Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

EU:n loppu

Lisää
13 vuotta 9 kuukautta sitten - 13 vuotta 9 kuukautta sitten #3070 : Narian
EU:n loppu kirjoittanut Narian
Lienee selvää, että EU:n tarina on lopussa.

Kreikka ei edes yritä enää saada talouttaan minkäänlaiseen tasapainoon. Espanja, Portugali ja Irlanti odottavat mielenkiinnolla sitä tulevatko suuret maat Kreikan avuksi. Ja jos Kreikka pelastetaan, ovat he seuraavana käsi ojossa. Toisaalta, mikäli Kreikan annetaan irrottautua EU:sta siirtyäkseen takaisin omaan valuuttaan devalvoidulla kurssilla, tulevat muut maat seuraamaan yksi kerrallaan perässä. (Suomi viimeisenä, koska me olemme pelkureita ja tyhmiä.)

Saksa pohtii tällä hetkellä varmasti vakavissaan irrottautumista. Sillä on tarpeeksi omiakin ongelmia, että sitä kiinnostaisi alkaa pumppaamaan rahaa Kreikan tapaisiin ”kehitysmaihin”, joita tulee riittämään yksi toisensa jälkeen. Se on saattanut päätöksen jo tehdäkin. Ja jos Saksa vetäytyy, on se samalla koko EU:n loppu.

EU oli rakennettu sen varaan, että velkaan perustuva Keynesiläinen talousjärjestelmä olisi ikuinen. Ja nyt kun tämä alun perinkin mahdoton talousmalli on tullut tiensä päähän, sortuu myös korttitalo nimeltä EU.

Vaihtoehtoja:
  1. Köyhät maat irrottautuvat kaikessa sovussa ja kova ydin muodostaa uuden kiinteämmän valtioliiton.
  2. Nykyinen EU päätetään pitää väkisin kasassa, köyhät maat alistetaan kohtuuttomilla IMF-tyylisillä sopimuksilla.
  3. Koko paska hajoaa. Samaan aikaan dollari romahtaa. Siionistit näkevät tilaisuutensa tulleen: Syttyy kolmas maailmansota.
Mikä vaihtoehto näistä sitten tuleekin tapahtumaan, ennustan että esirippu on jo vedetty sivuun ja näytelmä on alkamassa. Arvoisat vieraat, pyydämme teitä sammuttamaan virran matkapuhelimestanne. Nauttikaa illan esityksestä.
Viimeksi muokattu: 13 vuotta 9 kuukautta sitten Narian.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13 vuotta 9 kuukautta sitten #3071 : Pahakurki
Vastaus käyttäjältä Pahakurki aiheessa Vs:EU:n loppu
Pelkästään se, että televisiossa ja radiossa mainostetaan "jos se on kultaa, niin me ostamme sen", kertoo karua kieltään siitä, että ne kenellä rahaa on, yrittää muuttaa sitä epätoivoisesti reaaliomaisuudeksi ennen romahdusta. Pankithan myivät kultavarantonsa pois jo ennen "nykylamaa".

Toinen hyvä merkki huonommasta tulevaisuudesta ovat mainokset hyvistä talletuskoroista, osake- ja rahastosijoittamisesta. Yksinkertainen sääntöhän on, että jos hommat sujuvat, ei asioita tarvitse mainostaa ja kun hommat eivät suju, yritetään mainonnalla saada puristettua ne viimeisetkin rahat pois.

Rotat ovat jättämässä laivaa ja keräävät kaiken juuston mitä mahdollista. Kohta se kenellä on maata mitä viljellä ja siemeniä, on onnenpekka. Taidanpa lähteä aseostoksille "huomista varten".

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13 vuotta 9 kuukautta sitten - 13 vuotta 9 kuukautta sitten #3072 : Jousto
Vastaus käyttäjältä Jousto aiheessa Vs:EU:n loppu
pöh

kalergi
Viimeksi muokattu: 13 vuotta 9 kuukautta sitten Jousto.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13 vuotta 9 kuukautta sitten #3080 : Pahakurki
Vastaus käyttäjältä Pahakurki aiheessa Vs:EU:n loppu
Richard Coudenhove-Kalergi on se saatana ja ilmestyskirjan peto, joka on toiminnallaan tappanut käsittämättömän määrän ihmisiä. Häntä voitaisiin referoida Euroopan pahimmaksi kansanmurhaajaksi.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13 vuotta 9 kuukautta sitten #3081 : Narian
Vastaus käyttäjältä Narian aiheessa Vs:EU:n loppu
Richard Coudenhove-Kalergista ei ehkä tosiaankaan ole paljoa hyvää sanottavaa, mutta ei hän kuitenkaan ilmestyskirjan peto ole.

Erinäisten ennustusten ja profetioiden mukaan Euroopan seuraava johtaja tulee olemaan tuo kauan odotettu vekkuli.

Jos siis Herman Van Rompuyn jälkeen EU:n presidentiksi, tai jo hajonneen EU:n jälkeen kaaoksessa rypevän Euroopan ”kuntoon laittajaksi”, ilmaantuu kuin tyhjästä nuorehko charmööri joka lyhyessä ajassa saa kaikkien luottamuksen puolelleen – vähän Barack Obaman tavoin – niin silloin puhumme juurikin tuosta ilmestyskirjan pääosanesittäjästä.

Jos kaveri vielä alkaa ensi töikseen ratkaisemaan talouden romahtamisen aiheuttamaa kansalaisten likviditeettiongelmaa (eli nälkää) ajamalla Euroopanlaajuisen uuden elektronisen henkilöntunnistusmenetelmän käyttöönottoa, on asia täysin selvä.

Pitäkää silmänne auki. Kyseinen henkilö on jo keskuudessamme. Hän on parhaillaan peilin edessä, suoristaa kravattiaan ja pyyhkäisee nukkaa kalliin design-takkinsa kauluksesta. Tämän jälkeen hänen tarvitsee astua vain pari askelta ollakseen näyttämöllä, ja eurooppalaisten sydämien valloitus voi alkaa.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13 vuotta 9 kuukautta sitten - 13 vuotta 9 kuukautta sitten #3083 : Jousto
Vastaus käyttäjältä Jousto aiheessa Vs:EU:n loppu
Tätä herraa pidetään varteenotettavana vaihtoehtonaherran mutsia Osho vertaa (vertasi) Neitsyt Maariaan
korjatkaa jos olen väärässä,
Viimeksi muokattu: 13 vuotta 9 kuukautta sitten Jousto.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.295 sekuntia