryn piti voittaa ja kaiken jatkua ennallaan. Valtamedia, joka on pahisten puolella, luo Trumpista kuvaa maailman hölmöimpänä ihmisenä tai ainakin hölmöimpänä presidenttinä.

Tämä Q antaa Trumpista toisenlaisen kuvan.

Palatakseni vielä kanavointeihin. Lempihenkiolentoni, Magneettimestari Kryon sanoi taannoin että ensimmäisenä kaatuu Big Pharma.
"Kun saadaan selville että lääkeyhtiöt ovat sairastuttaneet ihmisiä tahallaan, koko uskottavuus menee. Lääkeyhtiöiden sisäpiiristä tulee ihmisiä, jotka eivät enää pelkää henkensä puolesta vaan kertovat totuuden."

Liittyköhän tämä? "Rod Rosenstein's sister is a top position at the CDC in Georgia - head of vaccines. Strange how mercury and other bad things are put into them now including the flu vaccine."
Viimeksi muokattu: 5 vuotta 1 kuukausi sitten Susibelle. Syy: typot

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.298 sekuntia