Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

EU:n mallioppilasta kustaan komeasti silmään

Lisää
12 vuotta 4 kuukautta sitten #8222 : juppe
www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/0...astetaan/20116374/12

Tuoreet luottotilastot vahvistavat, että EU tivaa Suomelta velkakriisin taltuttamiseen kymmenen kertaa suurempia summia kuin Suomen omilla pankeilla on luottoriskejä kriisimaissa. Suomea uhkaa kriisimaiden kaikista rahoittajamaista railakkaimmin ylimitoitettu tukitaakka. Moni suuri maa pääsee vähemmällä, vaikka niiden pankkeja Suomikin pelastaa.


Näin käy kun päättäjiksi valitaan syntymätunareita, jotka eivät pystyisi tinkimään hyviä kauppoja edes mustalaisien kanssa.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 4 kuukautta sitten #8231 : juppe
www.talouselama.fi/uutiset/article622122.ece

"Eurooppa pyörittää jättimäista pyramidihuijausta"

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 4 kuukautta sitten #8241 : Kirjaltaja
Parasta suomenkielistä analyysiä kriisin etenemisestä näyttää löytyvän juuri Jan Hurrilta.

Uskomatonta että Portugali-paketin ollessa ykköspuheenaiheena en ole kertaakaan nähnyt muualla tiedotusvälineissä puhutun Kreikan lisärahoitustarpeesta, joka aikamoisella varmuudella on vastassa jo ensi vuonna:

www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/0...luukulle/20116088/12

Kreikka-paketti saatiin ajettua läpi siihen kytketyin tiukoin lainaehdoin, mutta näyttää siltä että lainanantajien on jo nyt pakko tinkiä sovituista ehdoista:

Tiukasti hätäluottojen ehtoja tulkiten seuraavan hätäluottoerän myöntäminen ei ole varma asia. Toukokuussa EU:n, EKP:n ja IMF:n niin sanottu troikka käy Ateenassa tarkastuskäynnillä ja puntaroimassa seuraavan hätäluottoerän myöntämistä.

Todennäköisesti Kreikka saa seuraavankin lainaeränsä, mutta tämä edellyttää rahoittajamailta alkuperäisistä ehdoista joustamista.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 4 kuukautta sitten #8284 : Kirjaltaja
Ei tarvinnutkaan odottaa ensi vuoteen vaan Kreikka pyysikin lisäapua jo seuraavana päivänä tuosta edellisestä viestistäni:

www.hs.fi/talous/artikkeli/Suomen+pit%C3...isesta/1135266020439

Myös jo pelastuneena pidetyn Espanjan talousluvut ovat romahtaneet:

keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu...adID=186297&tstart=0

Espanja on jo sen verran suuri kansantalous, ettei sen nostamiseen riittäisi mitkään rahat.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 4 kuukautta sitten #8285 : Jukkis
Tästä voi seurata paljon hyvääkin. Onhan se selvää että euroopalla ei ole samaa kulttuurista kehitystä kuin vaikka amerikalla tai venäjällä, joten ei siitä koskaan tule liittovaltiota. valuuttaromahdus on vakava takapakki koko EU:lle ja saattaa johtaa sen täydelliseen romahtamiseen. toivotaan ainakin.

Arvuuteltavaksi vaan jää se, mikä on seuraava suomettumisen suunta jonne päättäjämme heittäytyvät rähmälleen. Neuvostoliitto oli ja meni, EU on kuolinkouristuksissaan joten kaipa se pitää Äiti-Venäjän helmoihin palata kuin tuhlaajapoika ainakin.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 4 kuukautta sitten #8293 : Kirjaltaja
Uskon että EU kyllä kestää, mutta nykyistä laajempi liittovaltiokehitys tulee tyssäämään. Euro-alue saattaa sen sijaan hajota joko luuserimaiden tai kovimpien talousveturien erotessa kelkasta. Todennäköisesti myös viimein tajutaan etteivät kaikki maat ole samanarvoisia jäseniä uniolle, ja aiempi yltiöpäinen lisäjäsenmaiden haalinta hidastuu. Harmi vain että Itä-Eurooppa on jo lähes kokonaan liitetty unioniin.

Britannialle, Saksalle, Hollannille, Norjalle, Sveitsille ja Tanskalle ennustettakoon valoisaa tulevaisuutta, muille on edessä synkät ajat.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.223 sekuntia