Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Näin meitä valistetaan

Lisää
12 vuotta 3 kuukautta sitten #8527 : juppe
Ei ole mikään ihme, että Halla-ahon suosio sen kun paisuu.

www.helsinki.fi/ajankohtaista/uutisarkis...2011/9-13-29-44.html

Manipulaatio herättää myötätuntoa

Sakin tutkimuksen toinen osa on Suomessa täysin uutta kokeellista tutkimusta. Hän tarkastelee kansallisten historiakäsitysten suhdetta äärioikeiston kannatukseen ja selvittää, voiko ihmisten ulkomaalaisvastaisuutta ja ääriliikkeiden kannatusta vähentää herättelemällä tietoisuutta menneisyyden kansallisista väärinteoista.

– Kokeellisessa tutkimuksessa suomalaisille esitetään esimerkiksi muistoja toisen maailmansodan aikaisista Karjalan nälkäleireistä ja ruotsalaisille Ruotsin natsiyhteyksistä ja pakkosterilisaatioista, Sakki kertoo.

Muun muassa Saksassa tehtyjen tutkimusten perusteella voidaan olettaa, että tällainen manipulaatio herättää kollektiivisia häpeän ja syyllisyyden tunteita, joilla on Sakin mukaan yhteys myönteisempiin käsityksiin ulkoryhmiä – esimerkiksi maahanmuuttajia – kohtaan.

Inari Sakki (ent. Mattsson) sai Suomen Akatemialta 3-vuotisen tutkijatohtorirahoituksen hankkeelleen, jossa hän tutkii suomalaisten ja ruotsalaisten kansallisia historiakäsityksiä, kollektiivisia tunteita ja äärioikeiston kannatusta.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 3 kuukautta sitten - 12 vuotta 3 kuukautta sitten #8528 : Kane
Vastaus käyttäjältä Kane aiheessa Vs: Näin meitä valistetaan
Vetää jo hiljaiseksi typeryydellään...

"On selvää, että äärioikeiston kannatuksen kasvu on yleiseurooppalainen ilmiö", sanoo Suomen Akatemian tuore tutkijatohtori Inari Sakki.

Saisikohan tutkimusapurahan sille, että tutkisi kuinka usein maahanmuuton tuomiin ongelmiin kyllästyneet ihmiset luokitellaan täysin syyttä äärioikeistolaisiksi. Jotenkin hupaisaa lapsellisuutta sekin, että uskotellaan maahanmuuttovastaisuuden olevan erottamaton osa äärioikeistoa.

Sitten voisi tutkia sitäkin, että saattaisiko joku juttu saada aikaiseksi äärioikeiston suosion lisääntymisen. Sille saattaa nimittäin olla ihan jokin oikea syykin.

Kaiken kukkuraksi on ihan totaalisen moraalitonta paskaa yrittää manipuloida syyllistämällä, tekniikka joka on todettu toimimattomaksi jo vuosikymmeniä sitten. Taitaa olla Suomen akatemialla lyhyt muisti, liikaa rahaa ja idiootit puikoissa.

Mittani alkaa olla täynnä tätä pelleilyä. Pitää varmaan lähteä pakolaiseksi Viroon missä osataan arvostaa ja suojella omaa kulttuuria sekä edistää sitä. Toinen varteenotettava vaihtoehto on muuttaa ahvenanmaalle ja odotella kun mamut ja kokoomus ovat ajaneet Suomen konkurssiin ja rappioon, jonka jälkeen sen voikin taas vallata jälleen Suomalaisille takaisin.
Lisäksi voisi perustaa uskonnon jonka dogmeihin kuuluu oikeus olla julkisesti pitämästä jostakin. Siinähän sitten sananvapaus ja uskonnonvapaus kohtaisivat... :P

Just joo...
Viimeksi muokattu: 12 vuotta 3 kuukautta sitten Kane.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 3 kuukautta sitten #8531 : Trolli
Vastaus käyttäjältä Trolli aiheessa Vs: Näin meitä valistetaan
Kannataa todella matkia saksalaisia nyt kun sikäläinen multiculturalism ist dod, kuten Angela Merkel asian ilmaisi.

Tämä oli häiriköiden käyttöön tarkoitettu avoin nimimerkki, mutta ei ole enää.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 3 kuukautta sitten #8533 : Turms kuolematon
Vastaus käyttäjältä Turms kuolematon aiheessa Vs: Näin meitä valistetaan
Kyllähän kansan pitäisikin tietää isoisien mahdollisista rikoksista, mutta asiaan kannattaa suhtautua realistisesti. Ei siinä mitään hävettävää ole. Periaatteessa kaikki ovat kykeneviä julmuuksiin. Sen voi lukea jokaisesta historian kirjasta.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 3 kuukautta sitten #8534 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Vs: Näin meitä valistetaan
Inari Sakki on selvästikin tyhjäpäinen ääliö, joka tuntee voimakasta tarvetta nuolla vauvan tasolle jääneen luusereidenperseitä. Tuollaista vakaumusta puolustaa järjetöntä ja kuolleeksi todettua ihannetta tehottomilla keinoilla ei voi muuten selittää.

Turvapaikanhakijoista haalitut narkkarit ja pikku rikolliset eivät tule pyyhkimään kenenkään persettä, ja joka muuta väittää, ansaitsee selkäsaunan. Mikäli sitä skeidaa haalitaan ylen määrin minun naapurustooni, kuten tällä hetkellä vaikuttaa, niin voin hyvinkin ottaa vastuulliset vauvan tasolle jääneiden luusereiden perseennuolijat selville ja käydä antamassa heille remmiä, koska samaan kategoriaan kuuluva paska on pitänyt kuuliaisesti huolen, etteivät vauvan tasolle jääneet luuserit sen enempää kuin muutkaan saa sellaisesta ihmeempiä rangaistuksia. Se vaikuttaa tällä hetkellä melko todennäköiseltä, mutta toisaalta olen suunnitellut pois muuttamista supi suomalaisien deekujen takia, joten aika näyttää mihin toimenpiteeseen ryhdyn minkäkin kategorian ali-ihmisien takia.

Joku isämmaan pualustaja varmaakin onnistuisi hankkimaan tällaisestakin tempauksesta ehdottoman vankeusrangaistuksen, koska munaton uho pakottaisi ylilyöntiin. RK 62 + muutama lipas + vitusti ammuksia tai painepommi, joka tyhjentää koko kerroksen ja tuottaa siinä sivussa kivasti 'sattumia', ei ole muuta kuin nyyhkyn keino näyttä olevansa tosi miäs. Tosi mies kehtaa antaa suojatyöpaikkanilkin pakaroille remmihierontaa nahkavyöllä ja selviää poliittisesta kannanotostaan ehdollisella.

Tässä lähiössä on nähty ulkomaaneläviä Vietnamin venepakolaisista lähtien, mutta vasta ihan lähi aikoina on tullut sellainen tunne, että tänne dumpataan pikku hiljaa täysin puhdasta paskaa, jotta porukka tottuisi siihen ja olisi valmis ottamaan sitä vastaa lisääkin. Tällä hetkellä vaikuttaakin siltä, että on vain ajan kysymys milloin täällä on laumoittain jotain vitun sotalapsia harrastamaan joukkoraiskauksia, huumekauppaa, ammuskeluja, pommi-iskuja ja muuta tosi vitun monikulttuurista. Narkkarimamuja ja pikkurikollismamuja täällä alkaa jo ollakin ongelmaksi asti ja lisää tulee koko ajan.

Muuten, minun mielestäni kaikkien pitäisi lukea Rähmiksen sikolättiä, jotta multicultiralismin rikkaat sivuseuraukset eivät jäisi tuntemattomiksi. Sen hyötypuolista en edes ole tietoinen, vaikka ahkerasti uutisia seuraankin.

rahmispossu.net/

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 3 kuukautta sitten - 12 vuotta 3 kuukautta sitten #8535 : Kane
Vastaus käyttäjältä Kane aiheessa Gastrokulttuuri
Todellisuudessahan kulttuurit eivät koskaan sekoitu, saati ole tasa-arvoisia; eri kulttuurit vain taistelevat olemassaolostaan tappaen ja alistaen kunnes toiset on tuhottu. Monikulttuurisuus on harha, joka ei ole koskaan toteutunut ihmiskunnan historiassa, eikä tule toteutumaan.

Soisin, että jokainen miettisi oman kulttuurinsa ja perinteiden suhdetta muihin kulttuureihin ja valitsisi sen mihin haluaa kuulua ja mitä haluaa puolustaa, jokainen valitkoon puolensa. Me emme esimerkiksi ole koskaan joutuneet lähtemään pakolaisiksi perinteidemme ja kulttuurimme takia, toisin kuten esim. somalit. Kumpaa kulttuuria sinä haluaisit kenties suosia?

Sitten on asia jota ei tule sekoittaa monikulttuurisuuteen, eli toisista kulttuureista nauttiminen. Se, että pitää jostain toisesta kulttuurista, nauttii sen ilmentymisistä, suvaitsee ja kunnioittaa sitä, ei ole sama asia kuin monikulttuurisuus. Toisin sanoen pidän esim. italialaisten ravintoloiden pastoista mutta en silti halua opetella huutelemaan auton ikkunasta torven säestyksellä, saati puhumaan käsillä. Toisinaan saatan musisoida neekerien, intiaanien, intialaisten, amerikkalaisten, latinoiden yms. kanssa, mutta en silti halua opetella käyttäytymään kuten he, enkä halua lopettaa saunomista sen takia.

Taidan lanseerata uuden käsitteen nimeltä: gastrokulttuuri.

Gastrokulttuurikko siis nauttii toisien kulttuurien tarjoamista ja hänelle mieleisistä antimista mutta hän ei halua tuhota, uhata, haitata saati alistaa omaa kulttuuriaan sen takia. Gastrokulttuurikko siis saattaa diggailla ja edistää esim. afrikkalaista musiikkia mutta ei halua afrikkalaista bändiä naapuriinsa asumaan.

Just joo...
Viimeksi muokattu: 12 vuotta 3 kuukautta sitten Kane.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.257 sekuntia